Можеш ли да разпознаеш грешката на грим на Еми Россум?

Не че аз'm застъпва сянката на очите, умът ти. аз мога'Не ми давай пръст'не работим с това изпълнение на димящо зелено око (което също е супер съвпадащо със зелената рокля), но аз'не го обичам. Ако бях Еми Росъм, аз'd се залепва само с очна линия в долните водолинии.

Добре може би. Още ли открихте моя проблем? Тук'Друга снимка.

Разбра какво аз'аз говоря за това?

Тук's близък план:

Олеле! Това момиче е офталмолог'най - лошия кошмар. Очите в нейните долни водни линии пропускат в очите си и оцветяват контактните си лещи! То'никога не е добър поглед, когато бялото на очите ви постепенно се превръща в изумрудено зелено през нощта.

Въпреки че'никога не се е случвало с мен (поне не че знам), този въпрос е уникален за нас носещи контактни лещи. Без тях, този грим'кървенето в очите й постепенно ще "измие" със сълзите си, докато тя мигаше, тъй като това'тялото'естествения начин на самопочистване. (Не че това'Идеалният начин да получите грим в очите си по всяко време!) Но с лещи, цветът просто се придържа към тях ... и че'как стигате до проблема, който виждаме тук, където зеленото е събрано около учениците.

Още по-лошо, гримът може да оцветява обективите постоянно там'Имате шанс да не успеете да получите цвета си с почистващия разтвор. Плюс това, той може да донесе със себе си яки бактерии и отломки, които могат да се натрупват върху лещите и да причинят дразнене и / или очни инфекции. брутен!

дон'Не позволявай това да ти се случи, 'Кей? Ето моите най-съвети за грим за носене на контактни лещи:

Инвестирайте в ежедневните лещи за еднократна употреба.

1-дневен Acuvue Moist за астигматизъм, прибл. $ 2,00 на ден преди отстъпките; посетете acuvue.ca или говорете с вашия очен лекар.

аз мога'да кажа достатъчно добри неща за тези лоши момчета! Ежедневните за еднократна употреба са перфектни, ако обичате да носите много грим за очите, защото дори и да се разочаровате с очната линия като Еми, просто хвърляйте 'ги в края на деня! Проблема решен. Те'всъщност е най-здравословния избор на лещите (ако можете да ги носите), защото по-свежите лещи, толкова по-малък е шансът им да вдигнат неприятни неща, които биха могли да повлияят на здравето на вашите очи. Хората от Акуей ми дадоха няколко полуразбиращи фактоиди: половината от носителите на контактни лещи не са'Измивайте ръцете си, преди да ги вкарате сутрин или да ги махнете през нощта, а 46% отново използват същото решение. Ick!

С ежедневно за еднократна употреба, поне за вас'минимизиране на част от риска. И ГОЛЕМ НОВИНИ: сега Acuvue прави ежедневно за еднократна употреба хора с астигматизъм (което съм аз!). Преди това винаги бяхме изключвани от действията за контактни лещи за еднократна употреба, но не сега. Компанията ми изпрати няколко опаковки, които да опитам, а сега аз'm общо преобразуване. Те се чувстват толкова удобни, колкото обикновените лещи и ви дават UV защита и това'е пълно откровение, за да не се налага да се забърквате с решение през цялото време. Те'особено удобни за пътуване.

Но ако използвате нормални лещи...

Clear Care е най-доброто решение.

Ясен грижи Едно бутилиращо решение за почистване и дезинфекция, $ 14.79; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Моят оптик (не е свързан с Acuvue или Clear Care) ми каза това. Причината е, че за разлика от мултифункционалните решения, които използвах преди "вида, който можете да използвате за почистване и изплакване с Clear Care е дезинфекционно решение, което съдържа водороден прекис за унищожаване на микроби и бактерии. Това просто ви дава превъзходно чисто и вие ще забележите разликата. (Също така обичам да започва балонът веднага щом поставите лещите в контейнера.) Страхотно.

Слово за предупреждение: не забравяйте да изчакате шест часа, преди да поставите отново лещите си. Първият път, когато използвах това, не го направих'четене на етикета правилно и да ги вмъкнете прекалено, затова изгаряне на очите ми с огъня на 1000 слънца. дон'Не позволявай това да ти се случи! И никога не използвайте това решение, за да го изплакнете'само за почистване.

Запазете линията на водолинията за специални поводи.

Знаете това вече, надявам се. Въпреки че'това е страхотен външен вид (може би по-хладен, ако пропуснете зелената сянка в стила на Еми Роусум)'наистина не е нещо, което трябва да подлагате на очите си на ежедневието. Лекарите по очите ще ви кажат да не го правите, но аз'Ще бъда реалистичен тук. ние'ще отида. Позволявам'просто го запишете, да речем, веднъж на седмица петък вечер поглед, вместо да го направи част от редовната си рутинна сутрин грим.

Използвайте мек водоустойчив молив за очила.

Urban Decay 24/7 Glide-On молив за очи, $ 23.00; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

По-конкретно, вие искате мек, почти каял молив'няма да трогвам или дразнят тази силно чувствителна област. Любимата ми е Urban Decay's, която също е водоустойчива. Мисля, че хидроизолацията е ключова, защото това също така прави по-малко вероятността да изтече в очите ви. Уверете се, че го правите'че е прясно заточен всеки път, когато го използвате на водните линии, за да се отървете от всякакви бактерии върху него.

аз'съм чувал за хора, които използват течности по водните линии, което изглежда, че може'стана това, което се случи с нашия приятел Еми. Докато спечелихте'Тъги'това е основна техника с изтичане на течове, така че аз'd съветва срещу него. И праховете, които се налагат с четка върху горната част на линейката, за да го зададете, могат също да бъдат разхвърляни, да се влеят в очите и да се раздразнят.

Избягвайте маслените почистващи препарати за грим.

NARS нежно масло без грим за отстраняване на грим, $ 28.00; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Някога използвали ли сте, когато имате контактни лещи? Да, маслото получава всичките ви лещи и прави визията ви размазана. Някои решения не са'Или да го измъкнете, така че и вие'оставете този странен филм върху лещите си, докато ги замените. Казвам: или първо извадете лещите си, или (дори по-просто), изберат безплатна версия като тази от NARS. Може да не мислите, че може да се измъкне от водоустойчив грим без масло, но прочетете ревютата!

Кажи ми:

Намерихте ли Еми'грешката на грима?

Вие сте лице, носещо контактни лещи и това ви се е случило някога?

Направете ли линията си с водни линии и ако да, какво използвате?

Leave A Comment

+ 34 = 42