Fra krøllete hår til frisk hud: 11 av de beste kjendisskjønnhetene ser det siste

Kan du tro på det'Har du kommet til den siste kjendisskjønnheten rundt 2015? Tiden flyr når du'bli inspirert! 

Å pakke inn i år's beste røde løpebilder, jeg'Jeg har en eklektisk blanding av serier å vise deg: Daisy Ridley's curly bob, Shainina Shaik's glatt glamour, Teresa Palmer's edgy topp knute, og mye mer.

Her'er den beste celeb skjønnheten i det siste:

Daisy Ridley

Hvis dette er første gang du ser Daisy, vant det'Ikke vær den siste?'s den ledende damen i det siste 'Stjerne krigen' film og klar til å bli en av verdens største stjerner. (Husk da det skjedde med Jennifer Lawrence?) Hennes "hver jente" -puste minner meg litt Emilia Clarke, eller kanskje det's fordi de'Bli begge engelske skuespillere med brunette bobs. Uansett, jeg føler at denne frisyren er veldig frisk, plutselig både med hensyn til den krøllete tekstur og den korte lengden. Legg merke til hvordan hennes ender er krøllet rett under i stedet for utelatt og rett ... Jeg tror vi kan bare begynne å se slutten på den ferdige til døden! Jeg elsker også sine grå røykige øyne, som er helt sømløse, og au naturel vipper. Browsere får et pass, selv om jeg'd foretrekker å se definerte hår i stedet for en så solid, pulveraktig tekstur.

Daisy har på seg:Øyenskygge i 208 Tissé Gabrielle // Eyeliner i Espresso // Mascara i 90 Noir Khôl // Blush in Frivole // Lip liner i 93 Beige Innocent // Lipstick i Vaporeuse

Shanina Shaik

Urettferdig. Shanina har knapt noen sminke, og hennes leppestift er faktisk halvt slitt av ... men hun ser fortsatt så utrolig ut. Folk, dette er grunnen til at Victoria's hemmelige modeller gjør de store pengene! Jeg elsker sammenstillingen av en ekte, glødende hudtekstur med luksuriøse, cascading bølger av hår kastet over en skulder. Bevis på at nyfødt og glamorøs kan sameksistere i samme utseende.

Teresa Palmer

Det er noen problemer i nærbilde, men jeg'Jeg er gal på Teresa's generelle skjønnskonsept. Den beste delen er den øverste knuten, som er slank, men uanstrengt, med et stykke forlatt av bunken for å holde det fra å se også perfekt. Hennes dype burgunder leppestift er edgy mot hennes solbrune hud og lyse blå øyne. Jeg ønsker bare henne'd hoppet over de (forferdelige) piskene, og konturene er ujevne og pulveriserte.

Elizabeth Banks

Elizabeth er nydelig her; Dette må bli et av hennes beste utseende noensinne. For meg handler alt om håret, et moderne '80s volum med høyde på siden og en myk, uformell tekstur gjennom lengdene. (Legg også merke til volumet på motsatt side!) Hennes kinn ser litt tøft ut, men den mørke liner, peachy-rosa rødme og ren glans er alle gode på henne.

Felicity Jones

Vi har havn'Jeg har sett Felicity siden Oscars natt! Hennes smell har vokst ut igjen i denne berømmende gardinestilen (som jeg'det er hennes liv Bangs). Det jeg liker om øye sminke er at det ser så levd inn, ikke hardt, og hennes lashes er så veldefinerte. På en eller annen måte klarer hun å trekke seg fra en relativt dristig middels rosa rødme og matchende leppestift, og ikke se overdreven.

Sofia Vergara

Vel, dette er noe helt annerledes for Sofia. Jeg'Jeg er ganske sikker på at jeg'jeg har aldri sett henne med håret hennes oppe, men jeg liker det mye! Til ære for 'Stjerne krigen' film, hun kanaliserte faktisk prinsesse Leia med to boller ... så vi kan ikke se dette igjen. Men jeg håper det, fordi det's en stor forandring (og mer moderne) enn hennes vanlige lange, fremhevede bølger. Elsk den lysere leppestiften i stedet for hennes favorittbrickrøde, men de falske vippene er et nei. Med den raffinerte frisyren virker pannen hennes mer ufruktet enn vanlig. Jeg'Jeg elsker å se dem litt tidier. I det minste vil noen panne gel gi dem en finere finish.

Bella Thorne

Ingenting banebrytende om denne; bare klassisk Bella prettiness. Hun fulgte Victoria's Hemmelige modellformel for å sammenkoble en sexy (rød cut-out) kjole med mer uformell, frisk hud og hår. En rød leppestift, røykfylt øye eller pulveraktig hud ville'Jeg har vært helt feil her! Jeg liker spesielt de flekkete leppene og rødmen, som viser bort sin klumpete, glødende hud. Jeg kunne leve uten de falske piskene, men de'ikke motbydelig.

Lupita Nyong'o

Hvem andre ville prøve metallisk blå leppestift "# x2014; se bra ut med det& # x2014; men Lupita ?! Hun gikk sterkt futuristisk for denne røde løpeventyret, sammenkobling av det uventede lipvalget med sølv og matt, svart øyenskygge, lysende hud og et maske slør. Åpenbart, ikke en titt på kontoret, men isn'er det så fabelaktig og kreativt? Jeg elsker når kjendiser tar risiko som dette og overraske oss.

Lupita har på seg:Eyeliner i Minuit (på lepper) // Øyenskygge i Safir Lace (på lepper) // Lip balm

Jennifer Lawrence

Ikke i håret, men jeg liker denne for nærbildet på sminke. Den'Det er en delikat berøring, men så perfekt for Jennifer's hette lokk og blek farge. Fokuset er et barns svart kattøye, men et kattøy hvor det nedre dekselet er like viktig som toppen, faktisk begynner begge linjene kun på om iris, og flicket er veldig lite. Nedre vannlinjer er blanke, og en champagneglans åpner lommene. Helt nakenblank og matchende rødme fullfører utseendet. 

Linda Cardellini

Vi har havn'Jeg har sett Linda om et par år, og hennes stil har egentlig ikke endret seg mye. Lang, midbrune, sidebrytede bølger er fortsatt så smigrende på henne. Hvis du sammenligner dette utseendet til 2013, vil du'Jeg vil se den lille stildetaljene som har utviklet seg: Swoosh fra hennes side (som er en trend jeg fortsetter å snakke om!). Hennes sminke er også subtil, og enda mer nåde-tonet nå. Hoppe over den brune lineren under sine nedre vipper ville trolig gi ansiktet et løft, eller i det minste kunne hun smette det mer inn i vannlinjene. 

Sarah Hyland

Sarah gjør fortsatt god fremgang! Hun's lightening opp på den tungt konturerte, solbrent, glitrende hudfarge som overveldet hennes egenskaper hele året. Her ser hennes hud ut super frisk og matt, men lysende "Jeg elsker det! Vi har fortsatt jobb å gjøre på de falske vippene, og sannsynligvis kan hennes sølvøyeskygge bli bedre blandet inn i bruntet. Men alt i alt er de fremhevede øynene med delikate rosa lepper og kinn og en bølget updo, ganske nydelig. 

Hvem hadde din favoritt skjønnhet se det siste?

Leave A Comment

3 + 6 =