Оскар 2014: Най-добрата красота на знаменитости изглежда на червения килим

Наградите на академията се провеждат, докато говорим (пишем аз). Тези малки червени килими са станали толкова популярни през годините, че аз'сте решили да претеглят красотата на външния вид. 

аз'm добавяне на снимки в реда, който получавам '(не непременно от най-добрите до най-лошите, хехе). Превъртете, за да видите всички външности!

Мария Меноунос

Мария'Историята на красотата на червения килим е по-пропусната от хитовете, но тук (където има най-голямо значение) мисля, че най-сетне удари вкъщи. Е, почти. Цветът на косата й е перфектен; няма видими корени и това'са били плетени в хлабав, нисък космат с фантастична текстура. Наистина фантастично. Обичам това updo. За съжаление не беше луд за дебелия гол блясък и очевидната подложка за устни (гримът й беше много по-свеж тук). Но ако се отдалечите и вземете външния вид като цяло, то'това е доста голямо подобрение.

Джулиана Ранчич

Говорейки за подобрения, мисля, че Джулиана заслужава някои куду за новата си лъскава прическа. (Сериозно си спомняте, когато трябваше да направя интервенция върху тези къдрави къдрици Ombré?) Този брюнетски цвят в стегнат нисък кош с дълбока странична част е толкова много по-шик. За съжаление, аз не'мисля, че тези момичета от телевизията могат да се откажат от изкуствените си танци (и това се отнася и за Мария) и отново имаме същия проблем с гологлавия гол блясък на устните. Казах ли ти, че срещнах Джулиана миналата година? Очевидно тя прави своя грим. Изглеждаше страхотно, когато я интервюирах, но тук мога'Не се придържайте към всички тези твърди черни във водните линии, тежките фалшиви мигли и небрежната сянка. Тя можеше'си постигнала по-ласкателна рамка за очите й, като потъмняваше веждите си, вместо толкова грим на очите. Или няма ли много истински косми за вежди? Може би това'е основната причина за това'ще се случи тук.

Луиз Роу

Луиз е стилист, така че я получава. Тези златни златни обеци правят целия поглед; то'е много бохемско, ранно Сиена Милър. Чувствам се сякаш нископоставеното странично пони'не се играе достатъчно като опция за червен килим, така че'е страхотно да го видя тук, облечени с меки вълни и текстура. Обичайте намек за бронзова блясък под Луиза'очите му и прасковите бузи и устни. Но тук сме три до три досега по отношение на видимата линейка. Тези знаменитости не осъзнават, че съществува невидим вид?

Ирландия Балдуин

Ирландия Балдуин е красиво момиче (в края на краищата е моден модел), но когато я погледна, всичко, което виждам, е Алек Болдуин. (Баща й, майка е Ким Бейсингър.) Не е по вина на нея, знам. Тя направи изненадващо добра работа с коса и грим за новобранец с червен килим, показващ лека ръка в сравнение с повечето, които го прекаляват. Обичам мекото й, матово червено червило и контраста на платиновата коса с тъмните вежди. (Наистина в това напоследък обвинявам Суки Уотърхаус.) Наистина оценявам, че Ирландия не е'не се натоварва на грима за очите - не го прави'Нуждаете се от това.

Тара Липински

Както аз'че споменах напоследък, аз'm голям фен в момента на странично помрачени коси с този обръчите обем от едната страна на частта. Както Тара има тук, освен аз'не съм супер в нейния вид по някаква причина. Аз го мисля'тъй като косата в близост до частта изглежда твърде тежка с продукт, а след това'е несъответствие с вълните, които са сухи и нямат контрол. (Аз изрязах дъното навън, но също така мисля, че косата й е твърде дълга за този стил.) Гримът е чудесен, с изключение на това, че се чувствам като (фалшивите?) Мигли, които са толкова близко до твърдата черна течност. Тя обаче има красива кожа.

Виола Дейвис

Уау, Виола изглежда толкова различна в сравнение с последния път, когато я видяхме. Много по-полиран и мисля, че по-млади и по-стилистично изглеждащи с тези фантастични ретро пръстови вълни. Нейният грим е идеален и за нея: блестяща кожа, изваяни очи с подчертана светлина във вътрешните ъгли и ясен блясък на устните. Много добре направено.

Кристин Милиоти

Трябваше да погледне кой е този; Кристин е включен Как се запознах с майка ви за всеки друг, който не е'не знам. Трябва да кажа, общо уважение към всеки в Холивуд, който не го прави'т има зъби на Чикъл. И факта, че тя'като разтърсиш тъмна готическа устна в обувката? аз'Искам да имам известно доверие, моля. Устните се сдвояват добре със сребристите капаци и подчертават красивата си бледа кожа. Не обичам косата'изглеждаше по-добре с бретон от лицето и аз'Липсва някаква драма върху ушите.

Кристин носи:Червило в черна орхидея // Сенки за очи в река Луна

Кристен Бел

Последният път, когато проверих, Кристен Бел беше 33-годишна жена, жена и нова майка. Въпреки това'е страхотно тя може да издърпате стил, който ще работи добре на всяко 16-годишно момиче на бакалавърския бала, аз съм объркан, защо тя'искам да. Това е така ... стрrissy. Имам гранична омраза за тази пристрастена към центъра разцъфнала прическа; свързани с огърлицата и обеците, които не съм'мисля, че мога дори да се справя. Тя обаче има много хубаво лице и е разумно да не прекалява с грима. Така че поне ние имаме това.

Оливия Уайлд

Очевидно е моят ранен фаворит на външния вид'съм виждал досега ... с дълъг изстрел! Оливия'"Оскарите" изглежда са свързани с изкусно окото на котката. Господи, беше ли тя да носи този вид грим или какво? То просто подчертава вече оформената от нея котешка форма. Както винаги с Olivia, изглежда без усилие по тенденция, но не и с висока мода. Има няколко фалшиви фалшиви мигли, които бяха толкова добре направени, че трябва да ги обичам - малко се втурват към външните ъгли, без да са твърде тежки. Матовото бледо розово устни е перфектният ретро мач, но през 2014 г. се наблюдава свежа кожа и меки вълни, които избягват от нейното възвишение. Честно казано не'Мисля, че някой празник ме вдъхнови повече през последната година, отколкото Оливия. Вие?

Оливия носи: Тъмно балсам за устни в Complex // Червило в розово Cognito // Очна линия в черно // Течен линеен плат в Blackest Black

Ейми Адамс

Оценявам, че Ейми продължава да сменя нещата, въпреки че в сърцето ми чувствам, че тя изглежда най-добре в ретро-вдъхновени стилове с по-мека коса и червени устни. (Както при BAFTA). Но това все още е добро; по-добра игра за красота, отколкото повечето. Аз не'Не знам как да опиша Updo, със стегнати страни на главата, а след това горната част се отрязва, с малко огъване и повдигане. (UPDATE: Фризьорът Ренато Кампора го нарича класически френски обръч. Добре тогава.) Гримът е много тон на тон на обеците и косата, но не е толкова бронзов, колкото в Златен глобус. Аз някак искам да легна на някакъв овлажнител.

Ейми носи: Червило в уютно // Лъска за устни в розовата смачкване

Олга Куриленко

Олга е страхотно тук - може би е любимата ми олга да изглежда винаги. Дали някой друг получава почти '80s-ish vibe тук? Аз го мисля'които са фокусната точка на целия вид. Харесва ми, че тя одраска косата си назад и нагоре, от лицето й, показвайки някои доста сладки бебешки косми по челото. Кожата й е кадифена и безупречна, а тя просто се нуждаеше от мека подплата, която да опира в очите, както и от сатенено червило, което се вписва в цвета на роклята й. Много добър.

Наоми Уотс

Виждаш ли? Отново имаме това огромно гърлено нещо в предната част на косата. (Какво е това, което наричаме? Споменавам го толкова много, трябва да има име.) Мисля, че това дава Наоми'- Добре изглеждаше, Бих казал това'е малко случайно, но имайте доверие, когато имате този вид коса там'не можете да направите много. С правите линии на роклята си там'това е хубава простота. Тя също има вид на лицето, което може'Не дръжте много грим, така че меката червена устна е достатъчно. Желая обаче тя'Белият зъб беше зърнал.

Наоми носи: Устни за устни в # 7 // Червило в # 502 Scarlatto

Лупита Нюон'о

Нямам представа какво пиша в Twitter за това, но лично аз'малко по шок. Лупита наистина беше сезонът на момичетата на наградите "гледай след себе си", тя беше съвсем лъскава, модно-напред съвършенство и след това я разби в тази лента за глава и фру фро. ние'ще говорим за врата. Въпреки това'тя е много добра, тя демонстрира толкова многообразие с късата си прическа, тя просто не'Не ме удряй като лице на лента. Подобно на всичко. С обици то'(Kristen Bell-ish), а вместо това искам остри, смели, графични неща от Лупита. Ще кажа, че гримът й е прекрасен, ако не е малко "безопасен" за това, което ние'съм виждал от нея. В момента преследва своя художник грим, за да разберете имената на праскова червило и руж.

Лупита носи: Червило в 136 Mélodieuse

Чарлийз Терон

Чарлийз'косата се разраства добре в този женски къс стил (завийте, ако сте'след кратко вдъхновение на прическата; Този ми харесва!). Тя'е малко скучно на червения килим, но мисля'защото тя'като Наоми Уотс "'не правете толкова много с деликатните си черти. Така че Чарлий играе с малките неща, като тази прекрасна крива на черна течна обвивка по горната линия на бедрата и определените мигли отдолу. Фалшивите отгоре са'Не го правя за мен, макар и аз'исках да я видя с текстура на устните като Ирландия Балдуин'вместо на високия блясък.

Дженифър Лоурънс

Наистина ли? Това е най-доброто, което могат да направят с J-Law за най-голямата нощ на красотата на годината? Толкова разочарован. Толкова много въпроси. Какво в невероятния F ставаше за постигането на тези акценти? (Стрейси, странни акценти са в момента, нали?'Ако цветът й е по-тон на тон, може би няма да имам нищо против, тъй като обемният, натиснат стил е всъщност доста страхотен ... освен за тропота на гърба, което е доста притесняващо мен. Също така се чувствам като нещо изгубено при изпълнението на грима. дон'Не ме разбирайте погрешно, обичам прясно лице с бляскава рокля, но това може би е малко пресни. Кожата, невидимият руж и чистите устни са страхотни, но очите й не са с качулка't измъкваш достатъчно. Аз съм тук сам?

Кейт Бланшет

Бавно пляскане. Кейт наистина я уби тук, докато аз обичах яркото й устно пред критиците' Избрани награди, аз'Радвам се, че тя спаси най-доброто за последно. Както при толкова много от тези изгледи, то'всичко е за обиците, а това са общи демонстрации. (Очевидно е Chopard.) Останалата част е мека и тонизираща: тъмни вълни с дълбока ключица с дълбока странична част, чист прасковен руж и блясък за устни и най-добрата кожа в бизнеса. Само за да я включи в контекста, тя е 44. Тя'не е тайна Кейт е repped SK-II в продължение на векове, както и от всякакви знаменитост грижи за кожата, че сигурно, по дяволите, ме кара да искам да си купя.

Кейт носи: Червило в # 103 инкогнито // Същност // Сенки за очи в # 2 Effeto Nudo // Блуза в # 10 бежово

Джулия Робъртс

Джулия, на 46 години (о, как се е случило това?) Също изглежда страхотно, но това'е трудно да бъде последващ акт на Кейт Бланшет. Основата й е доста тежка и изглежда така'се установява в пори / гънки. В противен случай неутралите са добре. Коса-мъдър, аз'Аз доста се отпуснат от новия си руса цвят. Изглежда суха и прекалено светла за тонуса на кожата си. Нека ви напомня за фантастичния карамел, който е имала на наградите SAG. Защо се забъркваш с съвършенство, Джулия? Надявам се'за роля.

Джулия носи:Червило в деликатна дантела

Сандра Бълок

Може би не е най-доброто решение на Сандра, но все пак можете да оцените отличната й коса и грим. Тя отишла за класически стари холивудски вълнообразни вълни, за да отиде със своята статуева морска рокля (една от любимите ми вечери). Харесва ми пухкавите, димящи очи със светлорозовата устна, въпреки че аз'Искам да взема пръста си и да размажа устата също. Какво можете'Не виждам тук нейните тъмносини гвоздеи, които според мен бяха лош избор за прекалено съвпадение на роклята. бих'бяхте направо розово или бяло.

Пенелопе Круз

убежище'Пенелоп ли липсваше от последния път, когато я видяхме, с онзи умрял - за бронзови очи на очи? Знам, че имам. Ето го'е почти различна от тази, малко по-тънка по очите и с розово устна, за да отиде с бебе розовата си рокля. (Очевидно Пене ми даде съветите да нося този грим през цялото време, тъй като тя е толкова страхотно в него.) Тя също така носи небесно високо балерина наистина добре. Само аз'Чудех се за това, че е малко трогнат извън дясното му око. Bad Botox?

Пенелопе носи:Сенки за очи в Dolce Vita // Червило в Penelope Pink

Ема Уотсън

Уау, никога не очакваше да има красота на Ема Уотсън (от всички хора!). Но тази коса, аз просто не'не го разбирам. Изглеждаше дразнещо за високото небе, но мислех, че нещо с обратна връзка е, че скриваш работата си, оставяйки най-горния слой и изглаждайки го над върха на развълнуваните части. Бих могъл да се справя с текстурата, ако е някакво updo, но със задната част оставена надолу, тя просто изглежда нехарактерно разхвърлян за бедните Em. Най-малко гримът й е обичайното отличие. Не можех'Не обичате матовата червена устна, дефинира миглите и пенираните вежди.

Анджелина Джоли

Ангелина винаги го носи за Оскарите. Тя изглеждаше изключително зашеметяваща тази година, с по-светъл кафяв цвят на косата и прекрасни меки опушени очи. Докато не го направих'като фалшивите ми мигли в BAFTA, тези са по-фини и не'Т да завладее лицето си. Обичам как цветовете на сянката се вдигат върху тоновете на косата й (носени просто зад ушите). Но наистина, мисля, че това, което прави това, са устните. Ти излизаш от леглото с Анджелина Джоли'устните и теб'вече е направено. Мисля, че ясният блясък работи тук, но можем ли да забраним линка за устни?

Джесика Бийл

Джесика напомня на всички брюнетки колко ласкателен розов грим може да бъде "Мисля, че това е един от най-хубавите й образи. Той също служи като напомняне на красотата в простотата. Тя вече има страхотна кожа благодарение на тези кислородни тела, които ви казах и понякога'добре да виждате кожата вместо тонове сянка / лайнер / червило. Косата е също толкова неудобна, изгладена гладка, с еднакви (не отделени) вълни; силната част и пъхване над едно рамо са това, което го облече. 

Джесика носи:Blush in Breath // Червило в Лъки // Блясък за устни в Quirky

Кери Уошингтън

Кери беше още една от любимите ми хора заедно с Оливия Уайлд снощи. Бременните дами винаги имат красота, знаете ли? Мисля, че тя'стана много по-уверена в опитите за нов облик през тази година, в сравнение с това колко безопасна е играла по време на последния сезон на наградите. Тази коса наполовина с маса от вълни съвпада перфектно с тъмната устни (и рокля без презрамки) за романтична аура. Кожата е лъчиста, както обикновено, и ми харесва ребрата на горните мигли с по-дълбокия, изваяно изглеждащ руж.

Кери носи:Червило в # 609 Plum // Пастел за устни в Rich Raisin

Марго Роби

Хареса ми Марго Роби'гледам от далеч, но наблизо, аз'не съм толкова сигурен в това. Знам, че новият тъмнокафяв цвят на косата е за роля, а не по избор, но трябва да кажа, че не е ласкателен с тонуса на кожата си. Говорейки за това, тук имаме ситуация на орел (по-светло лице, по-тъмно тяло). убежище'Виждал съм един от тези от време на време! Предполагам, че като 99 процента от хората на този червен килим е имала спрей преди оскарите ... но с бледа кожа навсякъде, стил на Рууни Мара наистина'добре. Тези неща настрани, няма нищо технически нередно с косата или грима - просто се нуждаят от някой с различно оцветяване - това е всичко. 

Марго носи:Устни оцветяване в # 1 Violet Edition // Очна линия в # 5 Cherry Black (на устните)

Лейди Гага

Какво става тук? Лейди Гага е на Оскарите и смея да го кажа, тя почти изглежда ... нормална ?! Почти. Все още има въпрос на перука, ако погледнете линията на косата. Не ми харесва. Но останалата част от това, мога да застана зад него. По някаква причина комбото на блестящия, ирисцентен сребърен сенки за очи до върха на веждите работи с дългите, фалшиви фалшиви мигли. Аз го мисля'защото това'това е изкуствен вид, за разлика от знаменитости, които използват фалшиви, за да изглеждат по-сексапилни.

Анна Кендрик

Добре'това прекрасно. Имаш този близък план на Анна късно в играта, но тя'(начело с Оливия и след това Кери, ако вие сте'следене). Това със сигурност е една от най-интересните приложения за гримове на нощта: хладни нюанси на сивото на всички капаци, с дебел бръчка от миглите и супер ласкаво червено червило. (То's Dior Addict Fluid Stick в Open Me, идващ на 15 март!) Това'е свеж, подходящ за възрастта и е в същата посока като типичния вид на Ема Уотсън. Освен че ми харесва Анна'добре.

Ан Хатауей

Първи мисли да се появи в ума ми, когато видях това: "Аз'Аз наистина искам Ан Хатауей да израсне косата й сега. Разбира се, няма нищо технически нередно с този поглед (освен може би някаква странност в текстурата в горната част), просто се чувствам като мен'Виждал съм го хиляди пъти преди. Ани'просто не е някой от онези къси коси, където изглежда вълнуваща, в сравнение с, да речем, красотата суперзвезда Джинифър Гудуин. Фактът, че гримът й винаги е скучен, е част от проблема. Ще го кажа'това е доста доста скучно, благодарение на художника на грима Кейт Лий, който прави най-добрия естествен грим, който мисля за някой там. Тя направи Ема Уотсън за Златен глобус, за да ви напомни. 

Ан носи:Червило в Ла Калийн // Blush in Cheeky

Криси Тийген

Криси е попаднала на червени килими навсякъде напоследък (чудех се какво е това'е?), но трябва да я дам на нея, тя изглежда невероятна. Тя има предимство като модел и всичко, но и Лорън Андерсън (който интервюирах тук) свърши страхотна работа с грима. То'толкова леки, свежи и роси, без да са мазни. 

Кристи се носи:Фондация // Бронз // Червило в чиста орхидея

Джена Деуан-Татум

Джена има суровините, особено фантастичната кожа. Но аз'м да се докопам до мега на Форкс от грима и кльощаващо извити вежди. Там'е просто нещо, което тук ви шепне кошмар / неприятно го виждате ли? аз'Сигурен съм, че сте забелязали и стърчащите лопатки. WTF, то'не е 1999 г..

Джена носи: Червило в кремав пъпеш

Дженифър Гарнър

Свещената молитва Дженифър Гарнър получава наградата за MVP най-усъвършенстваното лице на нощта. Никога не съм очаквала г-жа Бейдж да се появи с коса, че всъщност бих искала да се възпроизведа върху себе си или рокля, която аз'd помислете за носене. Посетете тази публикация и тази за напомняне за това откъде идвахме с тази. Тя най-сетне изигра силите си, които са прекрасна здрава коса, блестящи очи и сладка усмивка. Това, което прави този външен вид страхотно, е метеоритичното въздействие (ефект, който опитвам и обикновено не успявам да постигам всяка сутрин) и здравите, докоснещи се, карамелизирани цветни вълни. Няма проблеми с неутралния грим "тя"'е много естествен тип и мисля, че ние'да седя тук, да я критикува, ако се изкачи твърде далеч от това.

Кейт Хъдсън

Добре, може би сега'като се уморявам от страничните вълни накрая. Бяха добри, но мисля, че да ги видя на Кейт Хъдсън необяснимо ме избута по ръба. Те бяха безопасен избор с това облекло и грим, но това би било'бях приятно да видя модния избор: фалшив боб, може би? Можеше да е страхотно. Харесва ми, че избра бялото за роклята си (един от най-хубавите си цветове) и гримът й се отразява на тази лед.

Порция де Роси

OMG, Portia и J-Law са близнаци за коса! Точно надолу до върховете и космите на косата в задната част на главата. Харесва ми по-добре на Порция. Но наистина, всеки, който прави тези очевидни работни места, трябва да спре. Чувствам се като най-важното проектиран да отида с прическата, която наистина ме изтръгва.

Елза Патаки и Крис Хемсуърт

Хвърли това, защото как не можеш да обичаш Елза и Крис? Изключително моята любима двойка знаменитости. Искам да повярвам, че са толкова влюбени. Моля, нека е вярно. Между другото, не е фен на Елза'рокля ... къде са нейните цици? Това са двете части на тялото I'да се показва, така че да се отклони от плажа топката отпред. Също така мисля, че се нуждае от коренова допир, но аз'ще й простя цвета, който е лош за бебета. Крис изглежда съвсем сън, но после'е по-лесно за момчета не е'Не?

Джаред Лето

Говорейки за момчетата, Джеърд трябва отново да затвори конеца, каквото с неговата възрастна 42-годишна кожа и перфектно изпълни Ombré, че искам да прокарам пръстите си. За първи път в цялата ми красота редактор на кариерата, получих Оскар коса как да-за MAN. Добре, Джеърд.

Коя красота изглежда, че обичате? Кои са подслушванията?

Кой беше вашият абсолютен фаворит? Най-изненадващо? Нагоре и нагоре? Позволявам'да се обсъждат!

Leave A Comment

42 − 40 =