Katso! Jennifer Lawrence leikkaa hiuksensa pitkäksi, aaltoilevaksi Bobiksi

Breaking beauty news: Jennifer Lawrence sai hiuslakkauksen tänä viikonloppuna. Lob! (Long bob.) Ja se ei ollut't myöskään roolille.

Harper's Bazaar raportoi, että lauantai-iltana LA: n GLAAD Awards -tapahtumien jälkeen hän kertoi menevän kampaajalleen Mark Townsendille: "Mark, haluan leikata kaiken pois".

Mark: "Mitä? Voimmeko tehdä sen?" J-laki: "Tietenkin se's hiukseni! "

Ilmeisesti hän oli melko hurjaava...

au!

Mutta tulos? Niin rotua.

minä'en ole yllättynyt siitä, että se osoittautui niin mahtavaksi, koska Mark, jos sinä'Muistutan, melkein kaikki nuori Hollywood A-lista juuri nyt. (Lea Michele, Amy Adams, Jessica Biel, Rachel McAdams, kaikki Olsen-sisaret ....) Suurta lahjakkuutta. Hän'myös kaveri, joka opetti minulle kuivaa shampooa. tarkoitan, asianmukaisesti opetti minulle, että se's ei vain likainen hiukset, mutta kuten, kaikki.

Joka tapauksessa hänen tähtiasiakkaalleen'uuden leikkauksen, hän ei't tehdä Victoria Beckham epäsymmetrinen asia (lyhyempi takana, kauempana edessä). minä'En ole koskaan ollut siinä tyylissä itseäni. Sen sijaan Jen halusi paljon kasvojen kehystämistä, kipeitä kerroksia, jotka todella tuovat esille hänen luonnollisen aallotetun tekstuurinsa, joten hän teki enemmän shag-leikattua. Bonus: Kun niin monet julkkikset, kuten Julianne Hough ja Olivia Wilde käyttävät curling-pihdit saadakseen aaltoilevan lob-ilmeen, Jennifer voitti't edes tarvitse.

Vain kuroa, missä hän's tulevat täältä's Jen pitkät hiukset Santa Barbara International Film Festivalin helmikuussa:

Ja nyt uusi chop!

Meidän tyttö'kaikki kasvoivat!

Rakastan tätä uutta pituutta ja ajattelen, että se todella keventää hänen ulkoasuaan, koska hänellä oli paljon hiuksia, mutta ainoa asia, jonka'M kyseenalaistaminen on otsatukka. Luulen, että olisin've halunnut heitä kauemmin ... mutta minä'll varaa tuomiota, kunnes saamme nähdä lisää kuvia tästä uudesta tyylistä.

Ajatuksia? Kerro minulle...

Oletko Jenin fani'uuden ilmeen?

Tai pidätkö hänet pidemmillä lukoilla??

Mitä mieltä olet lob-kampauksesta yleensä?

Leave A Comment

54 − = 47