Olivia Wilde viettää Ultimate Neon Pink Lipstickin

Kuka sanoi kirkkaan huulipunan olevan vain kesäkuukausina? Aivan kuten Natacha äskettäin lauloi talven neonkynnen kiitokset, minä'm löytää itseni vetää kuuma vaaleanpunainen huuli viime aikoina ... vaikka standardi lasku kauneus viisaus määrää marjoja ja klassinen punaiset.

Kaikki tietävät, että fuchsias näyttää uskomattomalta kesän vihjeen vuoksi (faux), mutta minä myös rakastan, miten he tekevät odottamattoman parin, tuoreen, vaalean ihon ja vaatteen, joka koostuu mustista tai harmaista villaista ja cashmeres. Kanadassa ainakin me'ne ovat jo kaikki pimeässä väreissä, ja ne tulevat olemaan seuraavien viiden kuukauden ajan, joten voimme myös kirkastaa asioita kaulan yläpuolella.

Nyt, vaikka Olivia Wilde kuvattiin täällä kesän loppupäässä (TIFF: n aikana), hänellä on aurinkoinen keltainen mekko, mielestäni voimme vielä katsoa hänelle nykyisestä huulien väristä inspiraatiota:

ISN't tämä hämmästyttävä? Se'kuten, BAM! Huulet! Ja hänen kasvonsa ei tarvitsisi muuta koristelua, lukuun ottamatta ihon täydentävää meikkiä, ripsiä ja pienimpiä vuorausta ja punastua. Kun näin tämän, minun täytyi heti tarkistaa Olivian kanssa's makeup artist, Melanie Inglessis, selvittämään, mitä tämä huulihyvyyttä kutsuttiin, ja se's tämä sävy (Anime)...

Ainakin minä ajatella se's, että sävy, jota kuvataan "vakavasti neonfuksia." Melanie kuitenkin kutsui sitä "neonpunaiseksi", joten se voisi olla myös tämä (nylon):

Tätä kutsutaan "klassisiksi kuplivärin vaaleanpunaiseksi neon-kierroksella", joka myös kuulostaa hämmästyttävältä.

Olen turvassa't yrittänyt tätä linjaa vielä, oletko? Sopimus on se's korkea pigmentti ja korkea läpinäkymättömyys väri kaavassa, jossa sovellus on helppokäyttöinen kiilto. Se's ilmeisesti melko kosteuttava, hampun ja piparmintun eteeristen öljyjen kanssa. Plus se tulee huulirasiaan, hyvä idea jotain tämän pigmentoitua.

Joitakin muita neon-pinkejä, joista tiedän ja rakastan, ovat Maybellin New Yorkin varjossa:

(Oikeastaan ​​kaikki Vivids-sarjan värit ovat hämmästyttäviä, jos haluat bareja.)

Tämä kuuma pinkki Urban Decay on mega-helppo soveltaa, koska se's kynällä ja on kiiltävä pinta.

Ja tietysti tämä NARS-sävy on täysin klassikko:

Hanki tuotteet

Ota kantaa

Pidätkö Olivia'huulet täällä? (Ja käytitkö 'em talven läpi?)

Oletko kokeillut OCC Lip Tar -tapahtumaa tai mitä tahansa muita suosikkihampaita?

Neon-pinssit ovat sinun kokoelmissasi?

Leave A Comment

23 − 15 =