Κάνετε ή όχι: Σκιά ματιών σκουριάς της Jennifer Lopez

Το'ο υπάλληλος της. Η Jennifer Lopez έχει ντυθεί από την styling ομάδα της και τώρα παίρνουν εκδίκηση.

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να εξηγήσει αυτό το μακιγιάζ "αυτή τη στολή"?

Εγώ'Θα σας δώσω μια στιγμή:

Jenny Από το μπλοκ, αυτό δεν είναι το βλέμμα σας.

Γνωρίζαμε ότι τα πράγματα ήταν επισφαλείς, τουλάχιστον ομορφιά-σοφός, όταν είδαμε τον JLo στις Χρυσές Σφαίρες που φορούσαν ΟΛΑ το μακιγιάζ.

Αλλά τώρα, όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν μερικές νέες προσθήκες. Σκουριά λάμψη, όλη τη διαδρομή γύρω από τα μάτια! Και ταιριάζοντας το κραγιόν με την εξωτερική γραμμή του χείλους! Επιπλέον, το περίγραμμα είναι τόσο σκοτεινό και τόσο πορτοκαλί που το κάνει'δημιουργώντας τη δική της κατάσταση του Eagle. (Αν και, από μόνη της, νομίζω ότι το χρώμα θεμελίωσης μπορεί να είναι ωραία.)

Ξέρετε, όταν λέμε ότι θα ήταν ωραίο για τα celebs να "ανακατέψουν τα πράγματα", δεν έχουμε't σημαίνει αυτό. 

Υφηγητής'δεν με πάρει λάθος? το'δεν είναι ότι νομίζω ότι matchy-matchy είναι πάντα κακό. Αλλά η σκουριά είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο χρώμα στα ρούχα και στο μακιγιάζ. Έχοντας το σε μια φούστα, τα χείλη, τα μάτια ΚΑΙ τα νύχια είναι σαν μια κατάσταση μαύρης ζώνης ομορφιάς με ποσοστό αποτυχίας 99,9%. Προφανώς, δεν το έκανε't το κάνουμε εδώ.

Και μπορώ ακριβώς't με την εφαρμογή. Ναι αυτο's "in" τώρα για να κάνει ένα μάτι 360 μοιρών, αλλά η γραμμή είναι πάρα πολύ παχύ κάτω από τα μάτια, και τόσο μεγάλο μέρος του χρώματος σκουριάς σχεδόν την κάνει να δείχνει άρρωστος. Για να κάνω αυτό το σκιά ματιών σε ένα έντονα ομοιόμορφο πρόσωπο με τα ταιριαστά χείλη ήταν επίσης ένα τεράστιο λάθος "Πάντα πιστεύω ότι μεγάλοι κίνδυνοι χρώματος πρέπει να τεθούν ενάντια σε γυμνό, νωπό δέρμα και ελάχιστο άλλο μακιγιάζ. (Κάτι που κάνει ακόμα πιο καρποφόρο, γιατί κάτω από όλα, Jen'Το δέρμα είναι τέλειο.)

Αλλά ειλικρινά, εγώ κυρίως θέλω να παραιτηθεί από το περίγραμμα.

Νομίζει κανείς ότι φαίνεται καλό; Δεν μπορώ'δεν νομίζω ότι μια πορτοκαλί γραμμή μαλλιών σας κάνει να φαίνεστε πιο γλυπτά και μαυρισμένα ... μοιάζει ακριβώς με κακό πορτοκαλί μακιγιάζ.

Παραδόξως, ένα νέο kajillion κιτ σχεδίασης εκτοξεύεται αυτή την άνοιξη, έτσι εμείς'θα πρέπει να ζήσετε με τέτοια πράγματα για λίγο ακόμα. 

Πείτε τη γνώμη σας

Πιστεύεις ότι JLo'το μακιγιάζ του είναι ένα κάνει ή ένα don't; Πώς θα το αλλάξετε; Θα φορέσετε ποτέ σκιά ματιών σκουριάς?

Leave A Comment

33 − = 23