От къдрава коса до прясна кожа: 11 от най-добрите красоти на знаменитости изглеждат напоследък

Можеш ли да повярваш на нас'ще стигнете до последната красота на знаменитост през 2015 г.? Времето лети, когато вие'да се вдъхновите! 

Завърши тази година'най - добрите снимки на червени килими,'имаш еклектичен микс от външен вид, който да ти покаже: Дейзи Ридли'Сладко боб, Шейнина Шайк'с блясък, Тереза ​​Палмър'който е най-красивият възел и много повече.

Тук'е най-хубавото знаменитост красота напоследък:

Дейзи Ридли

Ако това е първият ви ден на Дейзи, тя спечели'не е последната ти "'голямата дама в последната 'Междузвездни войни' филм и готова да стане една от най-големите звезди в света. (Не забравяйте, когато това се случи с Дженифър Лорънс?) Нейното момиче "всяко момиче" ми напомня малко на Емилия Кларк, или може би'защото те'както и английските актриси с брюнетка. Както и да е, чувствам, че тази прическа е наистина свежа изведнъж - както по отношение на къдрава текстура, така и по късата дължина. Забележете как краищата й са навити надолу, вместо да излязат навън и прав ... Мисля, че можем да започнем да виждаме края на тази тенденция към смърт! Обичам също сивите си опушени очи, които са напълно безпроблемни, и au naturel мигли. Мъжете получават пропуск, въпреки че аз'г предпочитат да видят определени косми вместо такава твърда, прахообразна текстура.

Дейзи носи:Сенки за очи в 208 Tissé Gabrielle // Очна линия в еспресо // Маскара в 90 Noir Khôl // Blush in Frivole // Устни в 93 Beige Innocent // Червило в Vaporeuse

Шанина Шайк

Не е честно. Шанина почти не носи грим, а червилото й всъщност е наполовина износено ... но все още изглежда толкова невероятно. Хората, затова Виктория'тайните модели правят големите пари! Обичам съпоставянето на истинска, блестяща текстура на кожата с луксозни, каскадни вълни от коси, хвърлени върху едно рамо. Доказателство, че свежо лице и блясък могат да съществуват съвместно в един и същ вид.

Тереза ​​Палмър

Има няколко въпроса в близък план, но аз'аз съм луд за Тереза'като цяло. Най-добрата част е най-добрият възел, който е елегантен, но без усилие, с парче, оставено от кокала, за да не го гледа също съвършен. Нейното дълбоко червено виолетово червило е озарено от загорялата си кожа и ярките сини очи. Просто искам тя'd пренебрегва (ужасните) мигли и контурът е неравен и прашен.

Елизабет Банкс

Елизабет е прекрасна тук; това трябва да е един от най-добрите й изгледи. За мен всичко е за косата - модерна '80-те години с височина на частта и мека, небрежна текстура през дължината. (Обърнете внимание и на обратната страна!) Бузите й изглеждат впръскани, но тъмната подложка, прасковата-розовият руж и чистият блясък са чудесни за нея.

Фелисити Джоунс

Ние имаме'Видях Felicity от нощта на Оскарите! Нейните взривове отново израстват в стилът на завесата, с която се оформя славата (която аз'да кажем, че са нейните Живот Bangs). Това, което ми харесва за грима за очите, е, че изглежда толкова жива, не сурова, а нейните мигли са толкова добре дефинирани. Някак си тя успява да отдръпне сравнително дръзкия среден розов руж и съвпадащо червило и да не изглежда пресилено.

София Вергара

Е, това е нещо съвсем различно за София. аз'Сигурен съм, че аз'никога не съм я виждала с косата й, но ми харесва много! В чест на 'Междузвездни войни' филм, всъщност канализирала принцеса Лея с два кифла ... така че може би няма да видим това отново. Но аз се надявам, че това е така'(и по-модерна) от обичайните си дълги, подчертани вълни. Обичайте по-светлото червило вместо любимата си червена тухла, но фалшивите мигли са не. С изисканата прическа, веждите й изглеждат по-нежелани от обикновено. аз'обичам да ги виждам малко по-тъжно. Най-малкото, някои гелове за веждите ще им дадат по-тънък завършек.

Бела Торн

Нищо сериозно за това; просто класически Бела преточност. Тя последва Виктория'тайната формула на модел за сдвояване на секси (червена изрязана) рокля с по-обикновена, свежа кожа и коса. Червено червило, пушено око или прахообразна кожа биха'всичко е наред тук! Особено ми харесват оцветените устни и руж, които показват своята закръглена, блестяща кожа. Можех да живея без фалшивите мигли, но те'не се притеснявай.

Лупита Нюон'о

Кой друг щеше да опита металик синя червило и изглежда добре да го правишно Lupita ?! Тя отиде яростно футуристично за това събитие с червени килими, като сдвои неочаквания избор на устни със сребърни и матови черни очи, светла кожа и мрежест воал. Очевидно е, че не погледнете офиса, но не'то е толкова страхотно и творчески? Обичам, когато знаменитости рискуват по този начин и ни изненадат.

Лупита носи:Очна линия в минют (на устните) // Сенки за очи в сапфирни дантели (на устните) // Балсам за устни

Дженифър Лоурънс

Не в косата, но ми харесва тази за близък план на грима. То'е деликатно докосване, но е толкова перфектно за Дженифър'с качулки и бледо оцветяване. Фокусът е очите на бебешкото котенце, но котешкото око, където долният капак е толкова важен, колкото и горната, всъщност и двете линии започват само около ириса, а натискането е много малко. По-ниските водни линии са голи и блясъкът от шампанско отваря капачките си. Яркият ярък блясък и съвпадение на руж допълват външния вид. 

Линда Карделини

Ние имаме'Виждал съм Линда след няколко години и стилът й наистина не се е променил много. Дългите, средно-кафяви, странични вълни все още са толкова ласкателни за нея. Ако сравните този поглед до 2013 г., вие'ще видите детайлите на малките детайли, които са се развили: swoosh от своя страна (което е тенденция, за която продължавам да говоря!). Нейният грим е също фин и още по-гол. Прескачането на кафявата подложка под долните й мигли сигурно щеше да придаде на лицето й лифт или най-малкото би могло да я зацапа по водата. 

Сара Хиланд

Сара все още постига добър напредък! Тя'осветявайки се върху силно очертания, издълбан, блестящ цвят, който през цялото време преобладаваше в нейните функции. Тук кожата й изглежда супер свежа и матова, но ярко ми харесва! Все още имаме работа за фалшивите мигли и може би нейната сребърна сенки за очи може по-добре да се смеси в кафявото. Но като цяло очертаните очи с деликатни розови устни и бузи и вълнообразно възходящо е доста прекрасно. 

Кой имаше любимата ви красота напоследък?

Leave A Comment

7 + 2 =