Oscar 2018: Paras julkkis kauneus odottaa punaista mattoa

Lopuksi, me've saapui palkintokauden suurimpaan ja parhaaseen iltaan! 

Akatemian palkinnot ovat menestyneet jo 90 vuoden ajan, ja kuten tiedätte, julkkikset ovat aina pitäneet kunnioitusta klassisesta vanhasta Hollywood-tyylistä punaisella matolla.

Viime yönä oli erilainen. Kyllä, oli vielä muutamia vintage-aaltoja ja "turvallisia" meikkiä. Mutta kaiken kaikkiaan olen nähnyt enemmän väriä, enemmän raikkautta ja enemmän kauneutta kuin koskaan ennen!

Valmis katsomaan ulkonäköä? Tässä ovat kaikki lähikuvit:

Emma Stone

Meikki: En koskaan ajatellut sitä'd kirjoittakaa tämä lause, mutta LOVE Emma's shimmery, '80-luvun innoittama vaaleanpunainen ja violetti luomiväri! Se's todella enemmän '80-vuotiaana, koska kuuma vaaleanpunainen "valovoima" levitettiin korkealle, silmät kohti (samanlainen kuin Rihanna's Met Gala - ilme viime vuonna). Tämä on sellainen leikkisä meikki, jota haluan nähdä hänelle, ei pimeitä, viileitä sävyjä, joita hän käytti Globeilla! Hiukset: Sileä, suora lohko syvässä osassa on täydellisyyttä (samoin kuin mansikka vaalea väri).

Emma on päälläKasvohiiri & # x2022; Arkki-maskit & # x2022; Silmänympärysvoiteet & # x2022; Kosteusvoide (sekoitettuna säätöön) & # x2022; Säätiö & # x2022; Blush in Kingpin & # x2022; Blush in Buzzed & # x2022; Eyeshadow-paletti Wantedissa Huulirasva & # x2022; Lip crayon on Let's Go Crazy & # x2022; Huulikiilto Super Orgasmissa # Hiusväriöljy & # x2022; Volumisoiva suihke

Margot Robbie

Meikki: Margot oli erittäin luonnollinen, mikä on järkevää valkoisen mekon kanssa (vaikka olen sitä mieltä, että hän on 'Minä, Tonya' kiertue näyttää olleet jännittävämpiä!). siellä's suudelma väri hänen huulet, kanssa vastaavia ruusuinen posket ja hopea luomiväri. Rakastan, että hän jätti silmälaserin säilyttämään sen tuoreena. Hiukset: Todellinen standout on hänen bob, juuri leikattu pari tuumaa lyhyempi. Taivutus on 2018-tapa tehdä tekstuuri!

Margotilla on yllään: Kasvojirulla & # x2022; Blush in Rose Écrin & # x2022; Ivory Goldin korostusvideot & # x2022; Eyeshadow Titanessa & # x2022; Eyeliner Clairissa & # x2022; Mascara Noirissa & # x2022; Brow-kynä Brun Clairissa & # x2022; Huulen väri Tender Ruusu & # x2022; Huulipuna Cécile & # x2022; Hiusväriöljy & # x2022; Pehmittävä voide & # x2022; Texturizing spray " Hairspray

Lupita Nyong'O

Meikki: Lupita näyttää vain parantavan paremmin. Hänen ihonsa on vieläkin uskomattomampi kuin normaalisti, ja rakastan sävytöntä vaikutusta pronssihuulipunalla. Kuten me'olette odottaneet, hän väritti hänen silmänsä, kirkkaan sinistä innoittamana muinaisen Egyptiläisen jumalattaren! Hiukset: Hiukset ovat yhtä viileitä; on kolme punokset kudottu kullan merkkijono, nyökkäys perinteisille ruandan kampauksia.

Lupitalla on yllään: Huuhtele 6: ssa; Blush in Rum Raisin & # x2022; Korostaja & # x2022; Eyeshadow It Listissä & # x2022; Eyeshadow in Made Made & # x2022; Eyeliner Bleu Magiquessa & # x2022; Huulirasva & # x2022; Huulipunat Amandelessa & # x2022; Huulipuna Hennessä

Gal Gadot

Meikki: Me'olet nähnyt tätä versiota Gal: lla ennen, mutta se oli ehdottomasti oikea valinta Art Deco-tyyliin. Se'kaikki reipasta marjahuulesta, jossa on pitkät ripset ja täydet kulmat. Hänen ihonsa on hyvin tuore ja siellä'on vain tarpeeksi ääriviivaa korostamaan hämmästyttävän luustonsa. Hiukset: Puhdas, yksinkertainen updo näyttää tyylikkäältä ja glamilta.

Gal pukeutuu: Säätiö lämminhenkisessä kultaisessa & # x2022; Jauhe kevyessä / keskisuuressa & # x2022; Highlighter Sunlit Dreamissa & # x2022; Eyeshadow in creme Brûlée & # x2022; Eyeshadow in Caramel & # x2022; Eyeliner Onyxissa & # x2022; Mascara mustaan Huulipunat viinissä Huulipuna Bombshell Redissa

Jennifer Lawrence

Meikki: Ensimmäinen ajatukseni oli: "Jennifer Lawrence pukeutuu paljon meikkiin." Mutta luulen sen'myös hiukset ja mekko, jotka edistävät aistiharhoja! Teknisesti sovellus on virheetön. Rakastan siivekästä varjoa (kuten näimme täällä) ja uskon, että me'kun he näkevät voimakkaiden silmien paluuta voimakkailla huulilla. Hiukset: Aallot ovat hyviä, mutta mielestäni he ovat'parempi hänelle luonnollisemman meikkiin (I'ajattelin Bohon vireää, jota hän oli käynyt täällä). haluaisin'Tein sen sijaan liukas, tiukka-to-the-head updo sijaan. Se's aina hyvä olla yksi osa puhtaita ja tuoreita, muuten alkaa alkaa etsiä hieman aggressiivista!

Zoey Deutch

Meikki: Jos sinä'En ole koskaan ajatellut sovittamasta huulipunaa omaan luomiväriasi, vetoa sinuun'harkitsee sitä nyt! Nämä marjojen sävyt (rohkeilla kulmilla ja pehmeät ripset) nostavat Zoeyn'klassisen hohdokas ulkoasu. Haluan vain, että hänen ihonsa oli't niin matta. Hiukset: minä en't ymmärrä, että hänen hiuksensa oli jo kauan! Vaikka me'Olet nähnyt retro aaltoja sataa kertaa ennen, ne näyttävät tuoreilta tällä pituudella. Sen väri on myös upea.

Zoey pukeutuu: Essence & # x2022; Seerumi & # x2022; Säätiö & # x2022; Jauhe & # x2022; Bronzerin valossa & # x2022; Blush in Perfect Peach & # x2022; Eyeshadow in Pourpre Profond & # x2022; Eyeshadow Marronissa & # x2022; Eyeshadow Lilas d'Tai & # x2022; Eyeliner Erosissa & # x2022; Brow-kynä Brun Profondissa Brow-ripsiväri Brunissa Mascara-merkki Hahmossa & # x2022; Lip väri Burning Berry

Eiza González

Meikki: Kun mekko voi pysäyttää liikenteen, sinä don't tarvitse paljon meikkiä, ja että'miten Eiza pelasi asioita täällä. Aurinkoinen, oranssinpunainen huulipuna lisää mukavaa popia, mutta loput kasvot ovat luonnollisia ja tuoreita. minä'd rakastan nähdä hänen brow hännät kasvanut enemmän (tai microbladed). Hiukset: siellä'ei mitään keksitty tästä kampauksesta; se'on vain pehmeä ja helppo.

Eiza käyttää: Mascara musta

Zendaya Coleman

Meikki: Vannon, että tätä kuvaa ei ole muokattu uudelleen Zendaya'ihon ihon todella näyttää siltä, ​​että tämä on harjattu! Voisin myös tuijottaa hänen savustettua silmiään DAYS: iin, sekoittaminen on niin puhdasta. Kirkas huulikiilto tasapainottaa heidät mukavasti. Luulen, että hänen kulmat ja ripset ovat luonnollisempaa kuin me'olette nähneet aiemmin. Hiukset: Ylhää solmu on söpö ... tämä ei ollut paikka jostakin hänen liioitelluista peruukkistaan!

Zendaya käyttää: Kosteusvoide & # x2022; Sävytetty kosteusvoide & # x2022; Ihon tehostin (sekoitettu perustukseen ja korostuskynä) & # x2022; Säätiö 9: ssa Dark & ​​# x2022; Kontrasti keskikohdasta tummalle & # x2022; Korostaja & # x2022; Korjaaja 6: ssa Medium & # x2022; Jauhe 3: ssa Dark & ​​# x2022; Eyeshadow The Dolce Vita & # x2022; Ripsiväri kiiltävässä mustassä & # x2022; Kynsilakka Naomiin & # x2022; Brow-ripsiväriä selkeässä & # x2022; Huulikiilto Hall of Fameissa

Sandra Bullock

Meikki: Se'on ollut jonkin aikaa, koska me'olen nähnyt Sandraa, ja pidän todella uudesta äänihälyksestän kiitos harjattujen kulmakarvojen ja hiutaleiden, savuisten puuhiiliharjojen yhdistelmästä. Hänen posket näyttävät vähän liikaa ruiskutettuina, mutta punastuma ja huulen väri ovat molemmat kauniita. Uskotko hänelle's 53?! Hiukset: Hän oli syntynyt käytettäväksi tämän keskipitkällä, suoralla kampauksella.

Emily Blunt

Meikki: Kerran, Emily's makeup isn't liian kovaa hänen väritys. Rakastan persikka-vaaleanpunainen huulipuna ja punastua, ja hopeinen luomiväri oli mukava kosketus poimimaan mekon väri. (Mutta mies, tämä mekko, HARD PASS hilseillä ja korkealla pääntiellä.) Hiukset: Täällä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin updo. Mutta vaaleiden hiusten ja vaalean pukeutumisen välillä hän näyttää pimenevältä. Kaipaan häntä brunette!

Emily on päällä: Huuliväri Vibe & # x2022; Lip crayon in Ruthless

Salma Hayek

Meikki: Harvat ihmiset voisivat näyttää yhtä upealta kuin Salma purppuran huulipunalla! Mielestäni se tekee hänen mekko näyttää enemmän ylellinen ja tyylikäs. Kuten aina, hänen ihonsa häiritsee ikääntymisprosessia. minä'En vain ole fiksu luonnottomasti pitkiä ripoja (mutta ainakin ne'ei ole raskas). Hiukset: Romanttinen, matala kynttilä, jossa on kasvopintaisia ​​aaltoilevia kappaleita, oli ilmeinen valinta tähän ulkoasuun.

Salma käyttää: Essence & # x2022; Seerumi & # x2022; Kosteusvoide & # x2022; Primer & # x2022; Säätiö & # x2022; Peitevoide kotelossa & # x2022; Blush in Beam & # x2022; Quartzin korostuspölys & # x2022; Jauhe Diffused Light & # x2022; Eyeshadow paletti (laventeli ja luumu sävyt) & # x2022; Eyeshadow in Slip & # x2022; Eyeliner in Prunella & # x2022; Mascara & # x2022; Brow-kynä Soft Brownissa & # x2022; Brow-ripsiväri Brownissa & # x2022; Huulipunat 11 cm; Huulen väri Velvet Slipperissä

Allison Williams

Meikki: Lopuksi Allison sai muistion! Aiemmin tämä palkintojakso, me'd nähnyt hänet kovalla, kuivalla, ruskealla värillä. Joten tämä on valtava parannus, vaikka se'ei ole kovin mieleenpainuva (ja ripset ovat hieman yli-the-top). Hiukset: Aallot näyttävät pehmeältä ja koskettavalta, mutta vaikutus on liian "valmis", liian tylsää ja konservatiivista.

Allison pukeutuu: Kasvohiiri & # x2022; Kasvosumu & # x2022; Kosteusvoide & # x2022; Silmänympärysvoiteet & # x2022; Säätiö vuonna 20 Clair & # x2022; Concealer Beige Ivoire & # x2022; Jauhe 20 ° C: ssa Bronzer & # x2022; Bronzerin valossa & # x2022; Pudota Jerseyissä & # x2022; Highlighter Rosy Goldissa & # x2022; Eyeshadow Tissé Rivolissa & # x2022; Eyeshadow in Sable & # x2022; Eyeshadow New Moonissa & # x2022; Eyeliner Noirissa & # x2022; Mascara Noirissa & # x2022; Brow-kynä Blond Doressä & # x2022; Silmän ripsiväri Blondissa # Huulirasva

Gina Rodriguez

Meikki: Gina'ihon iho näyttää hyvältä ja luulen, että hän vetää vaaleanpunaisen huulipunan todella hyvin. Mutta minä voin't pääse valkoisen luomivärin takana! Luulen, että hän tarvitsi enemmän varjostusta ripaus linjoissa, ei niin paljon ulkonäkäänsä, kuten hänellä oli punaisella matolla vuonna 2015. Hiukset: Se's tavalla mielenkiintoisempi sivulta, koska se's ei updo, mutta pieni kupla poninhäntä (hyvin, vain yksi kupla). Mielestäni olisi hienoa nähdä hänen hiuksiaan useammin.

Gina pukeutuu: Silmän naamio & # x2022; Säätiö Rich Caramelissa & # x2022; Blush in Shy Pink & # x2022; Eyeshadow Blooming Desert (samppanjaa sävy) sekoitetaan Lip hoito (kuten korostekynä) & # x2022; Eyeshadow Shimmering Alastomissa & # x2022; Eyeliner lämpimässä ruskeassa & # x2022; Mascara klassisessa mustassä & # x2022; Brow-kynä Brunette'ssa Huulipuna Niilissä

Allison Janney

Meikki: Allison'silmämeikki on fantastinen. Liner määrittelee silmänsä modernilla tavalla, mutta koska se on's pehmeässä puuhiilenä eikä mustana, se ei't näyttävät "kovaa". Mattapintainen huulen väri on myös hyvä, mutta minä'd sävy alas ja lämmitä punastua. Hiukset: Updo ja side bang ovat ylimielisiä.

Allison pukeutuu: Kasvosumu & # x2022; Säätiö 8: ssa; Blush in Dusk & # x2022; Blush in Puff & # x2022; Quartzin korostuspölys & # x2022; Eyeshadow Moon & # x2022; Eyeshadow Fawnissa & # x2022; Eyeliner & # x2022; Mascara Carbon Black & # x2022; Silmän ripsiväri Blondissa # Huulirasva & # x2022; Huulipunat Ballet Blushissa & # x2022; Huulipuna Nude Fizzissa

Saoirse Ronan

Meikki: Tiedän hän'ei kaikki'mutta Saoiressa on ollut joitain mielenkiintoisimmista meikkeistä näyttäviä palkintojaksoja. Tämä innoitti 1800-luvun loppupuolen japanilaisen manga-tyylin (kuinka erityinen on se ?!), mikä merkitsee huulen keskelle vaaleanpunaista tahraa ja vaaleanpunaista luomiväriä. (Itse asiassa kaikki oli tehty punastumalla!) Vaikka hänen ihonsa'Se on hieman kuiva, mielestäni tämä sopii hänelle paljon enemmän kuin tavanomainen glam hän oli viime vuonna's Oscars. Hiukset: Aivan kuten Margot, hän sai uuden bobin. Se antaa mekolle nuorekkaan, rentoa tunnetta, jota rakastan. Mielestäni juuret olivat myös tahallisia!

Saoiressa on yllään: Kasvosumu & # x2022; Kasvohoitoöljy & # x2022; Säätiö 10 Beige & # x2022; Jauhe 10 beigeä & # x2022; Huuhtele Tender Rose (kuten punastuu, luomiväri ja huulipuna) & # x2022; Blush in Orange Explosif (kuten punastuu, luomiväri ja huulipuna) & # x2022; Eyeshadow in Undertone & # x2022; Eyeliner Mat Taupe & # x2022; Mascara Noir Brunissa Brow-kynä Blond Tendressissä & # x2022; Brow-ripsiväri läpinäkyvässä & # x2022; Huulipunat Beige Innocentissa

Taraji P. Henson

Meikki: Kuten Salma, Taraji meni purppuran huulille'Olet aina halunnut tämän värin hänen päällensä! Hopeinen varjo on odottamaton ja viileä, vaikka minäkin'd mieluummin luonnollisempia ripoja (ja vähemmän tarkkoja kulmia). Hiukset: minä'm tällainen tuuletin tämän kulmaisen suoran lobin hänelle; se's varmasti hänen Life Cut.

Taraji pukeutuu: Kuorintavoite & # x2022; Silmägeelit & # x2022; Seerumi & # x2022; Primer & # x2022; Säätiö Mediumissa & # x2022; Asetusruisku Blush in Haze & # x2022; Kontrasti & # x2022; Highlighter in Confidence & # x2022; Eyeshadow Fawnissa & # x2022; Eyeliner Black & # x2022; Väärät ripset & # x2022; Huulipunat Corkissa Lip väri Savage & # x2022; Huulen väri draama kirkossa

Nicole Kidman

Meikki: Nicole näyttää todella hyvältä täältä! Pidän punaisesta huulipunasta ja punastumisesta; he kirkastavat kasvonsa ja näyttävät nuoremmilta / nykyiseltä nykyisemmältä kuin silloin, kun hän tekee paljaampia sävyjä. Täydellisimmät kulmat ovat myös hyviä, ja minä'm hienosti ripset, koska hän ei'on paljon kannen tilaa. Hänen ihonsa ei't näyttävät kuivilta, kuten se tapahtui SAG: illa. Hiukset: minä'Olen iloinen, että hän käytti sitä alas! Luulen, että updos voi olla hieman ikääntynyt hänen puolestaan.

Nicole yllään: Arkki-maskit & # x2022; Kosteusvoide & # x2022; Aurinkosuoja & # x2022; Säätiö luonnollisessa norsunluusta Korjaaja Fairissa & # x2022; Blush in Rosy & # x2022; Blush in Pure & # x2022; Eyeshadow Smoky Steelissä & # x2022; Eyeliner Cosmic Black & # x2022; Mascara mustaan Brow-kynä Blondessa & # x2022; Huulirasva & # x2022; Lip crayon in Classic Red

Helen Mirren

Meikki: Helen käyttää hienosti sointuvaa meikkiä niin hyvin. Vaaleanpunaiset huulet ja punastumat ovat täydellisiä ihon sävyineen, hiusväriineen ja mekkoineen. Hänen väärennetyt ripset ovat pitkiä, mutta pehmeitä, ja siellä's ei kova eyeliner & # x2014; vain joitain hopeisia kohokohdat sisemmissä kulmissa kirkastamaan silmiä. Hiukset: Aivan kuten twentysomethings täällä, hän's pukeutunut hänen ulkoiluun viileässä, rento bob!

Viola Davis

Meikki: Violalla on ehdottomasti naurettavaa ripsiä! Jos vain hän'd mennyt luontaisemmaksi, voisin päästä tämän ulkonäön takaa, mikä on niin hauska poikkeama tavallisesta tyylinsä. Pidän siitä, miten hänen kulmiaan käsiteltiin, samoin kuin särkyvä vuori, kevyt luomiväri ja mauvun huulet. Hiukset: Todellakin, tämä on enemmän lausunnon kiharaa (jotka ovat oikeastaan ​​lanttua).

Viola käyttää: Contour Gienahissa & # x2022; Eyeshadow paletti (Obsidian, Biscotti ja Burnt Umber sävyt) & # x2022; Eyeliner Legendassa & # x2022; Eyeliner Black & # x2022; Mascara & # x2022; Väärät ripset & # x2022; Concealer kahvilassa (huulilla) & # x2022; Huulipunat Espressossa & # x2022; Huulipuna Hawkwindissa

Samara-kudonta

Meikki: Emma Stone ei ollut't vain tekee '80-luvun vaaleanpunainen ja violetti varjo. Samara'n silmän meikki on samanlainen vibe, vain enemmän savuisuus, vähemmän shimmer. Se's niin hyvältä hänen koko selkä ja pehmeät koralli huulet. Hänen blush doesn't näyttävät sekoitettuna, mutta toivottavasti se's vain kulma. Hiukset: Et voi koskaan mennä vikaan löysä, pehmeä, naisellinen updo.

Samara yllään: Silmägeelit & # x2022; Essence & # x2022; Seerumi & # x2022; Silmävoide

Jennifer Garner

Meikki: En't rakastan sitä. Mielestäni Jennifer näyttää paremmalta enemmän väreillä huulillaan (katso täällä, tai edes täällä), ei niin vaalea sävy ... ilmeisellä huulipunalla! minä'M ei ole vastustettu alemman ripustinlinjan korostamista, mutta tuntuu siltä, ​​että se näyttää vanhentuneelta hiuksilta ja mekosta. Hiukset: Hänellä on hämmästyttävän paksut, terveet hiukset, mutta näet sen '80s "swoop" edessä? Luulen, että sinun on oltava varovainen, tietyn ikäisen ajan. Se on yhdistettävä oikeaan meikkiin ja mekko näyttää moderniin ... ja tämä ei ole ulkoasua!

Jennifer pukeutuu: Kosteusvoide & # x2022; Aurinkosuoja & # x2022; Säätiö naisissa & # x2022; Piilottaja valossa & # x2022; Blush in Vibrant & # x2022; Eyeshadow Smoky Steelissä & # x2022; Eyeliner Cosmic Black & # x2022; Mascara mustaan Brow-kynä Soft Brownissa & # x2022; Huulirasva & # x2022; Lip crayon in Pink Mocha

Danai Gurira

Meikki: Kun hiuksesi on tämä lyhyt, se'Se on kaikki siitä, että poskipopin tekeminen, mitä Dani tekee luumupuustaan ​​ja kultaisen korostuskynänsä kanssa. Rakastan samanlaista sävyä huulillaan, kiiltävällä, särmäisellä mustalla vuorauksella reunaan silmät. Hiukset: Viimeistely? Monimutkainen valkoinen leima ja ajeltu yksityiskohta hänen päässään, joka oli innoittamana afrikkalaisista heimojen kuvioista. Niin hyvä!

Leslie Mann

Meikki: Leslie näyttää säteilevältä tässä punainen-oranssi huulipuna, joka sopii mekkoaan. Raskas silmämeikki hukuttaa herkät ominaisuudet, joten minä'Olen iloinen, että hän tuplautti sen pehmeillä ripoilla ja kulmilla. Hänellä on todella mukava iho! Hiukset: Pitkä, löysä ja vaivaton tapa oli mennä. Tämä ei-melko-vaalea, ei-varsin punainen väri on upea.

Leslie käyttää: Silmän naamio & # x2022; Silmäseerumi & # x2022; Vanilja-säätiö Korjaaja 2: ssa; Blush in Emotion & # x2022; Eyeshadow paletti & # x2022; Eyeshadow in Copper & # x2022; Eyeliner Oolongissa & # x2022; Mascara & # x2022; Kynsilakka Light Taupe & # x2022; Huulipunat Desiressa & # x2022; Huulipuna Hollyhockissa

Elisabeth Moss

Meikki: Elisabeth sopii kevyeen meikkiin, joten hyväksyn tämän yksinkertaisen, huulipunoksellisen ulkoasun. Kevyillä hiuksillaan ja mekollaan kirkas fuksia lisää tarvittavan värin. Hiukset: minä'M ei ole hullua tyyliä, mutta isompi asia on väri. Blonde vain pesee hänet ulos. Keskipitkästä vaaleanruskeaan olisi niin tervetullut muutos!

Elisabeth yllään: Blush in Truly Flirting

Greta Gerwig

Meikki: Rakastan nähdä odottamattomia sävyjä yhdessä, kuten Greta's sinappi keltainen mekko matta vadelma huulipuna (sen sijaan ennustettavissa punainen). Pitkät ripset ja siivekäs linja lisää draamaa, ja tummat, höyhenevät kulmat ankkuroivat ulkoasua. Luulen, että hänen ihonsa viimeistely voisi olla parempi (se's niin pehmeä ja matta). Hiukset: 1920-luvun bob on tämä, joka vie tämän seuraavalle tasolle. Lopuksi kierre vintage glamouria, joka ei sisällä Veronica Lake aaltoja!

Greta pukeutuu: Kasvosumu & # x2022; Kosteusvoide & # x2022; Sävytetty kosteusvoide keskisuurissa & # x2022; Korjaaja Mediumissa Blush in Beam & # x2022; Highlighter in Moonstone & # x2022; Eyeshadow Moon & # x2022; Eyeshadow in Slip & # x2022; Eyeshadow in Cub & # x2022; Brow-ripsiväri Brownissa & # x2022; Huulirasva Alkuperäisessä & # x2022; Huuliristikko Deep Wine & # x2022; Huulipuna täydessä veressä

Sofia Carson

Meikki: sofia'ihon iho on kivaa ... vaikka se's selvästi kevyempää ja vaaleampaa sävy kuin kaulassaan! Pidän hänen voimakkaista kulmistaan ​​ja voin elää ripsien kanssa; ne'tasapainotetaan vertaamalla persikanvärisiä silmille, poskeille ja huulille. Perussäätelyyn liittyvän ongelman lisäksi hänen huulten alushousut voisivat olla sekoittuneempia, ja korvarenka on liian lämmin. Hiukset: Sivuravoinen updo on hieno, vaikkakin se'kaikki vähän "princessy".

Sofia on päällä: Kontrasti keskimäärin & # x2022; Korostusvalo valolla & # x2022; Mascara & # x2022; Väärät ripset & # x2022; Huulikiilto Baileys Vanilla

Haley Bennett

Meikki: Rakastan Haley's värjätyt posket ja kirkkaan korallivärjätyt huulet! Hänellä on myös niin hyvä iho, se ei't tarvitse säätiötä (tai ainakin näyttää siltä). Hänen silmänsä muotoa hoidettiin kauniisti, etenkin kohokohdissa sisäkulmissa. Mutta puhuen silmistä ... MIKSI hän haluaa käyttää näitä ilmeisiä vihreitä kontakteja?! Hiukset: Pidän bobista, mutta ei niin hullua lyhyistä otsapengeristä ja värikkäistä väreistä! Tiesitkö, että hän oli punapää? Rakastan tätä väriä hänelle!

Haley yllään: Primer & # x2022; Blush in Papaya & # x2022; Blush in Fuchsia & # x2022; Korostaja Glow & # x2022; Eyeshadow in Dream & # x2022; Eyeliner & # x2022; Ripsiväri

Mary J. Blige

Meikki: Maria'ihon iho näyttää hyvältä, ja hänen kulmiaan käsiteltiin hyvin. Pidän myös lämpimästä kultavarjon yhdistelmästä huulilla viileämmän, pehmeän vaaleanpunainen. Mutta pääsääntöisesti minä'm valkoisia vuoria vastaan ​​vesilinjoissa (onko se koskaan todella "työtä", jotta silmäsi näyttäisivät suuremmilta ?!). Ripset ovat't suosikkini, mutta verrattuna Viola Davis, he'hieno! Hiukset: Aina kun näen tällaisia ​​hiuksia, ajattelen 'Jotain Marystä'! minä'd mieluummin nähdä hänen bang työntää alas, lakaistaan ​​yhden silmän.

Laura Dern

Meikki: Laura näyttää hyvältä! Hän näyttää niin mukavalta tässä meikissä, jossa on melko keskipitkä vaaleanpunainen huuli ja pehmeät vihertävä harmaat, jotka ovat tahriutuneet hänen rintavastaviivojensa ympärillä. Se's tarpeeksi korostamaan hänen ominaisuuksiaan ilman ylimielistä. Hiukset: Voin olla "yli" sivusuuntaisia ​​vintage aaltoja, mutta minun on myönnettävä, nämä ovat fantastisia hänen (kuten hänen väri). Minä ajattelen sitä'koska me'en ole koskaan nähnyt häntä muotoiltu tällä tavalla aiemmin!

Laura yllään: Eyeshadow in Smartorial & # x2022; Eyeliner Co (vert) & # x2022; Hairspray

Molly Sims

Meikki: Mielestäni näen värikäs luomiväri ... mutta se's enimmäkseen hämärtyvät pitkät, ripaus ripset! (Again: ei ole paha jos pidät heidät Violan Davisin vierestä'). Kaiken kaikkiaan löydän vain Mollyn's makeup vähän päivätty. Hänen ihonsa on kuiva, ja siinä on hieman oranssi valettu, minä'm arvaamaan spray tan. Se'on hauskaa, hänen posket näyttävät selvästi ruiskutettuna, mutta hänen huulensa näyttää todella luonnolliselta ja hienolta (ja väriltä). Hiukset: Mielestäni suurin ongelma on, että tämä vaalea ei toimi hänen ihon sävyynsä! Täällä hän on vaalean ruskeat hiukset, THAT's väriä!

Mollyllä on yllään: Säätiö beige- ja keskikokoisilla " Concealer Light-Medium- Honey ja Custardin peiteaja Bronzer & # x2022; Korostaja & # x2022; Blush in Wild Honey & # x2022; Eyeshadow Labyrinttiin & # x2022; Eyeshadow Jogurtissa & # x2022; Eyeshadow Sunset Covessa & # x2022; Eyeliner in Prunella & # x2022; Eyeliner Macrovioletissa & # x2022; Väärät ripset & # x2022; Huulipuna Lazy Daisyssä & # x2022; Huulikiilto Fenty Glowissa

Kuka oli suosikki kauneutesi näyssä punaisella matolla?

Leave A Comment

6 + 4 =