Keira Knightleyn uusi hiustenleikkuus ja muut etupään kauneuden voitot

Joten Pariisin muotiviikko on virallisesti dunzo. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme palata vuorotellen ylistävään ja nerokkaaviin kuuluisiin kauneuden valinnoistaan. jee!

(Ja SRSLY? En ole syyllistynyt tähän.) Eräänä uniajoneurana viime yönä kirjaudun sisään kahdelle pakkomielle, GoodPlasticSurgery.com: lle ja AwfulPlasticSurgery.com: lle, jonka vierailen, noin kuuden kuukauden välein Ja joka kerta, kun menen sinne, olen hämmästynyt "järkyttyneenä" siitä, kuinka paljon tinkering, eli rhinoplasty, chin / cheek implants, forehead liftit jne., Tehdään jo houkutteleville ihmisille, jotta voisimme katsoa enemmän "Täydellinen". Ja sitten heillä on sappi kieltää se ja yrittää päästä itsensä pois, koska hänellä on tämä muutenkin kauneus!

Joka tapauksessa! Rant yli. Olipa kyseisillä ihmisillä on ollut jotain työtä (eurooppalaisten kanssa, et koskaan tiedä), oli kauniita voittoja, jotka oli syytä panna merkille pois kiitoteistä. Erityisesti Chanel-näyttelyssä keskustelimme eilen.

Suurin uutinen oli Keira Knightley'n uusi hiustenleikkuus, joka saa yhden, mutta kaksi kuvaa tässä viestissä:

Niin monet julkkikset saavat "Lob" (pitkä bob), mutta tämä on ehdottomasti "Pob", ts. Posh bob, kuten Victoria Beckhamissa, kuin kallistettu leikkaus, joka on pidempi kuin edestä kuin selkä. Vau! Sai kaikki?

Pidän todella tästä Keirasta. En ollut't tuuletin, kun hänellä oli super-lyhyt poika hiustenleikkuus, mutta samaan aikaan, kun hänellä oli pitkät hiukset, hänen herkkä piirteensä saisi ylityksiä. (Antaa'ei edes puhuta, kun hän oli vaalea.) Ei, tämä väri ja leikkaus ovat ihania. Voisiko se olla, että Miss Keira on löytänyt hänen Haircut For Life? Mielestäni ehkä hänellä on.

Mississä hiuksissa oli huippuosaamista Rachel Bilson:

Nyt tämä on suuri Ombré-hiukset. Anteeksi Alexa Chung. Kohokohdat näyttävät kuitenkin käsinmaalattuna, vaikka vaikka kerroin, miten DIY on Ombré-tehoste muutama viikko sitten, on todella suositeltavaa mennä ammattilaiselle.

Torontossa, joku minä'olen tuntenut pitkän aikaa, mutta olen juuri huomannut, että baling on Jeff Angstilla (jossa, kuten tiedät, olen jo mennyt hiusleikkuihin). minä'minua on vaikea etsiä ketään tässä kaupungissa, maa, joka pahoinpuu, joten selvittämällä, että Jeff nyt tekee siitä on aika jännittävää, ja epäilen, että hän voisi auttaa sinua saavuttamaan jotain melko lähellä tätä ulkoasua.

minä'rakastunut Rachelin's huuli väri täällä samoin.

Puhuminen huulista, tämä isn't isoa laukausta Mrs. Johnny Deppista, Vanessa Paradis, mutta koska hän oli Chanel Rouge Cocon huulipunan isä'On hienoa, että hän harjoittaa mitä hän saarnaa?

Niin tyylikäs, etenkin löysä, keskellä erotettu (mutta ei hippi-ish) hiukset, jotka eivät ehkä ole luonteeltaan luonnollisia, mutta varmasti näyttää siltä. (Se'joten ranskalaisilla ei ole mitään havaittavissa olevia kohokohtia, ja niin ihailen niitä niin!)

Nyt, jos vain hän voisi luopua ciggiesista, kuten epäilen heitä'aiheuttaen vähän ennenaikaista ikääntymistä. Hän's vain 37, mutta näyttää vanhemalta, luulen.

Seuraava on Leigh Lezark:

Jos voisin käydä kauppaa hiuksissani näille kiiltäville, swing-jet-mustille lukille, tekisin sen sydämen lyöntiä. (Valitettavasti en't on aivan oikea ihon sävy vetää se pois ja kulmakarvat ovat liian kevyt.) Mutta minulla on kauneus murskata kenelle tahansa, joka tekee koko valon silmät / tummat hiukset, ja Leigh tekee niin hyvin. Varsinkin silmien ja ruusuisten poskien silmänräpäyksessä. Adorbs!

Me don't on jopa puhua täydellisyydestä, joka on Claudia Schiffer:

Tyttöystävä's sai parhaan hiuksen yrityksessä. Hän on 40! Le huokaus.

Voinko nyt kiinnittää huomionne hetken manikyyriin? No, eilisestä's metallivihreä? Huomasin enemmän kuin muutamia kuuluisia kasvoja ... er, kädet ... urheilulliset lyhyt, pyöristetyt punaiset kynnet. Kuten Lou Doillon:

Ehkä muistatte, että kesäkuussa julistin, että pyöristetty muoto oli tulossa takaisin. (Ehkä muistat myös viimeisimmän viestin, joka kertoo sinulle, että pitkät ja mutkikkaat kynnet ovat myös eräänlainen trendi. Mutta trendi, jota emme pidä sivuuttaa oikein?) Joka tapauksessa, niin hauskaa kuin se voi olla kummankin kynsien väreissä, en't ajattelevat, että jotain voisi olla tyylikkäämpi syksy ja talvi kuin tämä klassinen mutta nykyaikainen manikyyri.

Kerropa minulle...

Kumpi näistä eturivin kauneudesta on sinun fave?

Pidätkö Keira'uudet hiukset?

Don't ajattelet Rachel's hiusten väri on niin paljon parempi kuin Alexa's? Alexa olen sinussa.

Leave A Comment

35 − = 31