Оливия Уайлд носи новото розово червило

Кой каза, че светлото червило е само за летните месеци? Точно както Наташа наскоро изпя похвали за зимен неонов нокът, аз'm намиране на себе си привлечени към горещо розово устна напоследък ... въпреки че стандартната пада красота мъдрост диктува плодове и класически червени.

Всеки знае, че фючси изглеждат невероятни срещу летателно намерение (изкуствени) тен, но аз също обичам как те правят неочаквано сдвояване със свежа, бледа кожа и екипировка, състояща се от черни или сиви вълни и кашмири. Най-малко в Канада'които вече са затънали в тъмни цветове и ще бъдат за следващите пет месеца, така че може и да изясним нещата над врата.

Сега, въпреки че Оливия Уайлд е била снимана тук в края на лятото (по време на TIFF), носейки слънчева жълта рокля, мисля, че все още можем да я погледнем за вдъхновението на настоящите цветове на устните:

Нима'това невероятно? То'като BAM! Устните! И лицето й не се нуждае от никакво друго украшение, освен от грим за усъвършенстване на кожата, миглите и най-малкия линеен и руж. Когато видях това, трябваше веднага да вляза в Оливия'за да разберете какво е нарекла тази устна доброта'този сянка (аниме)...

Поне аз мисля то'тази сянка, която е описана като "сериозно неонова фуксия". Но Мелани просто го нарече "неонова розова", така че може да бъде и това (найлон):

Това е описано като "класически розов bubblegum с неон обрат", което също звучи невероятно.

Аз имам'Опита ли се още тази линия, нали? Сделката е, че тя'висок пигмент и висок цвят на непрозрачност във формула, която има лекота на прилагане на гланц. То'явно доста овлажняващо, с конопено и ментово етерично масло. Плюс това идва с четка за устни - добра идея с нещо, което е пигментирано.

Някои други розови нюанси, които познавам и обичам, включват тази сянка от Maybelline New York:

(Всъщност всички цветове от серията Vivids са невероятни, ако ви харесват ярки цветове.)

Този горещ розов от Urban Decay е мега-лесен за прилагане, тъй като той'е в молив и има лъскаво покритие.

И, разбира се, този нюанс NARS е напълно класически:

Вземете продуктите

Кажете вашето мнение

Харесва ли ти Оливия?'тук? (И ще носиш ли? 'през зимата?)

Опитали ли сте още OCC Lip Tar? Или някой от другите ми любими розове?

Какви неонови розове са във вашата колекция?

Leave A Comment

+ 18 = 26