ESPYs 2015: The Best Celebrity Beauty ser på Red Carpet

En blanding av kjendiser, modeller og idrettsutøvere deltok i år's ESPY Awards, a.k.a. Oscars of Sports! Her er hele natten's hår og sminke utseende (unntatt Caitlyn Jenner, som gjorde ikke'Ikke gå i rødt teppe):

Kendall Jenner

Jeg elsker hvordan Kendall gjør alle Kim Kardashian's signatur skjønnhet beveger seg, men bedre. (Jeg lurer på hvordan Kim føler om det!) Som vanlig ser hun nydelig her, i senterparted hår tucked bak ørene, blanke rosa lepper og dramatiske lange falske vipper. Du vet hvordan jeg vanligvis føler om sistnevnte, men på en eller annen måte, hun's trekker dem av. jeg tenker det's den friske hudteksturen (versus Kim's vanlig pannekake sminke) som gjør hele forskjellen. Når det er sagt, uansett lysende / skjult produkt som hun brukte på midtflaten, er en brøkdel for lys sammenlignet med resten av stiftelsen.

Halle Berry

Halle gikk for det forvirrede, teksturerte utseendet på en stor måte, og jeg'm i favør. (Jeg mistenker det's bare belysningen som's gjør det ser litt tøft ut.) Fargen hennes er også bra; Karamell høydepunktene er super sømløse og perfekt for hennes hudtone. Makeup isn'Ikke spennende, men igjen, Halle's er aldri. Hun holdt den myk og smudgy rundt øynene, med bare en glatt ren rosa glans, og holdt fokus på hennes vakre hudfarge.

Rachel McAdams

Rachel holder popping opp på røde tepper på det siste, og jeg gjør det't tror vi'Jeg har sett denne mye av henne i år! Jeg må si, denne korte boben er'T min favoritt for henne, selv om jeg liker måten hun's styling det, alle casually swooped av ansiktet hennes. Sminken er minimal, som er greit, men mellom det og håret, jeg'Jeg har lyst til å ha noe mer ... vet hva jeg mener?

Britney Spears

Skam at Britney ble sittende fast med den dårlige belysningen, eller er det også hennes øye sminke det's gjør henne så skyggefull? Den'er altfor tungt, spesielt mørket i de indre hjørnene er det nesten alltid en dårlig ide. Men det er andre problemer, som det bråkete håret og deretter sprayer tan. wouldn'Det er flott å få Britney ut av midten-'00 og inntil 2015?

Hannah Davis

Hannah er åpenbart en hottie, men gutt hun har mye sminke! Dette skinnende, flerfargede røykøyet er faktisk veldig pent med øye-, hud- og hårfarger. Jeg elsker spesielt aqua under de nedre piskene, men hvorfor åh, hvorfor måtte hun legge de falske piskene på toppen? ! Det kunne'Jeg har vært veldig bra rullebane uten deres klebrig effekt. Nå ja, hennes hud er i det hele tatt gal, og jeg elsker den høye hestehale.

Ciara

Jeg liker virkelig hennes senterparted frisyre, men jeg savner virkelig Ciara som bronde. (Det var så bra! Husk dette?) Hennes sminke ser bra ut: klassiske brune og svarte røykige øyne med meislet kinnben og en ren mauvey-rosa på leppene. Jeg setter pris på at hun gjorde det'Ikke gå gli på lashene.

Kylie Jenner

Eeks, så mye å snakke om med denne! Kylie ser ut som ingen 17 år gammel jeg'Jeg har noensinne møtt, iført liklignende greige leppestift og tunge, Kardashian-stilvipper. Snakker om tungt ... det's den tykkeste applikasjonen av concealer I'Jeg har sett det hele gjennom hennes mid-face. (Sikkert et par mørke sirkler er aren't verre enn dette ?!) Men jeg vil si noe fint. Jeg liker håret hennes og gulløyeskyggen, og i hvert fall hennes lepper er mindre oppblåst enn tidligere. 

Lindsey Vonn

Den skyggefulle belysningen slår igjen! Lindsey's makeup faktisk står opp ganske bra i det, og jeg tror hennes frisyre er fabelaktig. Veldig Gwyneth Paltrow circa 2007 Oscars. Fargen kan være rikere, skjønt, men se forskjellen mellom kjendiser og alle andre?

Danica Patrick

Åh nei. Danica's halv-up bouffant kanskje'Har jobbet på noen som, sier Victoria Justice, men på henne det's bare ser datert. Denne kjole trengte noe slankere, nær hodet og ideelt opp. Sminke'Det er ikke dårlig, men bronseforingen under øynene er litt tung. 

Alex Morgan

Jeg må applaudere Alex for å ta en stor risiko! Jeg mener, når ser du noen gang non-celebs og non-celebs gjør denne typen vått utseende, slicked-back hår? Jeg tror hun ganske mye trekker den av, selv om jeg ikke'T liker valget av øredobber. Jeg'D sannsynligvis myke brynene og gå litt friskere på sminken, ellers det's en koble sammen med denne typen hår.

Håper Solo

Håper gjorde det bra, tror jeg. Hårfargene hennes er flotte med hudtonen, og den myke sminke er veldig pen og veldig passende. Jeg føler at hun må ha kinnfyllere som aren'Ikke helt i riktig posisjon, ser du dette?

Ronda Rousey

Jeg liker denne! Ronda gikk alle slanke og sterke med håret tilbake i en tett hestehale. Det viser av sin perfekte hudfarge, som er stjernen her, sammen med sine tette øyne. 

Caroline Wozniacki

Ikke en dårlig innsats av Caroline. Jeg kunne gjøre uten spraybrun og tykk eyeliner, og det kan være fint å se mer volum i håret hennes. Jeg har en følelse av at belysningen stjeler litt av henne pen.

Victoria Azarenka

Vel, Victoria kunne ha trappet opp litt. Noen ganger er håret i orden ok, og noen ganger (som her) ser det ut som om du ikke gjorde det'ikke prøv. Vi'Jeg re virkelig flytter vekk fra dette adskilte utseendet, så selv bør du bare pusse ut det'har hjulpet. Men det ville vise halsen mer hvis hun hadde på seg det oppe eller bakover. Jeg'Jeg har ingen klager på sminke.

Amy Purdy

Amy er så pen, og gjorde en vakker jobb på håret hennes. Jeg elsker denne typen uanstrengt volum og tekstur. Noen få tweaks på sminke. Hennes fundament synes en skygge for lys, og jeg'Jeg liker å se hennes brows mindre trukket, pluss mindre mascara.

Shawn Johnson

Shawn har så stor hårfarge, men jeg'Jeg er ikke sikker på hva's skjer her med stilen. Hvis det var mer definert, kunne den dramatiske svarte linjen'har jobbet. Men som det er effekten veldig datert, spesielt med lokkeskyggingen, som er som scenemakeup for meg. Godt ring på de matte leppene, skjønt!

Hvem hadde din favoritt skjønnhet se på denne røde teppet? 

Leave A Comment

+ 58 = 67