Τα μαλλιά του Gisele είναι πάρα πολύ βρώμικα, Παραλία και Streaky;

Έμφαση στο ραβδί.

Ναι, το ξέρω's Gisele, και γνωρίζω ότι οι άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένου και εμού, φυσικά) δέχονται τα μαλλιά τους για μια δεκαετία τώρα. Και ναι, αν είχα ακόμη και ένα κλάσμα της ομορφιάς της ακόμα και με τα μαλλιά ΜΠΛΕ'd είναι ευχαριστημένοι.

Αλλά πρέπει να βγάλω κάτι από το στήθος μου'με ενοχλεί εδώ και καιρό: δεν είμαι πλέον κάτω με την υπογραφή της παραλιακή, κυματιστή, balayage'd κλειδαριές. Είμαι ο τύπος'δεν ξέρει τι να κάνει με αυτή τη σκέψη, επειδή φαίνεται λίγο λίγο αποτρόπαια.

Ωστόσο. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες (αυτές'είναι πιο πρόσφατη από την παραπάνω) και πείτε μου αν δεν είστε't συμφωνώ:

Είναι το παλτό; Είναι τα παπούτσια; (Δεν είμαι ειδικός μόδας αλλά είμαι ΟΡΙΣΤΙΚΑ δεν αισθάνομαι αυτά).

Όχι, το νομίζω's σίγουρα τα μαλλιά που μου τρελαίνονται περισσότερο.

Οι ασχημωμένες ρίζες, η ραβδαιότητα, η ακατάστατη υφή ... αυτό'όλα μου θυμίζουν ένα από αυτά:

Αυτό σημαίνει; Εντάξει, ίσως. Αλλά το θέμα μου είναι ότι τα πράγματα στα μαλλιά αλλάζουν. Αλλαγή σε πλουσιότερες, πιο στερεές αποχρώσεις. Όπως σε ένα ολόπλευρο χρώμα δεν είναι προφανείς γραμμές.

Και όπως εγώ'είπα, το Θυμωμένοι άντρες η επιρροή δεν έχει τελειώσει ακόμη, όχι με το μακρινό σουτ "γιατί'Επίσης, γίνεται όλο και περισσότερο γυαλισμένα, καλλωπισμένα, κυρίαρχα υφάσματα. Κέιτ Μίντλετον'ή τα κεκαθαρμένα κύματα που είχα όταν έκανα το Ombré μου να είναι μόνο δύο παραδείγματα.

Πιθανότατα ο καλύτερος τρόπος αναφοράς είναι ο Leighton Meester (του οποίου η τρίχα παρακολουθεί ο κομμουνιστής μου, ο Charles Baker Strahan, ο οποίος πάντοτε πάντα ΠΑΙΧΝΕΙ):

Είναι πιο λαμπερό, είναι πιο υγιεινό (αν και αυτό μπορεί να συμβαίνει κυρίως με το πώς'έχει σχεδιαστεί) και παρά το γεγονός ότι δεν έχει εμφανή χαρακτηριστικά, μπορείτε να δείτε ακόμα μια μικρή παραλλαγή στο χρώμα:

Ακόμα και η τάση του Ombré δείχνει ότι εμείς'απομακρύνοντας από την ελαστικότητα σε στερεό χρώμα. Γνωρίζατε ότι ο έμπειρος επαγγελματίας καφέ σκιάχτης Hilary Duff πήρε τη δική του?

Gisele, ίσως είναι κάτι που θα θέλατε να δοκιμάσετε.

ΤΩΡΑ. Ξέρω τι μπορεί να σκέφτεσαι. Ίσως το πιο συναρπαστικό πραγματικό κόσμο για το Gisele'το χρώμα είναι ότι δεν συμβαίνει't χρειάζονται συνεχείς επαφές. Ο Ombré δεν το κάνει't είτε "εκτός αν έχετε γκρι, επειδή απλώς don't καμουφλάζ καθώς και ενάντια στο πιο σκούρο χρώμα στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας. Gisele'το χρώμα του balayage, από την άλλη πλευρά, κάνει τους γκρίζους να μοιάζουν σαν να μπορούσαν να είναι μόνο μια άλλη ξανθιά ράβδωση.

Ετσι. Για να λύσω αυτό το πρόβλημα, εγώ'm είδος που κλίνει προς μια πιο σταθερή εφαρμογή των highlights όπως η κυρία Kate Moss έχει εδώ:

Δεν προτείνω να βάφετε τα μαλλιά σας με ξανθή χρώματα αν δεν είστε ο Gwen Stefani και μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιον να σας κάνει τις ρίζες σας κάθε 10 ημέρες (αλλά και σταθερές θεραπείες βαθιάς προετοιμασίας για την αποκατάσταση όλων των ζημιών). Κάποτε άφησα μια κομμωτή να με πείσει να το κάνω και αυτό με ξεκίνησε σε μια επώδυνη διετή διαδικασία ανάκτησης, όπου έπρεπε να πάω σκοτεινή για να καλύψω όλες τις ζημιές. Eeks!

Αλλά πίσω στην Kate'τα μαλλιά της "'έχεις αυτόν τον πλούτο, αυτή τη θερμότητα'm μιλάμε και δεν είναι't ραβδώσεις. Βγάζει νόημα?

Πες μου:

Πώς νιώθεις για τον Gisele'τα μαλλιά της?

Σας αρέσει Leighton Meester'είναι καλύτερα?

Τι κάνετε για την επανάπτυξη / γκρίζα ζητήματα μαλλιών?

Leave A Comment

+ 45 = 50