ESPYs 2015: Η καλύτερη ομορφιά της προσωπικότητας φαίνεται στο κόκκινο χαλί

Ένα μείγμα προσωπικοτήτων, μοντέλων και αθλητών παρακολούθησαν φέτος'τα βραβεία ESPY, επίσης τα βραβεία του αθλητισμού! Εδώ είναι όλη τη νύχτα'(με εξαίρεση τον Caitlyn Jenner, ο οποίος δεν το έκανε)'t με τα πόδια στο κόκκινο χαλί):

Κενταλ Τζενερ

Μου αρέσει το πώς ο Kendall κάνει όλο τον Kim Kardashian'Η ομορφιά της υπογραφής του κινείται αλλά καλύτερα. (Αναρωτιέμαι πώς αισθάνεται ο Κίμ!). Όπως συνηθίζεται, φαίνεται υπέροχη εδώ, στα κεντρικά χωρισμένα μαλλιά πίσω από τα αυτιά, τα γυαλιστερά ροζ χείλη και τις δραματικές μακριές ψεύτικες βλεφαρίδες. Ξέρεις πώς συνήθως αισθάνομαι για το τελευταίο, αλλά με κάποιο τρόπο, αυτή's τους τραβώντας μακριά. Το σκέφτομαι'η νέα υφή του δέρματος (έναντι Kim'το συνηθισμένο μαϊντανό μακιγιάζ) που κάνει όλη τη διαφορά. Τούτου λεχθέντος, όποιο και αν είναι το φωτιστικό / κρύψιμο προϊόν που χρησιμοποίησε στο μέσο του προσώπου είναι ένα κλάσμα πολύ ελαφρύ σε σύγκριση με το υπόλοιπο της βάσης.

Halle Berry

Halle πήγε για το σπασμένο, με υφή ματιά σε ένα μεγάλο δρόμο, και εγώ'm υπέρ. (Υποψιάζομαι'είναι μόνο ο φωτισμός που'που το κάνει να φαίνεται ασταθής.) Το χρώμα της είναι επίσης ωραίο. τα στιγμιότυπα της καραμέλας είναι εξαιρετικά απλά και τέλεια για τον τόνο της επιδερμίδας. Μακιγιάζ δεν είναι't συναρπαστικό, αλλά και πάλι, Halle'δεν είναι ποτέ. Τον κρατούσε απαλό και μουντζούρες γύρω από τα μάτια, με μια κηλίδα ροζ γυαλιστερό, διατηρώντας την εστίαση στην όμορφη επιδερμίδα της.

Rachel McAdams

Η Ρέιτσελ συνεχίζει να αναδύεται πρόσφατα σε κόκκινα χαλιά, και εγώ δεν'δεν νομίζω ότι'Έχω δει αυτό το μεγάλο μέρος της χρόνια! Πρέπει να πω, αυτό το σύντομο bob δεν είναι'το αγαπημένο μου γι 'αυτήν ακόμα κι αν μου αρέσει ο τρόπος που αυτή's styling αυτό, όλα τυχαία swooped από το πρόσωπό της. Το μακιγιάζ είναι ελάχιστο, το οποίο είναι ωραίο, αλλά μεταξύ αυτού και των μαλλιών, εγώ'm άφησα να θέλω κάτι περισσότερο ... ξέρω τι εννοώ?

Britney Spears

Ντροπή ότι η Britney έχει κολλήσει με τον κακό φωτισμό ή είναι επίσης το μακιγιάζ της'με την εμφάνισή της τόσο σκοτεινή; Το'είναι πάρα πολύ βαρύ, ειδικά το σκοτάδι στις εσωτερικές γωνίες & σκίαση εκεί είναι σχεδόν πάντα μια κακή ιδέα. Αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα, όπως τα χάλκινα μαλλιά και στη συνέχεια το μαύρισμα. Wouldn'Δεν είναι υπέροχο να βγάλω τη Britney από τα μέσα-'00 και το 2015?

Hannah Davis

Hannah είναι προφανώς hottie, αλλά αγόρι που φορά πολύ μακιγιάζ! Αυτό το γυαλιστερό, πολύχρωμο καπνιστό μάτι είναι στην πραγματικότητα πολύ όμορφο με τα μάτια, το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών μου "αγαπώ ιδιαίτερα το aqua κάτω από τα κάτω βλεφαρίδα", αλλά γιατί OH γιατί έπρεπε να προσθέσει τις ψεύτικες βλεφαρίδες στην κορυφή; ! Θα μπορούσε'είχαμε πολύ διάδρομο χωρίς τα αποτελέσματα κολλήματος. Ω καλά, τουλάχιστον το δέρμα της είναι τρελό, και μου αρέσει η υψηλή αλογοουρά.

Ciara

Μου αρέσει πραγματικά το κεντρικό κομμάτι της, αλλά πραγματικά χάνω τη Ciara ως μπρούντζο. (Ήταν τόσο καλό! Θυμηθείτε αυτό;) Το μακιγιάζ της φαίνεται καλό: κλασικά καφέ και μαύρα καπνιστά μάτια με τα κομμένα σταυροειδή και ένα μαύρο ροζ στα χείλη. Εκτιμώ ότι δεν το έκανε't go cray στις βλεφαρίδες.

Kylie Jenner

Eeks, τόσο πολύ να μιλήσουμε γι 'αυτό! Η Kylie δεν μοιάζει με 17χρονους'που γνωρίσατε ποτέ, φορούσα το κραγιόν και το βαρύ, βλεφαρίδες τύπου Kardashian. Μιλώντας για βαρύ ... αυτό's η παχύτερη εφαρμογή του concealer I'έχετε δει ποτέ, όλα μέσα από το πρόσωπο της. (Σίγουρα ένα ζευγάρι μαύρους κύκλους δεν είναι'Τον χειρότερο από αυτό ;!) Αλλά θα πω κάτι ωραίο. Μου αρέσουν τα μαλλιά της, και η χρυσή σκιά ματιών, και τουλάχιστον τα χείλη της είναι λιγότερο φουσκωμένα από ό, τι στο παρελθόν. 

Lindsey Vonn

Ο σκιερός φωτισμός χτυπά πάλι! Lindsey'Το μακιγιάζ της βρίσκεται πραγματικά αρκετά καλά σε αυτό, και νομίζω ότι το hairstyle της είναι υπέροχο. Πολύ Gwyneth Paltrow γύρω από τα Όσκαρ του 2007. Το χρώμα θα μπορούσε να είναι πλουσιότερο, αν και «δείτε τη διαφορά ανάμεσα σε celebs και σε όλους τους άλλους?

Ντάνιτσα Πάτρικ

Ω όχι. Danica'Μπορεί να φτάσει στο μισό'Έχεις δουλέψει σε κάποιον σαν, ας πούμε, Victoria Justice, αλλά σε αυτήν την'Απλά κοιτάζω με ημερομηνία. Αυτό το φόρεμα χρειαζόταν κάτι πιο κομψό, κοντά στο κεφάλι και, ιδανικά, επάνω. Μακιγιάζ'δεν είναι κακό, αλλά η χάλκινη επένδυση κάτω από τα μάτια είναι λίγο βαρύ. 

Alex Morgan

Πρέπει να επικροτήσω τον Alex ότι αναλαμβάνει τεράστιο κίνδυνο! Θέλω να πω, πότε βλέπετε τα μη λαϊκά και τα μη λαϊκά πρόσωπα να κάνουν αυτά τα είδη μαλλιών με υγρό βλέμμα και τα χείλη; Νομίζω ότι το κάνει πολύ μακριά, αν και δεν έχω't όπως η επιλογή των σκουλαρικιών. Εγώ'd ίσως απαλύνει τα φρύδια και να πάει λίγο πιο φρέσκο ​​για το μακιγιάζ »αλλιώς'είναι μια αποσύνδεση που συνδυάζεται με αυτό το είδος τρίχας.

Ελπίδα Solo

Η ελπίδα έγινε καλά, νομίζω. Το χρώμα της τρίχας είναι υπέροχο με τον τόνο της επιδερμίδας και το μαλακό μακιγιάζ είναι πολύ όμορφο και πολύ κατάλληλο. Αισθάνομαι ότι πρέπει να έχει μάγουλο γεμιστές που είναι αρένα't αρκετά στη σωστή θέση "βλέπετε αυτό?

Ronda Rousey

Μου αρέσει αυτό! Η Ronda πήγε όλα κομψά και δυνατά με τα μαλλιά της πίσω σε μια σφιχτή αλογοουρά. Αποδεικνύει την τέλεια χροιά της, που είναι το αστέρι εδώ, μαζί με τα σφιχτά ματιά της. 

Caroline Wozniacki

Δεν είναι κακή προσπάθεια της Caroline. Θα μπορούσα να κάνω χωρίς το σπρέι μαύρισμα και το χοντρό μακιγιάζ, και ίσως είναι ωραίο να βλέπεις περισσότερο όγκο στα μαλλιά της. Έχω την αίσθηση ότι ο φωτισμός κλέβει λίγο από την όμορφη.

Βικτωρία Αζεννέκκα

Λοιπόν, η Βικτώρια θα μπορούσε να το ανέβαζε λίγο. Μερικές φορές, τα κουλουριασμένα μαλλιά είναι εντάξει, και μερικές φορές (όπως εδώ), μοιάζει ακριβώς όπως εσείς't δοκιμάστε. Εμείς'πραγματικά να απομακρυνθεί από αυτό το ξεχωριστό βλέμμα, έτσι ακόμα και απλά το βούρτσισμα έξω θα'βοήθησε. Αλλά θα έδειχνε περισσότερο το περιδέραιο αν το φόρεσε πάνω ή πίσω. Εγώ'Δεν έχω παράπονα για το μακιγιάζ.

Amy Purdy

Η Amy είναι τόσο όμορφη και έκανε μια όμορφη δουλειά στα μαλλιά της "Μου αρέσει αυτό το είδος της αβίαστης όγκου και υφής. Λίγα τσιμπήματα στο μακιγιάζ. Το ίδρυμά της φαίνεται μια σκιά πολύ φως, και εγώ'Μου αρέσει να βλέπει τα φρύδια της λιγότερο τραβηγμένα, καθώς και λιγότερο μάσκαρα.

Shawn Johnson

Ο Shawn έχει τόσο μεγάλο χρώμα μαλλιών, αλλά εγώ'Δεν είμαι σίγουρος τι'συνεχίζουμε εδώ με το ύφος. Αν ήταν πιο καθορισμένη, ίσως η δραματική μαύρη επένδυση'έχω δουλέψει. Αλλά όπως είναι, το αποτέλεσμα είναι πολύ χρονολογημένο, ειδικά με τη σκίαση του καπακιού, η οποία είναι σαν το στάδιο μακιγιάζ για μένα. Καλή κλήση στα ματ χείλη, όμως!

Ποιος είχε την αγαπημένη σας ομορφιά να κοιτάξει σε αυτό το κόκκινο χαλί? 

Leave A Comment

4 + 1 =