Er Emilia Clarke iført for mye sminke her?

Jeg'Jeg har ment å snakke med deg om dette Emilia Clarke-utseendet (fra sesongen tre premiere av Game of Thrones i LA) for, som en uke nå. Jeg kunne ikke't finne ut hvorfor jeg var så inn i det, se som hun's har en ganske sånn mengde sminke. Eller i hvert fall langt mer enn jeg normalt vil godkjenne.

Jeg mener, gosh. Det er mye øye. På toppen av mye panne. (Komplett med "fans.") I'Jeg er ganske sikker på at i min intetanende nybegynner skjønnhetsredaktørdag gjorde noen tilfeldige makeup-kunstnere mine øyne som dette, og jeg ble så traumatisert at jeg straks løp hjem for å skrubbe alt av og sverget for aldri å la noen demonstrere en hel vårsamling på ansiktet mitt noensinne en gang til. (Og det er historien om hvor min skjønnhetstroff alle begynte, folk.)

Men se på dette andre bildet. Emilia drar det av, nei? Jeg kan neppe stå på gorgeousness:

Er det fordi hun'er praktisk talt supermodel-esque vakker? Jeg tror det ganske bra. Den fulle øyenbryn, full lip look, komplett med over-the-top makeup som dette minner meg om en '80-tallet Cindy Crawford (sans muldvarp). Her er hun i juli '87 tysk Vogue:

Den'er en lignende stemning, tror du ikke? Og jeg don'Jeg vet ikke om deg, men jeg'Jeg er helt klar for denne typen ting å komme tilbake til stil. Kanskje jeg ikke var'Ikke klar for det før, da den personen gjorde min sminke som dette tilbake i midten-'00s. Men nå? Jeg kunne helt gå for noen saftig, sexy, voluptuous, over-the-top skjønnhet. Ikke for kontoret, selvsagt, men ellers ... med en body-con-klær ... så gøy! (I et ja-jeg'm-virkelig-gå-for-dette-gal-sexy-look måte. Ikke sant? Du må bare være bevisst om det.)

La's ta en siste nærbilde tittel:

Etter prepping hennes hud med en Bioré scrub, kjendis makeup artist Dawn Broussard brukte en skimrende grå skygge palett med sølv aksenter for å skape det røykfulle øye. Legg merke til hvordan det's under den nedre lash linjen og utvidet helt opp til brynene. PLUS individuelle falske øyenvipper lagd på den øverste lash linjen.

På kinnene er matt bronzer i tillegg til baby-rosa rødme i tillegg til lys rosa høylys på eplene. (Se? Stor sminke rundt.) Jeg føler at leppeforingsjobben er litt for åpenbar, så hvis det var meg, jeg'd har tonet det ned og bare gått for den myke, farget effekten. (JEG'Jeg spørsmåler også om hun's har for mye grunnlag på, selv om det ser naturlig ut, hun's har krefter i hennes marionette linjer. Det samme skjedde med meg da jeg fikk den kraftige sminke jobben: Jeg dro hjem med rynker som ikke gjorde det'Det finnes ikke engang før, bare fra sminkeprøven! Yikes.)

Den siste tingen å vurdere er håret. Det må være motstykket til den varme sminke og den varme kjole. Emilia klarte seg klokt, slank, rett, midtpartisk og tucked tilbake bak ørene hennes.

Fortell meg:

Er dette utseende å gjøre det for deg?

Eller tror du det fortsatt's for mye?

Hva føler du om "'80s supermodell "skjønnhet kommer tilbake i stil?

Leave A Comment

36 − 30 =