Olivia Wilde har den ultimate Neon Pink Lipstick

Hvem sa lyse leppestift var bare for sommermånedene? På samme måte som Natacha sang nylig rosene til en vinter neon spiker, jeg'Jeg finner meg selv trukket på en hetrosa leppe i det siste ... selv om standardhøsten skjønnhets visdom dikterer bær og klassiske røde.

Alle vet at fuchsias ser utrolige ut mot et snev av sommer (falsk) tan, men jeg elsker også hvordan de gjør en uventet sammenkobling med frisk, blek hud og et antrekk som består av svarte eller grå ull og cashmeres. I Canada i det minste, vi'Jeg er allerede ferdig i mørke farger og vil være de neste fem månedene, så vi kan også lyse opp ting over nakken.

Nå, selv om Olivia Wilde ble fotografert her i slutten av sommeren (under TIFF), iført en solfylt gul kjole, tror jeg at vi fortsatt kan se på henne for dagens leppefargeinspirasjon:

Er n't denne fantastiske? Den's som, BAM! Lips! Og ansiktet hennes trenger ingen annen utsmykning, redd hudfyllende sminke, lashes og den minste bit av liner og rødme. Da jeg så dette, måtte jeg umiddelbart sjekke inn med Olivia's makeup artist, Melanie Inglessis, for å finne ut hva denne leppens godhet ble kalt, og den's denne skyggen (Anime)...

Minst jeg synes at den's den skyggen, som er beskrevet som "seriøst neon fuchsia." Men Melanie kalte det bare "neonrosa", så det kunne også være dette (Nylon):

Denne beskrives som "klassisk bubblegumrosa med neon twist", som også høres utrolig ut.

Jeg har havn'Har du ikke prøvd denne linjen ennå? Avtalen er det's høy pigment og høy opasitet farge i en formel som har applikasjonen enkel glans. Den's tilsynelatende ganske fuktighetsgivende, med hamp og peppermynte essensielle oljer. Pluss det kommer med en leppebørste og en god ide med noe dette pigmenterte.

Noen andre neon pinks jeg kjenner og elsker inkluderer denne nyansen fra Maybelline New York:

(Egentlig alle fargene i Vivids-serien er fantastiske, hvis du liker brights.)

Denne hetrosa fra Urban Decay er mega-enkel å bruke, siden den's i en blyant, og har en blank overflate.

Og selvfølgelig er denne NARS-skyggen helt en klassiker:

Få produktene

Si din mening

Liker du Olivia's lepper her? (Og vil du ha på deg 'em gjennom vinteren?)

Har du prøvd OCC Lip Tar ennå? Eller noen av mine andre favorittpinks?

Hva neon pinks er i din samling?

Leave A Comment

− 1 = 7