Gjør eller gjør ikke: AnnaSophia Robbs fargeblokkede øyne

Fargeblockering var SO 2012 & # x2014; husk?

Ikke å være en mote person, jeg'Jeg er ikke så sikker på hva dommen er i klær i år ... men i sminke ser det i det minste ut som det'Det skjer fortsatt. Her's AnnaSophia Robb (ikke forvekslet med AnnaLynne McCord, så mange sammensatte ord Annas!) på en H & M-hendelse den andre dagen:

Vel vel Vel! Vi'Jeg har litt glitrende bronse over øyelokkene, vi'Jeg har noen presis brun liner, og vi'Jeg har et fei av blekblått som siste aksent.

Her zoomer du inn for en nærmere titt:

(Store øyenbryn, forresten.)

Uansett, føler du dette? Først var jeg ikke't. Det er n'det jeg ikke gjør'Jeg liker ikke fargerik eyeliner selv, fordi jeg definitivt gjør det. Og spesielt når det's under de nedre piskene "som på Moschino Cheap & Chic for våren 2013:

Dette er veldig kul, "street" sminke og smudgey og lys og ikke for premeditated.

Det var akkurat derfor jeg var ikke't så inn i AnnaSophia's søknad. Den'er litt for perfekt og liker det's prøver å være glam og edgy alle på samme. Velg et lag! Enten forplikte seg til det blå og la det være utseendet, eller gå med din glitrende bronse ... men ikke begge.

Men da husket jeg at jeg'D sett formen av den blå lineren før. Det var på Versace's couture show:

Ikke akkurat det samme, men definitivt i samme ånd med den indre hjørnevekten og de utvidede punktene på ytre kantene. Så denne delen, i det minste, liker jeg. Den's super on-trend og føles frisk for meg sammenlignet med de vanlige linerformene vi ser igjen og igjen.

Og så gikk jeg tilbake for å se på AnnaSophia's øyne, og de begynte å vokse på meg. Så nå kan jeg'Jeg bestemmer ikke for at dette øyet ser et do eller et don't?

Fortell meg:

Tror du hun ville'Jeg så bedre ut med bare det blå eller bare bronse?

Eller er du nede med hele fargeblekkende kombinasjonsboksen?

Hva synes du om denne nye pynte eyeliner-formen?

Leave A Comment

5 + 1 =