Холандия Роден е знаменитост, който сега ще бъда красота-канал

То'на длъжностно лице. Моята Ейми Адамс мания (по-рано Ема Каунта мания) се превръща в омраза Холандски Роден.

Кой е Холандия Роден, питате? Е, очевидно тя играе в MTV'с Teen Wolf (което все още имам'не се вижда, но чувам, че е наистина добра). Току-що се сблъсках с нея, след което се спуснах в една заешка дупка на изследване за красота на знаменитости. (Пълно разкритие: Очевидно имам собствен интерес да намеря красиви идоли за красива блондинка, които мога да подражавам.'трудната работа ", те са малко и далеч между тях!)

Но цветът на косата настрана, аз все още мисля, че Холандия е достоен за блог, тъй като изборът й за красота наистина е впечатляващ. Също? То'които са най-вълнуващите, които гледате. Просто погледнете Амбър Сърд. Говорихме за нея, когато и сега'всички са известни, защото тя'с запознанства Джони Деп. Рафинирането на избора ви на красота се отплаща! (** Въпреки че просто как тя се изплаща зависи от вашите цели. Чувствайте се свободни да не се омъжите за мъже. аз'm сайдинг с Ванеса Радис по това ...)

Както и да е, нека'да се потопите в малка холандска ретроспектива и да видите дали сте съгласни, че тя'който да гледа!

В Comic-Con през 2011 г.

Първо първите неща. Ясно е, че дългите червеникави коси са нейният подпис. Подозирам, че този вълнообразен стил е близък до естествената му текстура и изглежда чудесно с този вид костюм. Но очите! Малко съвпадение, но все още ми харесва. аз'm твърде прекалено пламенен с моя ярък грим на очите, така че това е вдъхновяващо. Обичам това's на горната и долната линия на белезите и меко дифундирани по външните ръбове. Устните-розови устни са перфектното сдвояване.

На MTV Music Video Awards през 2011 година

О, Ем Ей. (I'аз просто ще пренебрегна, че циците й не се вписват в чашите на този шифон.) Наистина, кой го е грижа, когато има всичко това КОСА? Това се връща към това, което винаги казвам за Виктория'тайната красота в стил модел. Тези момичета винаги сдвояват секси, секси облекла с доста случайни, момиче-близнак коса и грим. Че'това, което Холанд прави тук, макар че набра нещата нагоре с интензивните, почти матирани червени устни. Думите не могат да изразят колко много искам да копирам.

На наградите Spike TV Scream през 2011 година

И тук'е вариант на червения lippie - супер сладък и женствен външен вид, който се отличава от дантеления й връх (рокля?). Вие бихте помислили, че драматичното цвете на косата ще изглежда странно, но по някакъв начин не го прави'T. Аз все още не'Не знам дали бих могъл да го направя, но мисля, че за Холандия работи, защото има курабии и кукури с гъста, вълнообразна коса. Плюс това, добавянето на червеното червило го отвежда от сладката територия и в нещо по-модерно.

По време на телевизионното шоу горещо лист през 2011 година

Сега за изглед с правоъгълна коса. (Моля те, Боже, нека косата ми да расте толкова бързо!) Изглежда по-червено тук - смея да кажа, че е прясно боядисана? Казвам го заради това, колко ярко е върху бебешките косми около челото ... но може да е осветлението. Както и да е, това, което ми харесва, е колко добре гримът го допълва. Оранжевите липиди и руж се състоят от това, че последното би могло да бъде малко по-добре смесено. Забелязали ли сте също така и поставянето на руж? Че'което можете да играете наоколо с в зависимост от вида'след това. (Понякога просто го слагам по-близо до краищата на лицето си, както тук има Холандия ... или "повдигам" лицето, като метнах до слепоочията си ... или друг път го нося точно над моста на носа ми за по-слънчев целуван ефект. Вашият избор!)

На наградите Teen Choice през 2011 г.

Има ли нещо по-добро от комбото на зелена рокля с червена коса? Отново ние'имаш червеното липице (изглежда, че е Холандска лична любов) и тази дълга, свободна, не прекалено къдрава, не прекалено права коса. Какво'различното за този външен вид е, че тя'не носете руж ", толкова по-добре е да покаже своя порцелан, свободен от лунички тен. (Може ли Холандия да ме измъкне от пристрастеността ми?) Тъжно е, че моята луничка ситуация е доста зловеща, така че това ми напомня, че трябва да се оправям с лечението на IPL възможно най-скоро ... или накрая да се поддаде на кръг от избелване 'с това. (Знам, че хидрохинонът е лош ... но понякога и ти'трябва да правя това, което ти'трябва да направя.)

В нощта на великодушната гала през май

Тук'е по-различен начин и по-небрежен вид. Все още мисля, че червената устна Холандия е моята любима Холандия, но това също е хубаво. Добре изпълнени кафяви smokies с нисък ключ на праскова-розово на устните и бузите.

В сериала Teen Wolf сезон две през май

Обичам една добра половина нагоре, наполовина надолу прическа (без значение дали е'технически "стил" или не) и единственото нещо, което може би ме притеснява за това е бумът в короната. Малко прекалено много, но тя'обучението. Бебешки стъпки. аз'm също така фен, разбира се, на матова кора-розови устни "вълнуващо! Про tip: Shiseido прави най-доброто матово червило на сянка, която е много близка до този цвят. Позволявам'всичко започва да носи повече от това вместо обичайните червени или fuschia, 'Кей?

В Entertainment Weekly'на Комик-Кон партито миналата седмица

Налице е гранична ситуация на патица, но аз'Ще тръгна по високия път и ще го прегледам. (Холандия?'Не го правете. И ако ти'да получавате устни, за любовта на Бог STOP.) Преместване на "нека"'фокус върху друг голям избор на устни, супер ярки корали! Също така: дълги мигли (моя любим) и хлабав, '60s-ish updo.

И сега нека'разговор:

Какво мислите за Холандия?

Кой от тези изглежда е вашият любим? Най-малкото ви любимо?

Кой кани за вдъхновение на красотата си в наши дни?

Leave A Comment

+ 80 = 84