Lucy Liu har en ganske halvt oppe ide

Longtime Lucy Liu skjønnhetsvifte her "Golden Globes fishtail braid til side" og jeg'Jeg føler meg virkelig dette håret fra utseendet hennes på PaleyFest denne helgen. Den's halv opp, halvt ned håret (som jeg ikke hevder å være en fan av), men det'er litt mer interessant enn måten jeg vanligvis gjør min.

Her's en bredere visning:

Og litt annen vinkel:

Se hvordan det'er alt glatt og slank på toppen, trukket tilbake delen? Og så er det løse, lange håret stort og strukturert og voluminøst? jeg tenker det'Det er en fin måte å kle på en så enkel frisyre, når du bare drar den tilbake og la den henge, det ville være for kjedelig. Forretning på toppen, fest på bunnen.

Og det'Det er et godt triks for de av oss hvis halvoppdateringer har en tendens til å være litt volum utfordret. Fine, retthårede mennesker, du vet hva jeg'm talkin' handle om. Den's som når du tar den øvre delen bort, du'Jeg er bare ikke igjen med nok til å jobbe med. Jeg kjenner håret hennes'Jeg er ikke halvt oppe her, og hun var bevisst på å våte, men jeg føler at mine halvoppdateringer kan komme farlig nær Claire Danes territorium:

Husk at? Det håner meg fortsatt. Uansett, tror jeg Lucy's teasing jobb kan være veien å gå i stedet. Her's hvordan jeg'd gjør det:

1. Del håret ditt til siden.

2. Seksjon av håret på toppen som'Jeg kommer til å bli trukket tilbake, og klipp den høyt opp på hodet ditt. (Du don'Jeg vil ikke sikre det den endelige måten ennå, som den'vil forstyrre drillingen.)

3. Ta en stor padlepensel som Mason Pearson (en alvorlig viktig skjønnhetsinvestering hvis det noen gang var en) og jobbe i små seksjoner (omtrent like mye hår som du'd krølle om gangen i et strykejern), løft håret rett opp fra hodet og så børstet i omtrent tre korte, hurtige slag.

4. En gang du'Jeg har tømt alt håret, du kan børste topplaget litt ned for å glatte det så'Det er ikke så galskent utseende. Ikke for mye, skjønt, som den lille messiness er en del av utseendet.

5. Fjern den glatte delen øverst og arbeid den på plass, hold sidedelen, før du fest den på baksiden. Noe som Goody Dome Barrette ville være perfekt.

Ingen ord på hva Lucy pleide å sikre henne, men her er det til siden mer:

(Eeks på de falske øyenvippene, men jo bra.) Her's hodet til tå:

Søt, ikke sant? Jeg tror håret er den perfekte etterbehandlingen for hennes antrekk å gi den en liten kant. Nå over til deg:

Er du en Lucy Liu fan??

Vil du prøve denne frisyren?

Hva's din favoritt hårpensel?

Leave A Comment

56 + = 61