Holland Roden on julkkis, joka nyt on kauneushoitola

Se'n virkamiehe. Minun Amy Adamsin pakkomielle (entinen Emma Stonein pakkomielle) muokkautuu Hollannin Rodenin pakkomielle.

Kuka Holland Roden, kysyt? No, hän ilmeisesti tähti MTV: ssä's Teen Wolf (jota olen edelleen turvassa'mutta kuulla on todella hyvä). Sattui vain kohtaamaan hänen valokuvansa ja sitten putosi kuuluisan kauneuden tutkimuksen kanin reikään. (Täysin paljastettu: Minulla on tietenkin kiinnostunut etsimään mansikka-kauniita kauneudenkuvioita, joita voin jäljitellä.'s kovaa työtä, he ovat harvoja ja kaukana!)

Mutta hiusväri syrjään, olen edelleen sitä mieltä, että Hollanti on blogikelpoinen, koska hänen kauneusvaihtoehdot ovat todella vaikuttavia. Myös? Se's B- ja C-listan julkkikset, jotka ovat usein mielenkiintoisinta katsella. Katso Amber Heard. Puhumme hänet takaisin kun, ja nyt hän'kaikki kuuluisat, koska hän's dating Johnny Depp. Kauneusvaihtoehtojen jalostaminen maksaa! (** Vaikka vain millä tavalla se maksaa riippuu tavoitteistasi. Älä vapaudu päivämääristä naimisissa oleville miehille. minä'm vanessa Paradis -puhelimesta tuossa ...)

Joka tapauksessa, anna's sukeltaa hieman Hollannin retrospektiiviseen ja katso jos olette samaa mieltä siitä, että hän's katsella!

Vuonna Comic-Con vuonna 2011

Joten ensimmäinen asia ensin. On selvää, että uber-pitkä punertava karva on hänen allekirjoitus. Epäilen, että tämä aaltoileva tyyli on lähellä luonnollista koostumustaan, ja se näyttää hyvältä tämän boho-tyyppisen asun kanssa. Mutta silmät! Pieni matchy-matchy, mutta silti rakastan. minä'm liian pelottava minun kirkas silmämeikki, joten tämä on inspiroiva. Rakastan sitä's sekä ylemmillä että alemmilla luiskuviivoilla ja pehmeästi hajaantunut uloimmilla reunoilla. Persikka-vaaleanpunainen huuli on täydellinen pariliitos.

MTV Music Video Awardsissa 2011

Oh Em Gee. (I'en vain sivuutan, että hänen tissit eivät sovi tämän bustierin kupille.) Oikeasti, kuka huolehtii, kun siellä on kaikki HAIR? Tämä johtuu siitä, mitä aina sanon Victoriaista's Secret mallityylinen kauneus. Nämä tytöt aina sekoittuvat seksiin, seksi-asuihin, joiden tyyli on rento, tyttö-seuraava-hiukset ja meikki. Että'mitä Hollanti tekee täällä, vaikkakin hän soitti ylöspäin voimakkaan, melkein mattaisen punaisen huulensa kanssa. Sanat eivät voi ilmaista kuinka paljon haluan kopioida tämän.

Vuonna Spike TV Scream Awards vuonna 2011

Ja täällä's vaihtelu punaisella lippialla, super-makea ja naisellinen ulkoasu, joka leikkaa hänen pitsihuopansa (mekko?). Luulisi, että hiusnauhan dramaattinen kukka näyttäisi olevan dorky, mutta se jotenkin ei'T. En silti halua't tiedän, voisinko tehdä sen, mutta mielestäni Hollannissa se toimii, koska hänellä on oodles ja oodles paksu, aaltoileva hiukset. Lisäksi punaisen huulipunan lisäys vie sen pois cutesy-alueelta ja jotain moderniin.

TV Guide Hot List -juhlilla vuonna 2011

Nyt suora hiukset näyttää. (Ole hyvä, Jumala, anna hiukseni kasvaa näin pitkään!) Näyttää enemmän punaiselta tässä & # x2014; uskaltaa sanoa juuri värjätyt? Sanon, että sen vuoksi, kuinka kirkas se on vauvan karvat ympärillä otsaansa ... mutta se voisi olla valaistus. Joka tapauksessa, mitä pidän tästä on, kuinka hyvin meikki kiittää sitä. Oranssi lippie ja punastuminen ovat upeita, jälkimmäiset saattavat ehkä olla hieman paremmin sekoitettuja. Oletko huomannut myös harmaasävytyksen? Että's jotain, voit pelata noin riippuen näyttää sinut'jälkeen. (Joskus laitan sen lähemmäksi kasvoni reunoja, kuten Hollannissa on täällä ... tai minä "nosta" kasvot lakaisemalla temppeleihini ... tai muina aikoina kuljetan sen aivan nenän sillan yli lisää auringon suutelua. Valintasi!)

Teen Choice -palkinnoissa vuonna 2011

Onko mitään parempaa kuin punaisen hiuksen vihreä mekko? Jälleen me've sai punaisen lippien (näyttää olevan Hollandin henkilökohtainen fave) ja että pitkä, löysä, ei liian-curly, ei liian-suoraan hiukset texture. Mitä'Erilaisia ​​tämän ilmeen suhteen on, että hän's ei ole pukeutunut, on parempaa esitellä posliiniaan, pisaroitumatonta ihoa. (Voiko Hollanti olla sellainen, joka saa minut pois punastumisominaisuuksestani?) HUOMAUTUS: Valitettavasti punkkien tilanne on melko kauhea, joten tämä muistuttaa minua siitä, että minun täytyy päästä IPL-hoitoihin ASAP ... tai lopulta päästää valkaisun kierros 'em kanssa tämän. (Tiedän sanoin hydrokinoni on huono ... mutta joskus sinäkin'Sinun täytyy tehdä mitä sinä'sinun täytyy tehdä.)

Ylenpalttiahallin yössä toukokuussa

Tässä's erilainen tapa ja tapa satunnainen ilme. Silti ajattele punaista huulia Holland on minun suosikki Hollanti, mutta tämä on myös mukavaa. Hyvin suoritetut ruskeat savustukset, joiden huulet ja posket ovat pienikokoisia persikka-vaaleanpunaisia.

Teen Wolf Season Two -esityksessä toukokuussa

Rakastan hyvää puoliavainta, puolihoitavaa kampausta (olipa se sitten's teknisesti "tyylikkäästi" tai ei), ja ainoa asia, joka mahdollisesti häiritsee minua tästä on kruunun kruunu. Bitti liian liioiteltu, mutta hän'oppimista. Vauvanaskeleet. minä'm myös tuuletin, luonnollisesti mattakorallipussi-huulipuna, jännittävä! Pro-kärki: Shiseido tekee parhaasta koskaan mattapäisestä huulipunasta varjossa, joka on hyvin lähellä tätä väriä. Antaa'kaikki alkaa käyttää enemmän tätä tavallista punaista tai fuschiaa, 'kay?

Viihde-viikolla's Comic-Con -juhla viime viikolla

Täällä on rajapyykkiä koskeva tilanne, mutta minä'Menen suuren tielle ja unohdan sen. (Hollanti?'t tee se. Ja jos sinä'saada huuliharjoitukset, rakkauden Jumalan pysähtyä.) Liikkuvat & # x2014; anna's keskittyä toiseen suuri huuli valinta, super-kirkas koralli! Myös: pitkät ripset (fave) ja löysät, '60s-ish updo.

Ja nyt anna'Keskustelu:

Mitä mieltä olet Hollandista??

Kumpi näistä näyttää sinun suosikkiasi? Teidän vähiten hauskaa?

Kuka sinä ajattelet kauneutta inspiraationa näinä päivinä?

Leave A Comment

47 − = 44