Her er hvordan Jessica Alba tar hennes bronse inn i høst

Vanligvis er bronzer en av de tingene som blir pakket bort, kom i oktober med sandaler, shorts og (sob!) Sommerkjoler.

Men Jessica Alba er her for å vise oss at den trenger'Ikke vær så. På den siste Global Citizen Festival i New York City har hun kanskje hatt på seg en ganske grunnleggende svart, fallhvit outfit ... men hun parret den med superglødende bronsehud. Og i stedet for å se ut av sted, var det fantastisk:

Hva trakk det sammen, og løftet sommerhudet inn i noe veldig elegant, var kattens øyne, selvfølgelig. Makeup artist Quinn Murphy trakk dem ganske tykt i svart, og de følger formen på øynene og strekker seg utover bare så i de perfekte svingete flikkene. 

Dette er hvordan du holder bronseren din i høst, mine venner. Et røykfylt øye ville se litt tungt ut mot denne huden, tror jeg, og du ikke'Jeg vil ikke parre bronzer med sommerfarger som turkis eller koraller. Grafisk svart liner er den ideelle løsningen'Jeg nikker å falle, men du ikke'Du må ikke ofre din glød.

Vil du vite hvordan du gjenskaper dette? Jeg'Jeg har den nøyaktige skrittet for hva Jess har på seg:

Hvordan komme til Jessica Alba's kattøy og bronsehud

1. Prep huden med fuktighetskrem, og bruk deretter Chanel Le Blanc de Chanel Sheer Illuminer Base for å skape en jevn overflate og hjelpe sminke til å vare. 

2. Skjul ufullkommenhet med RMS Beauty "Un" Cover-Up i 44. 

3. Bruk en fuktig Beautyblender-svamp til å bruke Giorgio Armani Luminous Silk Foundation i nr. 9.

4. Bruk NARS Matte Multiple i Vientiane på kantene av ansiktet for å skape dimensjon: under kinnbenet, templene og under kjevelinjen. Legg også det på midten av øyelokkene, bland oppover og ut.

5. Sop NARS Blush i Deep Throatpå eppene av kinnene.

6. Subtly kontur kinnbenet ved å bruke NARS Bronzing Powder i Casino, som er mykere enn en tradisjonell taupe-konturskygge. Påfør samme bronse i midten av øyelokkene, bland oppover og ut. 

7. Påfør Estée Lauder Double Wear Hold-in-Place Gel Eyeliner i Onyx langs topplinjen, slik at linjen blir tykkere på ytre kantene og gir den en flick for en kattøyeffekt. 

8. Påfør Giorgio Armani Eyes for å drepe Mascara i Steel Black til topp og bunnvisker.

9. Finish utseendet med en ren peachy bronse leppestift (Jessica har på seg hennes leppestift her, men prøv MAC Cremesheen + Pearl Lipstick i Peach Blossom).

Her's hvordan det kom sammen:

Super søt, har jeg rett? Dette er en av de beste ser jeg'Jeg har sett på Jessica en stund nå's glødende her!

Handle historien

Si din mening

Bruker du bronse rett inn i høst? Hva synes du om Jessica's sminke på denne hendelsen?

Leave A Comment

55 − 47 =