Onko Emilia Clarke pukeutunut liian paljon meikkiin täällä?

minä'Minulla on ollut tarkoitus puhua teille tästä Emilia Clarken ulkoasusta (kauden kolmen ensi-iltansa Valtaistuinpeli LA: ssa), kuten viikon nyt. En vain voinut't tajuta, miksi olin niin osaksi, koska hän's yllään melko hullu määrä meikkiä. Tai ainakin paljon enemmän kuin tavallisesti kannatan.

Tarkoitan, usko. Se on paljon silmää. Useiden otsojen päälle. (Täydellinen "fanien kanssa")'Olen melko varma minun epäilyttävissä newbie kauneus toimittaja päivää satunnaista meikki taiteilija teki silmäni näin, ja olin niin traumaattinen, että minä heti kävelin kotiin pestä kaiken pois ja vannonut koskaan anna jonkun osoittamaan koko kevät kokoelma minun kasvot koskaan uudelleen. (Ja se on tarina siitä, missä kauneus luottamukseni kaikki alkoi, ihmiset.)

Mutta katso tämä toinen kuva. Emilia vetää sen pois, ei? Voin tuskin edustaa upeaa:

Se johtuu siitä, että hän's käytännössä supermalli-esque kaunis? Minä luulen niin. Täysin täysi, täysi huuli näyttää, täydentää yli-the-top meikki kuten tämä muistuttaa minua '80-luku Cindy Crawford (sans mooli). Täällä hän on heinäkuussa '87 saksa muoti:

Se's vastaava vibe, dontcha ajattelevat? Ja minä en't tiedä sinusta, mutta minä'm täysin valmis tämäntyyppiseen asiaan palata tyyliin. Ehkä olin't valmis siihen ennen, kun tämä henkilö teki minun meikki kuten tämä takaisin puolivälissä-'00s. Mutta nyt? Voisin täysin mennä jotain mehukas, seksikäs, taipuvainen, over-the-top kauneutta. Ei toimistolle, ilmeisesti, mutta muutoin ... vartalo-asuilla ... niin hauskaa! (Kyllä-minä'm-todella-menossa-for-this-crazy-sexy-look tavalla. Oikea? Sinun tarvitsee vain olla tietoinen siitä.)

Antaa's ottaa lopullinen lähikuva peek:

Sen jälkeen, kun hänen ihonsa oli valmistettu Bioré-kuorella, julkkamaailmantekijä Dawn Broussard käytti hohtavan harmaa varjopaletin hopeahenkillä ja loi savuisen silmän. Huomaa, miten se's alapuolella alemman ripsilinjan alapuolella ja ulottuu aina ylöspäin kulmille. PLUS yksittäisiä vääriä silmäripsien päällekkäin yläreunassa.

Sivele on mattainen bronzer plus vauvan-vaaleanpunainen blush plus vaaleanpunainen korostuskynä omenoilla. (Katso? Major meikki ympäri.) Minusta tuntuu, että huulipunatyö on hieman liian ilmeinen, joten jos olisin minä, minä'd on toned että alas ja juuri mennyt pehmeä, värjätään vaikutus. (I'm myös kyseenalaistaa, onko hän's sai liian paljon perusta, vaikka se näyttää luonnolliselta, hän's sai rypyt sen marionettirivillä. Sama asia minulle tapahtui, kun sain raskas käsityön: menin kotiin ryppyjä, jotka eivät't ole olemassa ennen, vain meikki halkeilua! Yikes.)

Viimeinen asia on hiukset. Sen on vastattava kuuma meikki ja kuuma mekko. Emilia viisaasti vienyt hänen tyylikkään, suoran, keskeltä erottuneen ja takaisin hänen korvansa takana.

Kerro minulle:

Tämä näyttää tee sen puolestasi?

Tai ajatteletko sitä edelleen's liian paljon?

Kuinka tunnet "'80-luvun supermalli "kauneus palaa tyyliin?

Leave A Comment

23 − = 18