Идеята на Glam за получаване на косата на лицето си, от Селена Гомез

Селена Гомес беше на филмовия и музикален фестивал в Ичия тази седмица в Италия'не съм сигурен какво, но човек О, О, аз обичам прическата си.

Сега разбирам, че тя спечели'не е за всеки'но аз мисля, че този външен вид може да се върне обратно. Откъде, аз'не съм съвсем сигурен. Някой да ми помогне да положа ерата тук? Чувствам се така'вероятно е късно '60-те години / началото '70-те години на миналия век. То'много филмова звезда, не?

И ние'Виждал съм го доста наскоро в "Златен глобус" на Джесика Частайн. Не мислех'Не го обичам толкова много там, мисля, защото се опитваше да бъде по-зловещ от хипи. Докато Селена Гомес, с прави дължини, гол грим и дълга рокля, получава баланс точно прав.

Може ли да има по-перфектен начин да носите косата на лицето си за лятото ?! Не, вероятно не. И по този начин можете да запазите дължината си отзад.

Тук'главата до петите:

Селена носи роклята от Л.'Агенцията, между другото. аз'm В него. Въпреки че не'не знам за това без сутиен.

Както и да е, идеята е да сдвоите косата с подходящо драматично облекло, така че целият поглед да има смисъл. Аз не'Мислиш, че това ще работи с бутон надолу и куки, ако знаеш какво'казвам.

Тук's страничен изглед:

Получаването на този поглед е всичко за обратното. След издухването изсушете направо и въртете плоско желязо през дължината, искате да използвате четка за гребла, за да се върнете назад около короната. Моят избор винаги е Мейсън Пиърсън:

И малкото оризово овлажняващо спрей никога не боли никого (напръскайте го точно преди да направите обратното):

Уверете се, че оставяте косата, която ще се вижда гладка. Веднъж ти'имате достатъчно количество, използвайте четката, за да оформите предната област, като я изчеткате назад и далеч от лицето. Мъглял с лак за коса, който да настроите. L'Oréal Elnett е привърженик на косата:

За грим, мисля, че тя работи по-добре всички меки и естествени - ще бъде прекалено много, за да направите смели устни или очи. Обичам Селена'която можете да имитирате с новата ми бронзова мания, Giorgio Armani Maestro Liquid Summer Bronzer SPF 15. (Запиши бързо, тъй като'ограничено издание!)

Уличен блясък на устните, естествено пълни вежди и няколко глистни мигли допълват външния вид. Обичаш ли това толкова, колкото и аз?

Купете историята

Кажете вашето мнение

Какво мислиш за Селена?'гледайте тук?

Бихте ли някога да носите тази прическа?

Винаги ли ви обръщате косата?

Leave A Comment

+ 86 = 87