Kate Hudson deler hennes skjønnhetshemmeligheter

OMG dere. For to uker siden, på en ellers rutinemessig fredag ​​ettermiddag, hadde jeg en 20-minutters telefonsamtale med Kate Hudson.

Kate. Hudson.

Jeg var litt freaking ute inne fordi hun'er definitivt den mest kjente personen jeg've intervjuet (på nivå med Beckhams og Christina Aguilera), og absolutt den mest berømte å bli omtalt i en Q & A på denne bloggen. Plus, av alle dem, hun's det jeg mest beundrer. Jenta er nydelig, morsom og helt ned til jorden (hun's har den sjeldne ferdigheten til å få deg til å føle at du skal helt være BFF). Intervjuet ble organisert av Almay, siden Kate's deres kjendisambassadør, og jeg hadde fri regjering for å snakke med henne om noe som helst skjønnhetsrelatert "favorittfag", selvsagt.

Bare å få muligheten til å snakke med henne var utrolig nok alene, men hva jeg gjorde'Jeg forventer at Kate ville være et så godt intervjuemne. Som, seriøst, overraskende flott. Jeg hater å si det, men det gjør det ikke'Det skjer ofte, spesielt med kjendiser fordi de pleier å være så bevoktet og kan komme over en smule falsk. Men ikke Kate. Hun var super generøs for å dele sine ekte tanker og tips. Det er noen REAL skjønnhets intel her, folkens!

Hun snakket også om favorittprodukter, som jeg'Jeg skal gå inn i mer detalj på meg selv neste uke (CC-krem, leppebalmer og øyemake-fjernere er kjempebra!). Inntil da, dykk inn i dette intervjuet, og så ta en titt på noen av hennes bak-scener skudd med Almay.

Hvordan ville du beskrive din skjønnhetsfilosofi? 

For meg begynner det med innsiden ut. Jeg tror nummer én styrer stresset ditt, fordi når vi er stresset ut, viser det hele. Og hvis du er stresset, er det mange ting du kan gjøre. Men jeg tenker for meg det's slags hvor skjønnhetsregimet starter, med helse og mental helse og deretter de morsomme tingene.

Jeg er en stor fan av mindre, mer. Når jeg'Jeg går til arrangementer eller gjør noe som krever ... eller ikke engang krever, bare gir seg til å eksperimentere og ha det gøy og bli litt vill, jeg får mer eksperimentell. Men på en daglig basis, er jeg stort sett ikke noe oppstyr. Jeg vil ha naturlig sminke. Jeg vil bare dekke alle de dårlige tingene, som min lille plett eller misfarging i områder. Jeg'Jeg gjør en rask, lys fuktighetsgivende, som med hva Almay har, en CC-krem. Og lip gloss og lite bronzer og mascara.

Kan du fortelle oss mer om hvordan du håndterer stresset ditt?

jeg tenker det'er viktig å gjøre en type meditasjon, for å ta et par minutter fra livet hvor du'vær alene og oppmerksom og koble deg til deg selv og la alle de stressende tingene i livet gå i et par minutter. Jeg vet at det har vært vanskelig for meg å komme inn. Jeg tror det er vanskelig for mange mennesker å komme inn på et meditasjonssted. Men jo mer du trener, jo mer nyttig blir det, og du ser fordelene. Som jeg blir eldre og mer involvert i den verden, det's blir ikke lenger en åndelig praksis "'s en mer vitenskapelig praksis. Du må administrere stressnivået ditt og tappe inn i et mer optimistisk og gledelig sted.

Så der'er det, og det å være aktivt er veldig viktig. Når du'bli stresset eller ting skjer som kanskje ikke er motiverende for deg, som fysisk begynner å ta over. Når du'Reaktiv, alle de endorfinene går og det løfter serotonin. Og det bringer mer energi og aktivitet inn i gleden av hjernen.

Så de to tingene er veldig viktige. Den andre tingen knytter seg til naturen. For noen mennesker, det's veldig enkelt, men for den arbeidende og travle personen, noen ganger glemmer du det. Jeg tror en del av å være aktiv kan komme sammen med naturen.

Disse tingene ser ut til å hjelpe meg med å håndtere stresspunkter i livet mitt, men ting kommer fra hvor som helst. Enhver mor vet at foreldre er størst i verden, men til tider er det også mest stressende fordi du'Vær veldig bekymret for barna dine og deres tidsplaner blir travlere og travlere etter hvert som de blir eldre. Alt du vil gjøre for deg selv er på toppen av det; den'Det er en tillegg til de tingene. Så det's viktig å forsøke å balansere.

Hva gjør du for å holde deg aktiv?

Jeg gjør alle slags ting fordi jeg blir lei kjedelig. Så jeg prøver å bare forandre det. De eneste tingene som holder seg konsekvent, er dans og pilates. Jeg've danset lang tid hele livet, og det gjør meg glad. Selv om jeg'Jeg slår ikke så mange pirouetter som jeg gjorde kl 19, jeg elsker bare å flytte. Og så danser og pilates går side om side i form av hvordan jeg liker å trene. Når du har barn, kan du'Ikke gjør alt dette. Så min aktivitet skjer ofte med barna. Som wakeboarding akkurat nå. Jeg pleide å gjøre det med min bror da vi var yngre. Nå jeg'Jeg liker, "dette er engasjert i kjernen min." Og spiller fotball, fotball. Jeg snurrer. Jeg bytter den opp.

Følger du noen spesiell type diett?

Ja. Jeg mener, jeg er litt av foodie. Så det har alltid vært, men jeg har funnet et spor i det der jeg velger og velger mine øyeblikk. Hvis jeg skulle gå med min smaksløk, så jeg'D er sannsynligvis litt usunn. Fordi jeg virkelig elsker å lage mat og jeg er en stor fan av forskjellige kokker; Jeg er en fan av matnettet. Det eneste jeg kunne gjøre er å innse at jeg må være frisk, og derfor lærte jeg å alltid være oppmerksom på kalorier og bli kjent med hva visse ting er. Som noe, kunnskap er makt og jo mer du vet, det's første skritt for å gjøre valg som er bedre for deg selv. Jeg lærte om hvor mye som er i en croissant "350, 400 kalorier. Det betyr ikke at jeg ikke skal spise den. Jeg har bare sannsynligvis mindre kalorier i lunsjen min, men fortsatt med godt protein.

Så jeg bestemte meg for å lære om mat og gjøre det mer av en livsstilsgave enn slanking. Den's mer om å forstå hva jeg'Jeg legger inn i kroppen min. Den's drivstoff. Jeg har en slags pinne med kalorier, og da vil jeg gjøre fast gjennom hele året. Bare liten fast; Jeg gjør ikke store. De're hvor som helst fra tre til fem dager. Jeg prøver å gjøre dem sesongmessig fordi jeg synes det er bra å endre med årstidene og rydde litt ut.

Hva med huden din, er det følsomt?

Jeg har veldig følsom hud. Jeg fant bare det ut for fem år siden. Jeg elsker produkter så mye, men når som helst gjør jeg en film hvor jeg'm i makeupstolen hver dag, jeg kan se den på huden min. Huden min virker ikke som mange ting på den. Selv i hudpleieregimer har jeg fulgt som jenter, det vi gjør er at vi prøver dette, vi prøver at det eneste som virker for meg, er å bruke virkelig enkle, enkle, ikke-stimulerende produkter. Den som beroliger og er sensitiv i stedet for virkelig penetrerende eller aggressiv. Noen kvinner er bedre med det, men ikke meg.

Hva er de beste skjønnhetsprodukter du kan't leve uten?

Jeg tror dette ville være en passende tid til å snakke om Almay. Jeg har vært så glad at vi gjorde leppebalmer. Jeg'Jeg har ventet på Almay å gjøre leppe. Jeg lever for leppebalsam og lipgloss. Jeg er ikke en stor leppestift person, med mindre jeg går ut eller gjør en hendelse eller noe. Og så tenkte jeg kanskje de'd gjør et par farger og plutselig, oh! Det er så mange farger. Så det'Det er trygt å si at jeg har en skuff full av Almay leppebalsam. Jeg tar dem overalt.

Almay Color + Care Liquid Lip Balm, på Drugstore.com, Target, ULTA Beauty, Walgreens og Well.ca.

Jeg elsker også øyesminkefjernere og Q-tip-fjernere. De'er alltid i min sminkepose.

Almay Lash Care Gentle Eye Makeup Remover Pads, på Drugstore.com, Target, ULTA Beauty og Walgreens. 

Almay Oil-Free Makeup Eraser Sticks, på Drugstore.com, Target, ULTA Beauty, Walgreens og Well.ca.

Min andre favoritt er CC-krem. Fordi det er naturlig sminke, og det passer akkurat inn i den slags sminke jeg liker å ha på. Den har SPF, så jeg bare legger den i hendene og så på huden min som fuktighetskrem, og du er av.

Almay Smart Shade CC Cream Complexion Corrector, på Drugstore.com, Target, ULTA Beauty, Walgreens og Well.ca.

Og så elsker jeg alltid å bære rundt rosenvann. En spray. Jeg elsker dem. De gjør meg glad.

Har du en favoritt duft?

Jeg er en oljeperson. Noen ganger kan parfyme gjøre meg litt svimmel, så jeg liker mer oljebaserte dufter. Jeg liker kokos, beachy dufter. Jeg har denne kokosmusken, en olje som jeg liker å bruke. Faktisk gjør Loree Rodkin en vakker olje parfyme. Ellers vil jeg bare kjøpe en masse essensielle oljer og blande dem alle sammen, som en neroli med appelsinblomst.

Loree Rodkin Perfume, hos Net-A-Porter.

Hva er din go-to makeup look?

Jeg tror i det daglige livet, jeg er naturlig. Det avhenger av hva som skjer, som det jeg har på seg. Senere, jeg'Jeg har hatt ganske dristig leppe, som jeg har hatt mye moro med. Men det endres med hva utseendet er. Jeg er ikke i tung sminke, som den slags tunge, '80-årig røykfylt øye med røde lepper. Der's en tid og et sted, men det'Jeg er ikke min go-to. Jeg'm til mer eksperimentell sminke akkurat nå. Når jeg gjør min kjærester' sminke, jeg spiller i form av farger eller typer snor. Men den slags sminke er ikke fornuftig for hver dag.

Gjør du selv din egen sminke for spesielle arrangementer?

Ja, ganske mye faktisk. Jeg er litt morsom om makeup artister. Det er noen som jeg virkelig elsker å jobbe med. Men å gjøre sminke er en av de tingene jeg har'Jeg har alltid gjort det siden jeg var en liten jente. Jeg pleide å gjøre vitser om at hvis jeg ikke gjorde det som skuespillerinne, eller hvis det ikke trente, var det i hvert fall min sikkerhetskopi. Jeg elsker virkelig å lage sminke.

Hva har du lært av sminkeartisterne deg'har jobbet med?

Jeg tror de beste sminkeartistene gjør den beste huden. Hvis noen vet hvordan man får huden riktig, endrer det hele ansiktet. Liker å konturere og fremheve at det er et ekte talent. Det krever også å få de beste produkttypene som kan markere disse områdene, og vite hvilken hud du har og hvordan du jobber med den. Med ekspert makeup artister er det virkelig et håndverk som kan forvandle kvinners ansikter.

Har du noen gang hatt noen totale skjønnskatastrofer?

Jeg synes å være ærlig, kvinner har flere katastrofer med hår enn med sminke. Sminke, du kommer unna med det, selv om det'er et valg å gjøre noe virkelig "der ute." Det er ikke som, Gud, se hva hun gjorde med ansiktet hennes. Med hår er det det som er frisøren? Jeg har definitivt hatt et par av dem.

Tror du deg'Jeg vil alltid bli blond?

Jeg har gjort alt, jeg har vært blond, mørkere blond, mer som en brunaktig, mørk blondine, og jeg gikk rød en gang. Som en rødbrun rød, som jeg egentlig virkelig likte. Det kommer fra når du filmer. Folk forbinder meg med blonde, men når du gjør film, endres det hele tiden.

Hva er din favoritt sminke triks?

Jeg vil si det beste og enkleste trikset for meg, det ville være flott for enhver leser, ville være eyeliner på innsiden av det øvre lokket. Jeg tror det popper ut kvinners øyne. Jeg'Jeg har sett at menn gjør det på kamera, vel, makeup-artister gjør det på en fyr. Den's veldig subtile og det er virkelig effektivt for å få noe øye ut.

Også får en veldig god øyenbryn kit. Jeg føler at øyenbrynene er den best bevarte hemmeligheten, hvis de går galt, de'Jeg er virkelig feil. Men når de'Jeg har rett, de virkelig rammer rammen.

Takk kate!

Ok, det's Michelle igjen nå. Hva en ære og en glede (og jeg er helt enig om stress-tingen, og det indre øvre eyeliner-trikset). Nå jeg'Jeg kommer til å forlate deg med noen få skudd fra Kate's skudd for CC krem ​​og væske leppe balm kampanjer. Se på det smilet! Og den ringen!

Hold deg oppdatert på min Almay-produkt runde opp neste uke! I mellomtiden, fortell meg:

Er du en fan av Kate Hudson? Hvis ja, hva'er din fave av hennes røde løperom ser ut? (Jeg elsker faktisk det røde håret!)

Er du enig i at styring av stress er det beste skjønnhetsrøret du kan gjøre?

Hva med hennes øyeinntrinn, og prøvde det noen gang?

Leave A Comment

7 + 2 =