Fra Berry Lipstick til White Eyeliner: 18 av de beste Celebrity Beauty Looks Lately

Edgy, romantisk, Mod eller klassisk glam ... der's noe for alle i denne utgaven av celeb beauty.

Som vanlig, jeg'Jeg har samlet den beste sminke, hud og hår utseende fra de siste rødt teppe hendelsene. Tenk: Alicia Vikander's berry lepper og side-swept bølger ... Margot Robbie's hvite eyeliner og straight lob ... og Jennifer Lawrence's røykfylt skygge og ugjort hår.

Ta en titt!

Alicia Vikander

Hva jeg liker: Alicia's skinnende lepper og vingefylt eyeliner ... for ikke å snakke om de flotte bølgene som ligger på den ene siden. Ifølge hennes makeup artist, hun's har bare en bit concealer ingen grunnlag. Jeg tror dette kan være min favoritt Alicia se noensinne! Hva jeg'd endre: Ingenting. 

Alicia har på seg: Lipstick i Crush 23

Margot Robbie

Hva jeg liker: Margot's hvite eyeliner og super-straight lob i en dyp side del. Den's litt '60-tallet, men modernisert med frisk hud og naturlige brynder og vipper. Legg merke til den subtile kontureringen på hennes lepper. Jeg elsker dette enda mer enn hennes gule øyenskygge utseende (og jeg elsket det mye!). Hva jeg'd endre: Ingenting.

Margot har på seg: Tonet fuktighetskrem i Hamptons & # x2022; Kontur, rødme, høylys og øyeskygge & # x2022; Eyeliner i Yeyo & # x2022; Eyeliner i mansjettknappen & # x2022; Mascara i svart

Jennifer Lawrence

Hva jeg liker: Jennifer's utrolige, grå, røykrike øyne'Halvblank, halvmatt, i en horisontal oval form. De parer vakkert med den rosa leppestiften og hennes superfeilfrie hud. Jeg foretrekker dette rette, ubøyde håret til hennes nylige krøllete utseende. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Salma Hayek

Hva jeg liker: Salma's blonde hår! Den'Det er ikke ekte, men det's er en av de mest realistiske parykkene vi'Har sett. (De mørke røttene er så klare.) Som vanlig er hennes hud og sminke litt glam, men aldri overdone. Jeg elsker kobberskyggen, fluttery vipper, rosa leppestift og fulle penner. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Hailey Baldwin

Hva jeg liker: Hailey's blå-svart leppestift. Hvordan gjør hun faktisk denne fargen ser bra ut ?! jeg tenker det's hennes fantastiske hud, og det's balansert av sine mørke brows. Hun var klok til å lyse på lashene & # x2014; og den rosa øyenskyggen er en så fin touch! Jeg liker også hennes edgy, teksturerte hår. Hva jeg'd endre: Jeg tror hun kunne bare bruke en lash kam for å skille hårene.

Hailey har på seg: Stiftelsen i 6 og 8 & # x2022; Concealer i 4.0 & # x2022; Bronzer i Hoola & # x2022; Bronzer i Hoola Light & # x2022; Blush in Natural Flush og Pretty in Peach & # x2022; Leppemaske & # x2022; Lippestift i Clapback

Katherine Langford

Hva jeg liker: Katherine's lysende hud og morsom lilla vinget liner. Til tross for det dristige fargevalget, er dette utseendet mer mykt enn grafisk, takket være fremhevingen og blandingen. Jeg elsker også hennes myke, berørbare hår. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Lais Ribeiro

Hva jeg liker: Lais' vakkert, naturlig smil og sprø glødende hud! Dette er et mer uformelt utseende enn det jeg viste deg sist, med håret i en hestehale og nesten bare hud. Hvor nydelig er denne kvinnen? Hva jeg'd endre: Hennes rødme kan bli mer blandet.

Ellie Bamber

Hva jeg liker: Ellie's matchende fersken leppestift, rødme og øyenskygge & # x2014; slik en fantastisk farge med håret og ultrafeil hud! Hennes øye og penner er perfekt strukturert, og jeg elsker bølgen over ett øye. Jeg forutsier oss'Jeg vil se mye mer av Ellie snart. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Penélope Cruz

Hva jeg liker: Penélope's ferske sminke og bølget hår. Hennes leppefarge (hvis hun's selv iført noen) er veldig "leppene dine bare bedre," og hun's har bare mascara og liner på sine øvre visker. Fregner (ikke sikker på om de're ekte eller faux!) fullfør utseendet. Hva jeg'd endre: Der'Det er en liten feilstilling med pannepulveret i de indre hjørnene.

Olivia Wilde

Hva jeg liker: Olivia's smudgy gråblå liner, helt rundt øynene hennes. Det plukker opp på kjolen sin, men det er ikke't en nøyaktig kamp, ​​som jeg tror gjør det kulere. Jeg liker henne også, med en dyp side og en liten bøyning. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Kate Upton

Hva jeg liker: Kate's naturlige hud og mørkne penner. Hennes sminke har alltid en friskhet til det som jeg virkelig setter pris på! Jeg elsker kontrasten av vipper, liner og røykfylt skygge med ren hud og slicked-back hår. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Krysten Ritter

Hva jeg liker: Krysten's glitter øyenskygge, winged liner og lange lashes. Den'Det er mye sminke, men det gjør det på en eller annen måte'Jeg føler meg ikke tung (det hjelper også at leppestiften hennes er ren og blank). Hun er en av de få menneskene som virkelig kan dra av korte smekk! Hva jeg'd endre: Ingenting.

Sofia Vergara

Hva jeg liker: Sofia's lang, rett, midtpartisk hår. Sammen med de lyse røde leppene og lettere hudtekstur føler jeg at dette gir henne en mer aktuell stemning enn når hun gjør fullverdig rødt teppe glamour. Hva jeg'd endre: Jeg skulle ønske hennes leppestift var mer ren. Mens hennes brows don'Jeg bryr meg virkelig ikke nå au naturel er trenden, tror jeg fortsatt panne gel gir en mer preparert finish.

Tracee Ellis Ross

Hva jeg liker: Tracee's røde lepper og dristig svart liner. To sterke farger, men jeg tror dette virker fordi håret hennes er tilbake, hennes hud er frisk og glødende, og hennes øye og penner var igjen naturlige. Den's handler om balanse! Hva jeg'd endre: Ingenting. 

Gillian Jacobs

Hva jeg liker: Gillian's mykt, berørt, naturlig brunt hår og pen sminke. Dette er et blikk som du kan ta hvor som helst. Legg merke til hennes vipper, som har den riktige fluffete tekstur. Den rosa leppestiften er en fin farge for henne. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Paris Jackson

Hva jeg liker: Paris' vakre naturlige browsere "'vær seriøst perfekt! & # x2014; og levd inn, berry-farget lepper. (Leppefarge er dabbed utenfor hennes leppe linje, men jeg gjør det'T tanker på det.) Hun's har falske pisker, men de jobber helt fordi deres tekstur er ikke't tung i det hele tatt. Hva jeg'd endre: Jeg'Jeg er ikke så gal om hennes stripete, voluminøse hår.

Paris har på seg: Lysende primer (blandet med fundament) & # x2022; Fundament

Camilla Belle

Hva jeg liker: camilla's katt øyne. Hun har en hetteformet, noe som gjør denne teknikken vanskelig, så det var smart å legge flikene ned og utvidet ut (i stedet for opp). Hennes hud er fantastisk, og som alltid elsker jeg hennes unike bryn. Hva jeg'd endre: Jeg'Jeg er ikke i denne stive, retro frisyren.

Amanda Seyfried

Hva jeg liker: Amanda's store, fluffy bølger og glitrende kinn. (Jeg tror at høylyset er fint fordi dette utseendet har en veldig eterisk stemning.) Kattøyaet er noe annerledes for henne, da hun vanligvis bærer en skyggefull skygge hele veien rundt. Hva jeg'd endre: Jeg virkelig don'Jeg liker hårbjelkerne (hun's har en på hver side) og de falske piskene er for dramatiske.

Amanda har på seg: Essens & # x2022; Stiftelsen i 012 og 013 (blandet) & # x2022; Concealer i 02 & # x2022; Powder & # x2022; Blush in Pink & # x2022; Øyenskygge i varm brun & # x2022; Væskeforing i svart & # x2022; Mascara i Urushi Black & # x2022; Blå blyant i Brown & # x2022; Leppestift i BE403 & # x2022; Lip gloss i PK303

Hvilken celeb hadde din favoritt se det siste?

Leave A Comment

− 1 = 4