Fra pastellhår til frisk hud: 16 av de beste kjendisskjønnhetene ser det siste

Pastellhår bare ain'Det kommer ikke til å dø, ikke når det ser så godt ut som Abbey Lee Kershaw hadde det i denne uken. Også fantastisk: Nathalie Emmanuel's friskt ansikt 'n' dreads, Dove Cameron's dukkeaktig glanset flekk og Rebecca Ferguson's høy hestehale med kattøy. (Ja, mange nybegynnere B-lister skjønnhet denne gangen!)

Disse var de beste kjendiser som ser ut i denne uken:

Abbey Lee Kershaw

I fjor debuterte Abbey rosa og turkis hår på en amfAR-hendelse, og hun'er ikke ferdig med å spille. Jeg liker denne dip-farget grønn enda bedre (og nei, aldri forestilt å skrive disse ordene). Hun hadde den den kule jenta, med det som ikke ser ut som en søm av sminke, unntatt svart mascara. 

Nathalie Emmanuel

Den's Nathalie's første gang på bloggen, og forhåpentligvis ikke henne sist, fordi "wow!" Jeg'Jeg er sikker på at Giuliana Rancic er frossing på disse dreads, men de ser fantastisk ut med sin friske, smigrende sminke. Elsker den rosa flekken, skimrende champagneskyggen, naturlige øyenvipper og store bryn. Min slags sminke akkurat nå!

Dove Cameron

Ok, så Dove ser ut som en dukke kommer til liv. Men jeg liker at hun bare går med det, vet du? De skinnende røde leppene og spylte kinnene spiller opp hennes (latterlig perfekt) porselenshud, og selv om frisyren kanskje ikke er supertendent, gir den sine myke bølger og blonde farger det veldig sunt. 

Rebecca Ferguson

Rebecca er en annen nybegynner på bloggen (viser seg der's andre Rebecca Ferguson, men de ser veldig annerledes ut). De're ringer denne "Lauren Bacalls andre komme", og jeg kan se litt av det. Den grafiske flytende liner flickene gir en kul kontrast på naturlig, skinnende hud. Ingen øredobber, bare en høy hestehale som gir den en moderne '60s spin.

Zendaya Coleman 

Zendaya vokser helt på meg! Dette utseendet er mye tamer enn noen av tingene vi'Jeg har sett på det røde teppet. Med håret i en skinnende, sideskjoldet blowout, synes hennes tyngre sminktendenser å fungere bedre. Den dempet varme fargepaletten er nydelig på henne, om bare det kunne bli ringt tilbake et par nivåer på applikasjonen. (Også: Oppdager jeg Instagram-penner? Noooo, Zendaya!)

Olesya Rulin

En annen skjønnhet! Olesya holdt tingene friske og elegante i en streng, senterparted updo med en lyse oransje på leppene. Visker er naturlige, og der's mer av den universelt smigrende champagneglansen på deksene, under krøllen.

Ashley Greene

Ser ut som Ashley lettet håret hennes og jeg liker det. Jeg liker det mye! Også elsker hvordan fargen utvidet til sminken hennes for et tone-på-tone-utseende, med nydelig teksturert skygge, vakkert opplyst hud og en myk pinky-naken munn. Hun har virkelig fantastiske øyne for smokies!

Hermione Corfield

Jeg vil ha Hermione's hår! Vel, alt hennes, egentlig. Jeg elsker at hun paret hennes jordbærfarget med lignende ferskenkoralfarger på hennes lepper og kinn og et klassisk brunt røykfylt øye. En slik stunner; Jeg'Jeg er sikker på at vi'Jeg vil se mer av henne.

Kate Mara

Kate's nye korte hårklipp ble laget for krage som dette, i utgangspunktet. Begge rammet ansiktet hennes, hvor hun gjorde en overraskelse lilla skygge og kul rosa på leppene og kinnene. Det som holder det friskt er pannefôr hele veien rundt, og mykede, flekkete teksturer "ingenting er for tungt".

Rebecca Hall

Oh wow, jeg'Jeg har alvorlige tilbakeslag av når Emma Watson pleide å ha kort hår og gjorde det samme slicked-down-looket med dramatiske øyne og øredobber. Rebecca trekker alt av det bra, og hennes frynser gir en søt berøring. Elske sine ferskenpper også. Synd om hennes blodsprengte øyne!

Hailey Baldwin

Åh, se på skyggen som kommer fra Hailey's kinn! Hun strobed og det kom ut fantastisk. Ellers er hennes hud, lokk og lepper alle naturlige og matte. Håret ser ut som det kan bruke en vask, men når ansiktet ser ut som det, knytter det seg ingenting.

Julie Benz

Uansett hva Julie gjør i det siste, trenger hun å holde opp! Hun er strålende i denne flekkete fuchsia-leppen (hvilken isn't også matchende til kjole) og en lav hestehale med løse stykker utelatt på hver side på forsiden. Jeg kunne miste de falske piskene, men totalt sett er dette en ungdommelig, fin titt på henne.

Elsa Pataky

Elsa's kort hårklipp for å avslutte alle korte hårklipp er langt borte. HVIL I FRED. Nå det's vokst ut i denne bølgete loben, som jeg elsker "bortsett fra fargen. Det virker for blond og nesten gråaktig; Jeg'Jeg elsker å se henne i en varmere, mørkere farge som hun hadde tidligere. Hva tror du er de hennes ekte kinn?

Sophie Simmons

Sophie (hvis pappa er Gene Simmons) spilte det akkurat med håret og sminke. Jeg'Jeg er veldig imponert! De definerte lange piskene er perfekte med den myke brune skyggen, og for farge gjorde hun en mid-rosa matt leppestift med en nydelig rosa vask på kinnene hennes. Håret er også veldig sunt. Jeg ville ikke'Ikke endre noe!

Krysten Ritter

Jeg elsker ex-modell Krysten's unike utseende (og jeg ser at hun får den røde flushingen på nakken, hvor opptatt!). Som vanlig, det'handler om kontrasten mellom hennes naturligt svarte hår og blek hud, fremhevet av svart liner på den øvre lash-linjen bare og farget røde lepper. Jeg bare don'Jeg liker ikke den blinde pannefyllingsjobben ... vi burde ikke kunne se den linjen!

Christina Applegate

Ser ut som Christina fikk en liten stiloppgradering. Jeg tror disse mykere sminkefarger og lettere hårfarge passer henne bedre, og stylingen virker bare mer moderne generelt. Hennes rødme er dårlig blandet, men den lyse rosa leppestiften er fab.

Hvem hadde din favoritt skjønnhet se det siste? 

Leave A Comment

+ 47 = 48