Jennifer Garners Pink Lip Color kom fra apoteket

Jeg liker Jennifer Garner og alle "Jeg tror jeg'Jeg så på magasinfilmen 13 Går på 30 ca 10 ganger nå, men jeg gjør det ikke't tror jeg'Jeg har vært inspirert til å faktisk dedikere en hel artikkel til sminke hennes. Hun ser vanligvis fint nok ut, men som Lainey ville si, så "beige". Trygt hår og nøytral sminke gjør ikke et spennende blogginnlegg.

Men kanskje Jen's begynner å ta noen baby skjønnhetsrisiko "eller i det minste henne se her, på Los Angeles premiere av Dallas Buyers Club, er et lovende tegn. Jeg tror håret passer meg veldig godt; Bangs er et øyeblikkelig anti-ager, og det er den litt lettere og varmere fargen i forhold til den vanlige mørkebrunen.

Mest av alt, skjønt, jeg elsker at hun gjorde denne vannmelonrosa leppen med sin ellers nøytrale sminkepalett:

Ganske, ikke sant? Og jeg don't tror jeg'Jeg har aldri sett henne ha en leppe som ikke var't nøte eller en slags berry rødt, så det's slags slags newsy i seg selv. Jeg elsker kontrast av det kule rosa med det myke brune øyet og litt mer peachy flush på kinnene.

Men jeg'Jeg er også interessert i leppen fordi jeg føler at jeg'Jeg leter alltid etter produkter som leverer denne eksakte popen i pastellfargen, og jeg'Jeg er vanligvis skuffet. Så mange ting ser i røret som de'Jeg skal gjøre jobben, men så forsvinner de til ingenting når du søker "ellers de'vær litt unflattering chalky '60s horror. (På den måten, jeg skal advare deg om newbie pastell mattes fra Joe Fresh. Avbryt, avbryte, avbryte.)

Selvfølgelig måtte jeg vite hva Jen hadde på seg, så jeg tweeted på hennes makeup artist, Fiona Stiles (som du gjør) og hun fortalte meg at dette var dette:

Hva sa du? En under- $ 10 lipcrayon fra Neutrogena ?! Yep, og disse leppepennene blir raveomtaler i skjønnhetsblogosfæren. Jeg'Jeg har planer om å plukke en opp (eller noen få "det er syv andre flotte utseende nyanser) som en del av min neste online skjønnhetsrekkefølge eller Stateside Drugstore besøk. De'er dessverre ikke solgt i kanadiske butikker ... boo ... men vi kan alltid bestille online.

Åh, og snakker om fantastiske apotekslipepenner, litt av å bryte nyheter "Revlon har nettopp lansert deres under ColorBurst-linjen. De'Nå tilbyr vi to ferdig. Lacquer Balms har en skinnende glans:

Og Mattes er vel, matte:

Jeg gjør n'Jeg vet ennå ikke om det'Det er en skygge som's en nøyaktig kamp med vannmelonrosaen som Jen har på seg, da jeg bare fikk hendene mine på en håndfull prøver i forrige uke på en Gucci Westman skjønnhetsredaktør. Men du må sjekke 'em ut likevel, som fargene jeg'Jeg har sett så langt overgå alle forventninger. Tenk rike pigmenter, fuktighetsgivende teksturer og mattes som aren'T tynn eller tett.

Jeg elsker når du kan finne slike flotte alternativer på apoteket, og elsker dette sitatet fra Fiona's blogg om Jen's lavnøkkel, nyfødt sminke: "Noen ganger der's rom på den røde løperen for en fullstendig utseende, og andre ganger det's bare om å la personen's naturlige skjønnhet skinner gjennom. Jeg er delvis til å la kvinnen gjøre uttalelsen, ikke sminke. Når du jobber med slike vakre kvinner, hvorfor overdrive det? "

Helt enig. Gjør du?

Si din mening

Er du en fan av Jennifer's sminke se her?

Har du sjekket ut Neutrogena eller Revlon leppefargene ennå?

Vet om noen andre lippe som gir denne flotte vannmelonrosa?

Leave A Comment

− 1 = 1