Golden Globes 2018: Paras julkkis kauneus odottaa punaista mattoa

Mustavalkoisia mustavalkoisia mielenosoituksia tänä vuonna's Golden Globes olivat historiallisia ja toivottavasti todellisia muutoksia Hollywoodissa ja muualla!

Kuten olette huomanneet, jotkut julkaisut päättivät olla kommentoimatta asuja, koska, kuten Leikkaus huomautti, "asettaa red-matto ulkonäkö on sanoa, Aktivismi näyttää hyvältä teiltä. Tai pahempaa, Se ei'T."

Minusta tuntuu, että voimme tukea tärkeää syytä ja myös olla kiinnostuneita kaikesta tyylistä ja glamourista. Kaksi aaria't keskenään yksinoikeudella! Minulle punainen matto -tapahtuma on aina ollut arvossa taiteellisuutta ulkonäön takana ja inspiraationa jokapäiväisissä kauneusrutiineissamme.

Ja siellä's paljon kuin alla. Pukeutumiskoodin ansiosta hius- ja meikkijoukkueilla oli paljon enemmän tilaa ilmaista luovuutensa. Tässä on kaikki näyttää, mitä tarvitset:

Emilia Clarke

Mistä minä pidän: Emilia's tuore vaaleanpunainen huulipuna ja vastaavat punastua. Sillä aikaa kun minä'en ole hullu hänen uuden blondi, hän näyttää kaukana pestä-out tässä meikki. Rakastan myös hänen suoraa lohkoa ja tummempia kulmia. Mitä minä'd muutos: Ei mitään. minä'Odotan kärsivällisesti paluuta brunetteen!

Zoë Kravitz

Mistä minä pidän: Zoë's aurinkoinen huulipuna, täynnä kulmakarvat, kissanpentujen silmät ja suloiset pisamia. Ajattelin, että hänen Emmyssa oli upea, mutta tämä on seuraava taso! Hän todella sopii tähän pixie cut, ja kuten aina, meikki on niin saumaton. Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Zoessä on yllään: Huulipuna 12 punaisella heimolla

Mandy Moore

Mistä minä pidän: Mandy's mattapäinen oranssi huulipuna, virheetön iho ja keskellä erotettu updo. Valoisa, puhdas kauneus näyttää siltä, ​​että tämä on aina suosikkini häntä kohtaan! Mitä minä'd muutos: Ei mitään. 

Mandy yllään: Kasvohiiri & # x2022; Kosteusvoide & # x2022; Primer & # x2022; Säätiö 5: ssa Tan & # x2022; Säätiö 5: ssa Medium & # x2022; Contour-neste- & # x2022; Kontrasti ja korostus jauhe & # x2022; Blush in Ecstasy & # x2022; Jauhe 2: ssa Medium & # x2022; Eyeshadow Golden Quartzissa & # x2022; Eyeshadow The Dolce Vita & # x2022; Ripsiväri kiiltävässä mustassä & # x2022; Huulipuna Walk of Fameissa

Margot Robbie

Mistä minä pidän: Margot'n muotoillut vadelmahuulet "saavutettu ei vain yhden huulipunan kanssa, mutta kolme! Pidän myös hänen luonnollisista ripoistaan ​​ja pehmeästä ja modernista vintage-aaltojen ottamisesta. Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Margotilla on yllään: Kasvohiekka (levytetty rullalla) & # x2022; Kasvosumu & # x2022; Silmä hoito & # x2022; Kosteusvoide & # x2022; Bronzer & # x2022; Blush in Élégance & # x2022; Huulirasva & # x2022; Huulipuna 438 Suzannessa & # x2022; Huulipuna 40 La Sensuelle (huulien ulkoreunat) & # x2022; Huulipuna 50 La Romaneksessa (huulen keskipiste) & # x2022; Body bronzer

Kerry Washington

Mistä minä pidän: Kerry's liner & # x2014; sekä hämmästyttävä sähköinen violetti väri, ja miten se'on käytetty koko silmänsä silmissä. Se's täydentää hyvin pehmeä huulikiilto, nerokas aallot ja tietysti kaunis kauneus. Mitä minä'd muutos: Sanon aina tämän, mutta minä'd mieluummin luonnollisempia ripoja, sekoitettua huuliristikkoa ja höyhenpeitteisiä aivohalvauksia.

Kerry käyttää: Kosteusvoide & # x2022; Sävytetty kosteusvoide Cocoa & # x2022; Peitevoima syvässä & # x2022; Blush in Vibrant & # x2022; Eyeshadow Cool Plum & # x2022; Eyeliner Cosmic Black & # x2022; Mascara mustaan Huulikiilto Soft Mulberry

Madeline Brewer

Mistä minä pidän: Madeline's lämmin, punertava luomiväri. Näin se's veistämällä hänen rypyt on upea ja se kuulee hänen hämmästyttävä hiusväri! Punainen huulipuna pitää monokromaattisen vaikutuksen menossa. Rakastan myös ihoa, selkää ja ripsiä. Mitä minä'd muutos: Ei mitään. (Tämä oli yksi suosikeistani yöstä!)

Dakota Johnson

Mistä minä pidän: Dakota's otsatukka on palannut! Ne'aina aina parasta hänelle, varsinkin tällä rennolla ratsastuksella ja minimaalisella meikillä. (Tässä'mitä hän näytti viime kerralla, kun näimme hänet ilman rajoja. Ja hänen hiuksensa olivat tummemmat.) Tällä kertaa pitkät ripset ovat keskittyneet, ja ihana ruusu huulipuna. Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Gal Gadot

Mistä minä pidän: tyttö'täydellinen iho, kermainen marja-punainen huulet ja hoidetut mutta luonnolliset kulmat. Huomaa, miten hänen yläosastaan ​​on korkeus ylhäältä. Vaikutus on hyvin tyylikäs! Mitä minä'd muutos: Ei mitään. (Minä don't ripset ripset.)

Gal pukeutuu: Eyeliner Onyxissa & # x2022; Huulipuna Bombshell Redissa

Emma Stone

Mistä minä pidän: Emma on palannut mansikkahiuksiin, eli "Life Color"! (Viimeksi kun näimme hänet, hänellä oli vankka vaalea vaalea.) Pidän siitä, miten savuinen varjo on muotoiltu toimimaan hänen hupunaan. Mitä minä'd muutos: Tämä tapahtuu harvoin, mutta minä'en tunne tätä meikkiä! En't kuten viileä-toned violetti huulipuna hänelle, ja silmämeikki (ja "turvallinen" hiukset ja korut), se tuntuu raskas ja päivätty.

Emma pukeutuu: Säätiö & # x2022; Bronzer Lagunassa & # x2022; Eyeshadow Glass Tears & # x2022; Huulipuna Dominquessa (posket ja huulet)

Angelina Jolie

Mistä minä pidän: Angelina'n hämmästyttävät mantelimuodattomat silmät, joita parannetaan mustalla vuorauksella ja hienovaraisella varjostuksella. Hän's ei käytä mitään väriä, mutta hänen ominaisuutensa (erityisesti huulet!) erottuvat riippumatta. Mitä minä'd muutos: Mielestäni kevyempi hiusväri, kuten se, jolla hän olisi täällä, olisi pehmeämpi (ja sopisi hänen selkänsä paremmin). Vaikka luulen, että hän voi vetää pois väärät ripset, tämä pari on liian äärimmäinen. 

Tracee Ellis Ross

Mistä minä pidän: Tracee'(!!), jossa on raskas mustalipeä ja mattapunainen huulipuna. Yleensä vahva silmä ja vahva huuli on "sääntöjä" vastaan, mutta tämä näyttää upealta hänelle! Arvostan myös luonnollista ihoa ja ripsiä. Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Tracee pukeutuu: Kasvohoitoöljy & # x2022; Kosteusvoide & # x2022; Säätiö 70 beigeissä & # x2022; Blush in 89 Canaille & # x2022; Jauhe 40-kerroksessa Brow-jauhe 40 Naturel & # x2022; Eyeliner 65 Hyperblack & # x2022; Ripsiväri 10 Noirissa Lip liner vuonna 98 Séduction & # x2022; Huulipuna nro 2

Reese Witherspoon

Mistä minä pidän: Reese's yksinkertaiset, sivuosat suorat hiukset. Pidän siitä, että hän kokeili vaaleanpunaista luomivärin trendiä sopivalla vaaleanpunaisella huulipunalla. Ripsien rakenne on hyvä! Mitä minä'd muutos: Minusta tuntuu kuin hän voisi'olen mennyt rohkeammin täällä, kuten hän teki Emmysissä.

Reese pukeutuu: Kasvosumu & # x2022; Seerumin & # x2022; Kosteusvoide & # x2022; Beige-säätiö & # x2022; Blush in Pink & # x2022; Eyeshadow in You Had Me Merlotissa (mattapunaisella sävyllä) & # x2022; Eyeshadow Not So Nude (rikas taupe sävy) & # x2022; Mascara on upea musta & # x2022; Huulipuna Sweet Pink

Alexis Bledel

Mistä minä pidän: Alexis' siisti kampaus, huuletut posket ja marja huulipuna. Hänen piirteensä ovat niin herkkiä, mielestäni se oli oikea valinta mennä super-hienovaraiseksi silmämeikkiin. Mitä minä'd muutos: minä'd tehdä vähemmän jauheita ja enemmän ihoa prep, hän näyttää melko kuiva.

Alexis käyttää: Huulipuna 600 rintamalla

Jessica Biel

Mistä minä pidän: Jessica's Barbie-vaaleanpunainen huulipuna ja hienovarainen siivekäs luomiväri. Hänen hiuksensa on paljon kylmempi sivuilta; se's tosiasiassa alhaisella poninjalkaisella haavalla mustalla langalla. Mitä minä'd muutos: minä'En ole hullu hiuksistaan ​​edestä.

Jessica käyttää: Kosteusvoide & # x2022; Kasvohoitoöljy & # x2022; Silmä hoito & # x2022; Silmänympärysvoiteet & # x2022; Säätiö 30 Beige'ssä Jauhe 21 beigeissä Illuminator Or Blancissa & # x2022; Contour-jauhe nro 40: ssä; Blush in 64 Pink Explosion & # x2022; Eyeshadow vuonna 288 Road Movie # Eyeliner 932 Mat Taupe & # x2022; Ripsiväri 10 noirissa (yläpiikki) & # x2022; Mascara 97 Brun Profond (alemmat ripset) & # x2022; Kynsilakka 806 Blond Tendre & # x2022; Brow-ripsiväri, 350 läpinäkyvä & # x2022; Huulirasva 70 Sonic Pink & # x2022; Huulipuna 42 l'Éclatante & # x2022; Body bronzer

Penélope Cruz

Mistä minä pidän: Penélope's kuparinen luomiväri ja musta liner, koko silmänsä ympärillä. Hänellä on uskomattomia kulmia, ja rakastan, että voimme aina nähdä söpöjä pisamia hänen nenäänsä. Onko hän koskaan ikää?! Mitä minä'd muutos: minä'd mene pehmeämpiä punastumaan ja hämärtää huulipunan reunat. 

Dove Cameron

Mistä minä pidän: Kyyhkynen's aaltoileva lohko's tuore päivitys pitkästä tyylistä, jolla hänellä oli Disney-tähti. Tämä on toinen esimerkki uudesta siivekäs varjon trendi, ja luulen, että hän kantaa väärät ripset hyvin. Tawny huulipuna on tervetullut muutos vaaleasta alastosta. Mitä minä'd muutos: Mikään, mutta jos sinä'utelias, olen tehnyt sen Before & After!

Dove käyttää: perusta

Michelle Williams

Mistä minä pidän: Michelle's "sinä, vain parempi" meikki. Okei, se'ei ole yhtä jännittävää ilman mustaa nauhaa, mutta saan sen. Hänen super-fair-väritys- ja platinahiukset, puhumattakaan huputut silmäluomet, olisi niin helppoa, että meikki näyttäisi karkealta, tämä ei'T! Mitä minä'd muutos: Se'Se on vähäinen asia, mutta korvarenka on hieman punaista.

Michelle pukeutuu: Primer & # x2022; Säätiö 010 norsunluusta; Korjaaja 010 norsunluusta; Blush 943 My Rose & # x2022; Brow-kynä 011 Vaaleanruskea & # x2022; Eye primer & # x2022; Eyeshadow 667 Flirtti & # x2022; Mascara vuonna 090 Pro Black & # x2022; Huulipuna vuonna 169 Grege 1947 & # x2022; Sävytetty huulirasva vuonna 001 Pink Glow

Emma Watson

Mistä minä pidän: emma's söpö vauva bangs, matta punaiset huulet ja suorat kulmat. Voi ja hänen luonnolliset ripset ja ihonhoito! (Nopea pakkomieleni jatkuu ....) Huomaa "kissanpennu" liner, joka on hienompaa kuin perinteinen kissa silmä. Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Jamie Chung

Mistä minä pidän: Jamie'punaiset huulet ja vahvat selät, suorat hiukset, jotka ovat takana molempien korvien takana. Erittäin klassinen ilme, mutta se'Hän on hieno häntä! Mitä minä'd muutos: Ei mitään. (Luulen, että ripset ovat kunnossa täällä.)

Katherine Langford

Mistä minä pidän: Katherine's hohtavat harmaat savuiset silmät, joilla on aika vaaleat huulet ja posket. minä'm samalla tavalla vaikuttunut hiuksiinsa, nykyaikaisempi perinteisen sivuttaistun tyylin. Hän kiinnitti sen joukolla tähtipinoja! Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Katherine käyttää: Lip Crayon Sedonassa Sands & # x2022; Huulipuna Suede Splashissa

Alicia Vikander

Mistä minä pidän: Alicia's low bun, siivekäs-out skinny liner & vakavasti uskomaton iho! Mielestäni tämä oli täydellinen valinta korkealle pääntielle, ja täydentää sen luonnon kauneutta niin hyvin. Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

natalie Portman

Mistä minä pidän: natalie's tahmea vuori ja luonnolliset ripset. Se'on mukava nähdä hänen reunansa hieman ... vähintään yksi ominaisuus! Mitä minä'd muutos: Minusta tuntuu, että tämä puuttuu jotain. Paljaat huulet ja tavallinen updo ovat hieman tylsiä musta mekko.

Saoirse Ronan

Mistä minä pidän: Saoirse's vahvat selkä ja pehmeä hämärtynyt huulet. Tiedän, että valkaistut hiukset ovat voittaneet'olla kaikkien's maku (se'on vielä pitkä, vain punottu kynttilä) ... mutta mielestäni se sopii hänelle enemmän kuin hänen katseensa kaksi vuotta sitten. Pidän siitä, että tämä on paljas, ja androgynous. Mitä minä'd muutos: Ihon peitossa hänen alapintaan näyttää liian keltainen.

Saoiressa on yllään: Kosteusvoide & # x2022; Kasvohoitoöljy & # x2022; Silmänympärysvoiteet & # x2022; Säätiö 20 Beige & # x2022; Jauhe 10 beigeä & # x2022; Illuminator Or Blancissa & # x2022; Kontrasti nro 40 & # x2022; Blush in 418 Rosa Tempera & # x2022; Eyeshadow 822 Silver Screen & # x2022; Eyeliner vuonna 69 Clair & # x2022; Mascara 50 Nero Metallo & # x2022; Brow-kynä 808 Brun Clairissa & # x2022; Brow-ripsiväri, 350 läpinäkyvä & # x2022; Huulipunat 34 Natural

Christina Hendricks

Mistä minä pidän: Christina'n allekirjoitus punaiset hiukset ja punainen huulipuna. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi ihmiset sanovat punapää voi't kuluvat punaisena! Rakastan huulipunan pehmeät reunat, luonnolliset ripset ja täsmällisen kissanpennun. Kasvosuuntainen updo löysää kaiken ylös. Mitä minä'd muutos: Hän näyttää vähän pistetyksi, olenko oikeassa?

Christina käyttää: Lipstick valossa minun tulen

Amanda Peet

Mistä minä pidän: Amanda's huuletetut posket, kiiltävät huulet ja yksinkertaiset updo. On olemassa muutamia yksityiskohtia, jotka kohottavat tämän näkökulmasta liian perusluonteeltaan: eyeliner hänen alemmissa vesiviivoissaan, luonnollisesti vahvat selänsä ja röyhelöiset korvakorut. Se ja hän'Se on niin kaunis! Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Kate Hudson

Mistä minä pidän: Kate's kasvojen kirkastava huulipuna, sileä iho ja 1920-luvun innoittamana muotoilu. minä en't kuten hänen lyhyet hiukset, kun ensimmäisen kerran näin sen, mutta nyt, että se's kasvaa hieman, se's kinda söpö hänelle! Hän's todella hehkuva täällä. Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Allison Williams

Mistä minä pidän: Allison's pitkät mutta pehmeät ripset ja höyhenet kulmat. Valitettavasti juuri silloin, kun lauloin hänen vaaleiden hiustensa kiitokset, hän pudotti jälleen! Pidän kuitenkin hänen pimeästä, kun se näyttää tältä. Mitä minä'd muutos: Nämä ruskeat meikkiäänet don't sopivat hänelle ollenkaan. haluaisin've irrottaa hiukset.

Nicole Kidman

Mistä minä pidän: Nicole's kauniin huulen väri, huuletetut posket ja aaltoileva updo. Verrattuna rockiin 'n' roll AMAs näyttää, tämä on hyvin romanttinen. Mitä minä'd muutos: Ilmeisesti me kaikki haluamme häntä punavihreänä, ja luulen, että hän näyttää nuoremmalta, kun hänen hiuksensa on vähemmän "tehnyt". Luulen myös, että hänen posket eivät't on oltava niin täynnä Restylanea!

Nicole yllään: Kosteusvoide & # x2022; Säätiö luonnollisessa norsunluusta Korjaaja Fairissa & # x2022; Blush in Rosy & # x2022; Eyeshadow Soft Taupe & # x2022; Eyeliner Spiced Chocolate & # x2022; Mascara musta / ruskea & # x2022; Huulikiilto Pink Mocha

Alison Brie

Mistä minä pidän: alison'(he tekevät hänestä updo cuter), pitkä ripset ja silkkaa mansikka huulipuna. Hän näyttää periaatteeltaan 12! Mitä minä'd muutos: Se's hieman muodollinen ja prinsessainen. Rakastin häntä tässä bobissa, jossa kokeellisempia meikkejä.

Claire Foy

Mistä minä pidän: Claire's määritellyt ripset ja erittäin tarkka punainen suu. Mitä minä'd muutos: Slicked hiukset ja kuiva, jauhemaista ihoa tämä näyttää erittäin vakavalta ... ja uskaltaa sanoa sen vanhentamalla. (Hän'vain 33!)

Claire pukeutuu: Kasvohoitoöljy & # x2022; Kosteusvoide & # x2022; Huulirasva & # x2022; Huulipuna Cerisessä

Heidi Klum

Mistä minä pidän: heidi'hehkuva iho, musta kissan silmät ja persikan huulipuna. Hän näyttää aina hyvältä updo. Mitä minä'd muutos: minä'Olen sanonut tämän viiden vuoden ajan, mutta en't ymmärrä hänen kiinnostuksensa valkoiseen silmälaseriin ja pohjaan väärät ripset! Mielestäni myös'siirtymään pois tällaisista syvästä ruiskutustyypistä, sen hyväksi'luonnollisen ihon sävy.

Jessica Chastain

Mistä minä pidän: Jessica'punaiset huulet ja upeat aallot. (Kyllä, voimme heittää, että punapää sulkee pois ikkunan!) Purppuran varjo lisää kiinnostusta, ja minä'iloinen hän ei't mennä liian lihavaksi kulmakarvat (tai alemmat ripset). Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Jessica käyttää: Huulipuna 104 Passionissa

America Ferrera

Mistä minä pidän: Amerikka'löyhä, pehmeä, laaja aalto. Hänen ihonsa on niin upea (hän's raskaana juuri nyt), joten liukas pelkkä punainen huulipuna on kaikki mitä hän tarvitsee. Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Caitriona Balfe

Mistä minä pidän: Caitriona's slicked-down updo, luonnollinen iho ja tuskin-meikkiä, kaikki huomaat ovat ripset ja vaaleanpunainen huulipuna. Mitä minä'd muutos: minä'd mennä pari tasoja kevyempi hiukset, jotta hänen kaulaansa paremmin.

Caitriona käyttää: Pohjustus # x2022; Concealer 20 Beige Ivoire & # x2022; Contour in 30 Bronzing & # x2022; Blush nro 22 & # x2022; Eyeshadow in 254 Tissé d'Automne & # x2022; Eyeliner 88 Noir Intense & # x2022; Ripsiväri 10 Noirissa Huulipuna 397: ssä Merry Rose

Kendall Jenner

Mistä minä pidän: Okei, ihon haitat sivuun, olen aidosti tykkää Kendallista's lob, ja tousling. Jenndashianin näkeminen aknen kanssa (henkäys!) Tekee hänestä hieman relaatiota. Mitä minä'd muutos: Puhuimme tästä ennen ja jälkeen, mutta silti voin't päästä käsiksi siihen, miten ihmiset ajattelevat's "luonnollinen". Huulet näyttävät suuremmilta kuin koskaan täällä! 

Mariah Carey

Mistä minä pidän: Mariah voi olla jumissa '00, mutta sinun täytyy myöntää, hän näyttää silti hyvältä. (Hän's 47, muuten!)'d pidä vaalea aaltoja ja muokkaa loput. Mitä minä'd muutos: Minun makeuseni merkitsisi mutaisen ruusuäänen vaihtamista enemmän Rita Ora-esque -värivaihtoehtoa varten. Ja kiitos ... sanokaa, että korostat nenäsi kärkeen! 

Kuka oli suosikki kauneutesi näyssä punaisella matolla?

Leave A Comment

44 − = 37