Ο Felicity Jones εκτέλεσε το τέλειο μάτι γάτας (και εδώ είναι γιατί)

Η Felicity Jones, φτάνοντας γρήγορα στο status #beautycrush, παρακολούθησε τα βραβεία ADG αυτό το Σαββατοκύριακο και εγώ'Θα το τηλεφωνήσω τώρα. Τα μάτια της γάτας της είναι μερικά από τα καλύτερα στην ιστορία των ματιών της γάτας. Εσείς'θα πρέπει να τα βλέπετε κοντά. 

Φορούσε επίσης μια φορεματίνη με λουλούδια Erdem που θα ήταν τραγική σε οποιονδήποτε άλλο ... αλλά αυτό'ούτε εδώ ούτε εκεί.

Hottie Αγγλικά μαθήτρια σχολείο, HELLO. 

Αλλά ακόμα κι αν εσύ'Μην είσαι μαζί μου στο ματρόνι-κομψό ντύσιμο, σε ξέρω'θα πρέπει να απομακρυνθεί από τα επόμενα δύο φωτογραφίες. 

Πρώτον, λόγω του δέρματός της. Η Felicity έχει μία από τις ωραιότερες επιδερμίδες'έχω δει ποτέ στο κόκκινο χαλί (καθαρό, ομοιόμορφο, απίστευτα ακτινοβόλο και λαμπερό αλλά όχι λιπαρό). Το'τι παρατηρείτε για το μακιγιάζ της πριν από οτιδήποτε άλλο, το οποίο νομίζω ότι είναι όπως θα έπρεπε.

Είμαι σωστός? Τότε παρατηρείτε τα μαύρα μάτια γάτας, τα οποία κάνουν μια πανέμορφη αντίθεση ενάντια στο φρέσκο ​​πρόσωπό της'δεν έχετε έντονα φρύδια, ούτε έντονο ρουστίκ, ούτε οτιδήποτε στα χείλη εκτός από λίγο χλωμό γυαλιστερό λεκέ. 

Αν κοιτάξετε προσεκτικά, εσείς'Θα εκτιμήσουν επίσης ότι αυτά τα μάτια γάτα aren't gimmicky αυτά, για την έλλειψη ενός καλύτερου όρου. Εκεί'χωρίς υπερβολική κίνηση ή κάμψη στις εξωτερικές άκρες, απλά αγκαλιάζουν τις γραμμές των βλεφαρίδων &'ενώ είναι ακόμη θηλυκό. Αυτό είναι το είδος μακιγιάζ που φιλοδοξώ, με λίγα λόγια.

Τώρα, ίσως να μην είμαστε σε θέση να ακριβώς αντιγράψτε το δέρμα (εκτός εάν, y'ξέρετε, όλοι παίρνουμε μόνο νέους γονείς), αλλά τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να αντιγράψουμε αυτό το μακιγιάζ των ματιών. Όσο περισσότερο το κοιτάζω, τόσο περισσότερο το καταλαβαίνω'όλα με τις μικρές λεπτομέρειες. 

Εδώ είναι οι πέντε λόγοι για τους οποίους αυτά τα μάτια γάτας είναι ιδιαίτερα τέλεια:

Οι γραμμές αρχίζουν εξαιρετικά λεπτή στις εσωτερικές γωνίες

Δείτε πόσο αδύνατες είναι αυτές οι γραμμές; Και πώς κατατάσσονται ακριβώς στους δακρυγόνους αγωγούς; Αυτό είναι πραγματικά το κλειδί για ένα κομψό μάτι γάτα. Το σκέφτομαι'είναι πιο εύκολο αν το κάνετε αυτό με μια λεπτή γωνιακή βούρτσα όπως το MAC 266 και μια γέλη επένδυση (μου αρέσει Tarte Amazonian Clay Dual Liner). Θυμηθείτε, μπορείτε πάντα να απομακρύνετε το χρώμα με ένα Q-Tip και μερικά Bioderma Sensibio. 

Τότε γίνονται παχύτερα μέσα από τη Μέση

Εκεί συμβαίνει το δράμα. Καθώς η γραμμή ταξιδεύει από την εσωτερική γωνία ακολουθώντας την καμπύλη του οφθαλμού, θα πρέπει να διπλασιαστεί ή να τριπλασιαστεί σε πάχος. Το Felicity έχει αρκετό χώρο στο καπάκι για να δουλέψει με τις τσακίσεις της. για τα άτομα με κουκούλα τα μάτια, όσο πιο παχιά είναι η γραμμή, τόσο το καλύτερο. Για αυτό το μέρος, τραβήξτε πρώτα τη γραμμή με πηκτή ή μολύβι και μετά περάστε το με ένα υγρό (η Felicity φορούσε το Dior Art Pen Pen στο παρελθόν).

Δεν υπάρχει καμία κίνηση

Ξέρω ότι ακούγεται αντίθετο, αλλά κοιτάξτε τα άκρα εδώ. Αυτοί'αλλά η κατεύθυνση εξακολουθεί να αγκαλιάζει το μάτι - πηγαίνει κάτω και έξω, χωρίς να καμπυλώνει. Ο τρόπος με τον οποίο κάνετε αυτό είναι να σχεδιάζετε από την κάτω γραμμή βλεφαρίδων, όχι από την κορυφή (και πάλι, μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη γωνιακή βούρτσα εδώ). Μόλις μάθετε πού θέλετε τα μάτια της γάτας σας να τελειώνουν, απλώς συνδέστε τις γραμμές και συμπληρώστε το. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ πιο σύγχρονο, λεπτό, εξελιγμένο και εύκολο τρόπο να κάνετε ένα μάτι γάτας από το να προσπαθείτε να κάνετε ρετρό κινήσεις.

Το Liner πηγαίνει κάτω από τα μάτια, πάρα πολύ

Πάρτε περίπου το ένα τρίτο του δρόμου κάτω, βεβαιωθείτε ότι η γραμμή είναι πολύ κοκαλιάρικο και μαλακό. Εσείς'δεν θέλω να κλείσω τα μάτια με οποιεσδήποτε βαριές γραμμές "το πάνω καπάκι θα πρέπει να είναι ακόμα η εστίαση.

Οι κορυφαίες γραμμές νερού είναι γεμάτες

Όπως μπορείτε να δείτε στο Felicity, αυτό το βήμα παίρνει ένα μάτι γάτα στο επόμενο επίπεδο. Χρησιμοποιήστε ένα αδιάβροχο eyeliner gel (μου αρέσει το Smashbox Always Sharp αδιάβροχο Kôhl Liner) για να γεμίσετε τα εσωτερικά ανώτερα καπάκια, έτσι ώστε να μην υπάρχει δέρμα που να δείχνει γύρω από τις βλεφαρίδες καθόλου. Βοηθά ακριβώς να γίνει πιο γραφικό, έτσι ώστε τα μάτια πραγματικά pop. ΑΛΛΑ βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε't γεμίστε τα κατώτερα υδάτινα ρεύματα, σίγουρα θέλετε ένα δωμάτιο αναπνοής εκεί.

Έτσι, εκεί έχετε τη συνταγή για τα τέλεια μάτια της γάτας. Θα αντιγράφετε αυτά?

Αγοράστε την ιστορία

Σας αρέσει Felicity's μακιγιάζ εδώ?
Τι νομίζετε για αυτά τα μάτια της γάτας?
Τι θα χρησιμοποιούσατε για να δημιουργήσετε αυτό το βλέμμα?

Leave A Comment

8 + 2 =