Най-големите промени в косата на знаменитостите в последно време

Е, ние'за около половината от обхвата на седмицата на модата (която наистина трябва да се нарече Fashion Month) и докато ние'очаквате всичко в Милано'за да се разкрият самите тенденции на красотата, мислех, че можем да вземем кратко време.

Защото докато бяхме'ние търсим'd съсредоточавахме вниманието си върху всички 16- и 17-годишни модели на пистата, чиито магазини за колаген искаме да нахлуят веднагатези опитни знаменитости се изкачиха до някаква коса.

Да, те го направиха! аз'Сигурен съм'вече сте чували за Дженифър Анистън'новата любов и нова блондинка и затова трябва да анализираме. Но чакайте, там'повече! Джинифър Гудуин реши да се потопи в тенденцията на подбиване, докато Клер Данес заедно с Ян Джоунс се опитаха да възпроизведат някои от прическите, носени от гореспоменатите 16- и 17-годишни модели.

Дали я измъкнаха? Че'това, което ние'тук е за обсъждане.

Първо, близо до Анистън's lob:

Един приятел от Twitter посочи, че Джен е бил само цитиран чар като казва, че тя'Никога не се отказвайте от нея. А? Също така си спомням, че в дните на Брад тя имаше подобно нарязване и каза, че я мрази.

И така, моят циничен ум незабавно се чуди дали е така'е случаят със старата стръв и ключ. Тя ни разсейва с косата, за да скрие нещо'на лицето й?

аз мога'Не знам дали нещо е различно от предната, но е възможно бузите да изглеждат малко по-пухкави отстрани. Може би?

Както и да е, харесвам го'не ми харесва'това е радикалът на промяната, в края на краищата. Може би малко прекалено русо, но това би могло да бъде осветлението.

Следващата е мис Гинфифер Гудуин, чийто Life Cut е определено къса коса (виж: тук, тук и тук). Но дали това е подрязаното? аз'Не съм сигурен.

За първи път видяхме тази тенденция за Риана, Мел Б., Алис Деул, Кармен Електра и Каси миналата година. И докато тези надписи станаха доста радикални, Ginnifer направи по-занижена версия.

Честно казано, мисля, че може да издържи почти всичко, тъй като кожата (и веждите!) Са толкова съвършени. Но аз все още предпочитам по-голямата си жена и Одри Хепбърн-иш, като как тя носеше косата си за 2010 глобуси.

Сега, преди да ви покажа следващия ни чейнджър за знаменитости, трябва да ви покажа следното:

Че'от другия ден в Лондонската седмица на модата, шоуто на Ричард Никол.

Сега хората като Петра Немчова, която е, разбира се, "МОДЕЛ" всъщност може да направи версия на това за реален живот и по някакъв начин изглежда невероятно.

Клер Данес обаче не може.

Съжалявам Клеър, но просто изглежда като че ли не'да се къпят. Вие сте момчета с мен по този въпрос?

Аз всъщност мога'да решите кое е по-лошо, поглед отгоре (от наградите за костюм дизайнери 2011) или януари Джоунс' малко Updo (и грим!) по-долу:

Исус, януари може да изплашиш малките деца! Във всички наши дискусии за жълт и оранжев грим за очи никога не сме казвали, че може да се носят с червена устна. Моля, разгледайте Рейчъл Макадамс и опитайте отново.

Колкото до косата, това е'и още един пример за това...

... са най-добре оставени на пистите. (Всъщност ми харесва модела'с 'направете по-добре.)

Но дори и с толкова много #beautyfails в опит да излезе от пистата до истинския живот, имаше една блестяща звезда. И това беше Деми Мур:

То'е риба тояга! Точно както говорихме вчера. И то'(защото не е прекалено добра).

аз'не съвсем сигурен, ако работи с такава изящна рокля, но в сравнение с Клер и Януари това спечели със сигурност наградата за коса на седмицата.

Какво мислите за всички тези знаменитост космически шейни?

Вие сте фен на Джен'и на Джинифър'подрязани?

Какво ще кажете за опитите на Клеър, Януари и Деми?

Leave A Comment

+ 12 = 19