Keira Knightleen Tone-on-Tone Makeup Lookin salaisuudet

Kutsu kaikki ruskeat silmät brunetteja! Tässä'Keira Knightley ja hänen meikkitaiteilija Kate Lee. Keiran seulontaan's uuden elokuvan, Aloita uudelleen, Tribeca-elokuvajuhlilla tällä viikolla Kate antoi hänen meikkiä, joka oli "neutraalia ja luonnollista, mutta rikas tekstuuri".

Muista tämä Anne Hathaway näyttää? Tämä Emma Watson yksi? Sekä Kate Lee, ystävä. Chanel-julkkis meikkitaiteilija tekee luonnollisen, aliarvostetun ulkoasun kuin kukaan muu. Kateen kanssa'sinä et koskaan tunnista perustusta tai edes silloin, kun punastuminen alkaa ... ei koskaan mitään linjaa tai varjostusta ... ja huulet ovat aina pehmeitä ja mykistyneitä. Rakastan tätä hänen lainaansa viehättää haastattelu muutama vuosi sitten: "Ihmisillä on tämä väärinkäsitys, että jos joku tulee olemaan kamerassa, sinun on käytettävä paljon enemmän meikkiä. En't ostamaan tuota filosofiaa. Näen, miten nämä mekot menevät kiitotielle ja otan vihjeeni siitä.

Viisaat sanat. Haluan laajentaa tämän myös ilta-meikkiin yleensä vain siksi, että valot ovat alhaiset't tarkoita, että sinun on kerättävä sitä. (Ajankohtainen, asiaa koskeva artikkeli.)

Nyt, Keira'lähikuva:

Rakastan sitä siellä's määritelmä, mutta se's ei tavallinen ruskea savuinen silmä / kiiltävä huuli, joka voi tuntea niin raskas ... ja yhä useammin päivätty. Tässä'mitä sinun tarvitsee tehdä:

Iho

"Aloitin ihon leikkaamisen Chanel Hydra Beauty Sérumilla", kertoo Kate. (Hän käytti tätä sekä Emmalla että Anne myös.)

"Sitten lisäsin ohuen kerroksen Chanel Le Blanc Light Revealing kirkastava Makeup Base SPF 30 luminesoivaa aluketta." Tämä on tuote, jonka minut esittivät vuosi sitten Julie Cusson, Chanel'Kanadan hämmästyttävän lahjakas kansallinen meikkitaiteilija. Julie sanoi, että se oli hänen suosikkituotteensa kaukana; Minulla on ei-SPF-versio ja ajattelen sitä's parhaimmillaan valoisammat alustat siellä, jopa parempi kuin Armani's Fluid Sheers. Se'ei ole liian shimmery, vain kaunis ja brightening / luminizing.

"Käyttämällä vain tarvittaessa, käytin Chanel Perfection Lumière Velvet Smooth-Effect Makeup Broad Spectrum SPF 15 tasoittamaan ja täydentämään ihoa." Tämä on sama tuote, jonka näimme Emma Watsonissa viime viikolla! Joten, hyvä yhdistelmä iho, koska se jättää hieman mattapintainen.

"Poskissa käytin Le Blush creme de Chanelia suosikkivärilleni, Cheeky", kertoo Kate. Nämä kerma pehmenevät ovat suuria, ja vaikka minun täytyy sanoa'd koskaan ajattele saavuttaa sellaista ruskeaa sävyä, vaikutusta Keiraan's väritys on fantastinen.

"Ennen kuin hän lähti ulos, lisäsin vain yhden kosketuksen Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Color SPF 15: stä nro 10 hajottamaan valoa ja jättämään Keiran kameran valmiiksi Tribecan punaiselle matolle."

Silmät

"Silmät määriteltiin lämpimällä purppuralla Chanel Lumières Facettes Quadra -kosmetiikassa Quadrillessä, ulompaan pistorasiaan ja alempaan ripustuskohtaan." Upeat sävyt tässä luomivärialustassa...

"Seuraavaksi käytin Chanel Illusion D Owl Long Wear -valoa kirkasta luomiväri New Moonissa, joka höyhensi ja sulki pois pistorasian reunat. Rakastan tätä väriä!" Huomaa, mitä hän juuri sanoi, että höyheniä hymyilemään 'sulaa pois' pistorasian reunat ... niin että sinä tahdot't nähdä minkä tahansa rivin, jossa varjo loppuu ja paljain ihon alkaa. Avain on hyvä meikki harjat ja huolellinen huomiota sekoittamiseen. Sinä pystyt't ryntää tätä tekniikkaa.

Ei vuorausta, vain varjoja, ja sitten Chanel jäljittämättömän vedenpitävä ripsiväri Noirissa sekä ylä- että alalaidassa. Palaa ylös ja näet, kuinka kauan Kate otti käyttöön ripsiväriä'ei ole mitään raskautta tai epätarkkuutta ripset ollenkaan, vain täydellinen määritelmä.

Huulet

Kate kutsuu huulitiivisteen, joka on Chanel Rouge Coco Shine skenaariossa, "kaikkein jumalallisimmasta tahranväristä". Katso miten se's ruskeat, aivan kuten posket? Sen pehmeän sovelluksen sijaan hän varovasti laittoi sen huulille, niin että he näyttivät pureviksi, ei huulipunan sijasta.

Tarkastele vielä sitä, miten se koottiin yhteen:

Näet hieman enemmän violetti sävyjä silmien ympärillä tässä laukauksessa ja erittäin hienovaraiset huulet ja posket. Rakastan sitä, mitä sinä?

Osta tarina

Ota kantaa

Mitä mieltä olet Keira'Katso täältä?

Oletko faneja Kate Lee's meikki tyyli?

Oletko kokeillut Chanelin tuotteita, joita hän käytti?

Leave A Comment

+ 74 = 79