Ilmoittakaa vuoden 2012 Bobin vuosi

Onko se vain minulle tai on, kuten, jokainen julkkis yllään hänen hiuksiaan bob, tai ainakin lob (long bob), viime aikoina? Jos ajattelen takaisin aikakauslehden kauneudenhoitaja-päiville, tiedän, että heillä oli molemmat hetket puoliväliin tai myöhään-'00s, alkaen Katie Holmes ja Rihanna menossa chop, ja sitten koko lob thing, jonka aloitti Gwyneth (joka sitten läpäissyt soihtu Olivia Palermo).

Tiedän sen'on vaikea pysyä. (Vaikka muistatte, annoin sinut hälyttämään tämän koko kehitystä viime vuonna.) Joten mitä's muutettu? No, tuntuu siltä, ​​että julkkikset menevät vielä lyhyemmäksi, kuten hyvin solisluiden yläpuolella, tai jopa yläpuolella. Ja yhä useammat heistä ovat mukana kehityksessä. Joten se tekee kauneuksestani Spidey-tunteen, alkaa tunkeutua, ja voin't auttaa, mutta tuntuu tarpeelliselta keskustella tästä kanssasi ... jos sinä'uudelleen kindamaybesorta ajattelemaan hiusten muutosta. (Vastuuvapauslauseke: sanon kaiken tämän, vaikka henkilökohtaisesti, helvetin pitää jäädyttää ennen kuin leikkaan hiukseni yli olkapäästä.)

Vai niin! Ja tiedätkö mitä muuta todella, todella vakuuttaa minulle, että tämä bob-asia on virallisesti täysipainoinen trendi? Bachelor Ben.

minä'm in a poikamies allas, kuten jääkiekon uima-allas, paitsi tyttöjä, ja siksi nauti ihastelemaan tätä kaveria's kampaus joka maanantai-ilta. Hän's yllään helvetin bob, ei?

Ilmeisesti tämä tyyli olisi parempi naiselle vaikka (Ben ei't tee se minulle). Joten anna's puhua Cameron Diazista, viimeisimmistä juhlista, jotka omaksuvat bobin.

Näin se etsii alkuperäistä debyyttinsä Golden Globes -tapahtumassa:

Ei niin hyvä, eikö? siellä's jotain niistä curls että's kauheasti vanhentunut. Väri liian, ehkäpä'Olen aloittanut tämän minun blonderexia päivää, mutta platina voi olla erittäin kovaa ihonväri.

Kuitenkin. Pidäthän oikeus muuttaa mieltäni ja heti kun näen hänen pukeutuneena suorempaan tyyliin, kuten Valentino couture -näyttelyssä (tämän viestin yläosassa) ja täällä Chanel-näyttelyssä I päätin minä'm Pro Bob on Cammy:

Ehkä se'koska se muistuttaa minua siellä's Jotain Marystä ja se antaa minulle lämpimät sumeet. Mutta luulen, että Bob voisi olla Cameron's Life Cut. Hänen hiuksensa on niin hieno, se näyttää paksummalta ja kuluu suoraan, tyyli tekee hänestä vähintään viisi vuotta nuorempia. minä'Olen jopa muuttanut viritystä platinaa, koska hänen edellinen "bronde" sävy olisi've näytti vain hieman liian blaa, kun suora. Oletko samaa mieltä?

Toinen viimeinen bob-muunnos on Katy Perry:

Ja toisin kuin Cameronin tilanne, tämä pitää vain pysähtyä. minä'En ole tehnyt mitään salaisuutta siitä, että Katy I mieluummin on Teenage Dream video Katy. En't usko, että tämä lyhyt, super-suora tyyli tekee hänelle mitään suosiota ... vaikka anna's face it, suurin rikollisuus on se väri. minä'olet nähnyt 12-vuotiaita paremmalla Manic Panic skillzilla.

Nyt'S siirtää huomiomme viimeaikaisiin SAG-palkintoihin, koska punaisella matolla oli erinomaista bob-toimintaa. No ... voit soittaa Ashleelle's tyyli bob? Se's ehkä jonkinlainen bob / lyhyt hiukset hybridi. Ja räjäyttää minut höyhenin kanssa, rakastan sitä.

Kuten sanoin, minä'En koskaan leikkaa hiuksiani lyhyeksi, mutta jos minulla ehdottomasti halusin, tämä olisi tyyli minulle. Tuo syvä osa ja tapa, jolla se on korvan takana on niin kaunis, ja minä'd sanoa melko yleisesti imartelevaa.

Rose Byrne's SAG-tyyli oli täysin erilainen, mutta saa myös kaksi peukkua minulta:

Kun otsatukka on, se's enemmän sitoutumista, mutta mikä erinomainen tyyli osoittaa kiiltävät, terveet, swingy (mieluiten brunette) hiukset.

Sitten siellä'ihastuttava Carey Mulligan. Tiesitkö hän's pelissä Daisy Buchanan vuonna The Great Gatsby (joulukuussa)? En malta odottaa.

Hänen tyylinsä on hieman samanlainen kuin Ashlee's miten se tuppaa niin kauniisti korvien taakse. RAKKAUS.

Tietenkin, keskustelu bobs / lobs olisi täydellinen ilman maininta Olivia Munn, jonka hiukset I'Olen ihastunut jo jonkin aikaa:

Onko se bob tai lob? Luulen sen's leijuu jonnekin välillä ja leikataan kulmassa (Victoria Beckham -tyyliä). minä'm ei todellakaan ole hullu tästä ja haluaisi nähdä hänet menevät sekä pehmeämpiä ja lyhyempiä.

Seuraava on Katherine Heigl, ja kerran minä'Olen iloinen voidessani antaa kauneuden kiitosta. Tarkista se:

Mikä parannus! Kerran, hänen hiuksensa on mautonta ja ei'20 vuotta vanhempi. Antaa'Toivottavasti tämä kehitys jatkuu. Myös? Cameronin olisi pitänyt muotoilla HER bob tällä tavalla, kontrolloiduilla (ei kovilla / kuivilla) kiharoilla.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, anna's katsomaan kahta julkkiksia, jotka olivat ensin ulos portista bob-trendistä. Muista Cate Blanchett Oscarilla viime vuonna?

No, hiukset ovat kasvaneet vähän nyt ... mutta luulen sen's vielä turvallisesti lob-luokassa ainakin. (Uskon itse, että tämä näyttää paremmalta.)

Toinen varhaisohjaaja oli Dianna Agron:

Nyt hänen hiuksensa on ehkä tuumaa tai kahta pidempää, ja minä ehdottomasti ihastan, miten hän jatkaa sen kytkemistä. Tässä's viimeinen kuva:

Rakasta volyymia päälle, rakastavat meikkiä ... vain ehkä ajatella näitä juuria, Di.

Joka tapauksessa! Selvästi LOOTS of bob näyttää valita & # x2014; ja minulla on sana julkkis hairstylististä Rodney Cutler että bob on "kaikkein pakottavinta haircut kaikkien aikojen." (Haastattelin häntä hiljattain a FLARE tarina & # x2014; hän'Emma Watsonin takana oleva mies's pixie.) Rodney kertoo, miksi Bob on niin suuri, että se toimii kaikkien kasvojen muodon ja hiustyypin kanssa ... joten jos'uudelleen harkitsee hiusten muutos, yksi näistä kuuluisien tyylejä on velvollinen toimimaan sinulle. Muista, tee niin kuin sanon ... ei niin kuin minä.

Kumpi bobista pidät parhaiten?

Olisitko koskaan käyttänyt tätä pituutta itse?

Onko Bachelor Ben antaa kenellekään muulle? (Skinny-kasteleminen Courtneyn kanssa, Ben?)

Leave A Comment

1 + 5 =