Kunne Jessica Chastain øyne se noe lysere ut? Her er hvorfor

Mens jeg'Jeg er ikke sikker på hvordan jeg føler om hennes nye smell, det'Det er alltid en glede å få et glimt av Jessica Chastain på et rødt teppe. Så elegant, så elegant, så sofistikert ... hun's en klasse handle hele veien.

I denne uken's Toronto (og verdens) premiere av hennes nye film, 'Frøken Julie,' hun hadde et typisk underdrevet, pent sminkeutseende som viste bort sin feilfri hud og gjorde øynene hennes gnistrende som galne. 

Redheads, ta notat:

Kristofer Buckle var på sminkeplikt, og ønsket å lage en litt retro, '60-tallet sminke utseende med en glede av dagtid glamour.

Her's nærbilde:

Mannen, selv hennes falske øyevipper er stilige. (Jeg tror det også'Det er greit at hun gjør det'Jeg har ikke mye bryndefinisjon, da det ville trolig få dem til å konkurrere for mye mot smellet og de sterke øyenvippene.)

Kristofer brukte alle YSL-produktene, og jeg scoret hans eksakte tips om hvordan å gjenskape dette utseendet!

For å starte, perfeksjonerte han hennes hud med den nye Fusion Ink Foundation i B20 Ivory. Dette har en lignende tekstur til Maybelline Dream Wonder, jeg raved om!

Deretter brukte han Kiss & Blush i Pink Hedoniste (en annen favoritt av meg, gjennomgått her) til hennes lepper og kinder for en myk, gjennomsiktig rosa flush.

For å skape den myke øyefinisjonen brukte Kristofer Couture-paletten i Fauves, med topp høyre nyanse konsentrert ved de indre hjørnene.

Han definerte også lash linjen med Dessin du Regard vanntett øye blyant i Amber Brown.

Ingen omtale av de falske piskene, men han påførte også mye av Volume Effet Faux Cils Shocking Mascara i Pure Black på de øverste vippene bare, for en retro touch.

Til slutt fyllte han brynene med Eyebrow Pencil for den minste fargen.

En slik nydelig dagtid sminke ser etter rettferdig hud og rødt hår!

Handle historien

Si din mening

Hva synes du om Jessica's skjønnhet se her? Har du prøvd noen av produktene som Kristofer brukte på henne?

Leave A Comment

− 5 = 2