Disse kjendiser er eksempler på god plastikkirurgi

Ikke å høres ut som jeg'Jeg hevder å tinker med ansiktet ditt eller noe, men det'er den merkelige ironien av kosmetisk forbedring biz at folkene vi innser som å ha gjort "arbeid" gjort, tiltrekker seg oppmerksomhet for alle de feilte grunnene. Du merker bare dårlig operasjon, dårlig fyllstoff (husk Lisa Rinna's lepper?), dårlige veneers (beklager, Hilary Duff) og dårlige Botox (Nicole Kidman).

Men jeg'Jeg vil satse på deg en levetidstilførsel av leppestifter som mange (hvis ikke de fleste) kjendiser og offentlige figurer har gjort noe dabbling innen plastikk. Vi bare don't skjønner det. De besøker de beste leger, alt på den slanke, og stiller stille sine nese raffinerte eller tannkjøttet omformet eller rynker glattes ut og publikum er ingen klokere. Faktisk, det's morsomt: vi har en tendens til å idolisere kjendiser fordi vi tror de're født vakker ... men er de virkelig? Hvis du kan få hendene på noen før og etter, kan du føle deg ganske bra om dine egne ikke-forbedrede funksjoner. (En annen ironi.)

Også? Hvis du tror at du kanskje vil tilpasse noen få ting som plager deg, har jeg for eksempel bare hatt tyggegummi omforming og et par finér plassert "der'Det er ikke noe bedre sted å se enn Hollywood hvis du vil ha eksempler på godt arbeid. Så enten du'Vær bare her for å gawk eller er kanskje ganske sorta å tenke på en prosedyre, la's ta en titt på noen av de beste kosmetiske makeovers i virksomheten.

Alle bilder med tillatelse til GoodPlasticSurgery.com:

LEIGHTON MAESTER FØR OG NÅR

Wowza! Alt jeg kan oppdage er en nesjobb, men hvilken forskjell det gjør, ikke? Jeg kan personlig takke for kraften til denne typen operasjon (ikke at jeg'Jeg hadde rhinoplastikk, husk deg!) fordi jeg hadde bilder av ansiktet mitt tatt med Vectra, en spesiell type kamera som gjør det mulig for plastikkirurger å vise deg i 3D hvordan ansiktet ditt ville ta vare på visse forbedringer. Jeg'D gjør det aldri, men etter å ha sett meg en tynnere, shapelier nese, kan man definitivt gjøre et tilfelle for det. Janine på BeautyGeeks gjorde et innlegg på dette systemet en stund tilbake, og du kan se bildene det gir deg her.

HALLE BERRY FØR OG NÅR

Vel vel Vel. Jeg'Jeg har sagt igjen og igjen at Halle ikke gjør det'Det ser ikke annerledes ut enn 10 år siden (eller mer), men det ser ut til at det er en skarp forskjell. Igjen, det's nesen. Hun var fortsatt nydelig "Før", men ser du hvordan den svært små raffinementen har forhøyet ansiktet til filmstjerneområdet? Hennes underleppe ble tilsynelatende redusert.

KATE BECKINSALE FØR OG NÅR

Mer rhinoplastikk her, men også vitne til transformativ kraft av finér og tyggegummi omforming. Åh, og pannepucking, men du trenger bare pinsett for det! Uansett, Kate's arbeid er ikke'så radikalt at det gjør henne til å se ut som en annen person. Der'Det er fortsatt en cuteness der, men det's en perfeksjonert cuteness.

BETHENNY FRANKEL FØR OG NÅR

Absolutt litt kinnfylling skjer her, og du må innrømme at det ser bra ut, gjør det ikke't det? Hun ser mindre sliten ut, men ikke plast og falsk.

RACHEL ZOE FØR OG NÅR

Mer fyllstoff og Botox. Men fordi dokken forlot noen rynker på pannen og rundt munnen, det'Jeg er ikke som hun's prøver å være 25 igjen. Dette gir en mye mer troverdig, naturlig effekt.

Så leksjonen her, hvis du're vurderer noen form for ansikts raffinement? Forskning, forskning, forskning. Der'er ikke nødvendigvis en direkte sammenheng mellom hvor mye du bruker og resultatene du'Jeg kommer til å bli, men jeg tror det'Det er trygt å si at du bør unngå å ta en beslutning basert på pris alene. Kirurgi spesielt (selv om det kan skje med fyllstoffer) kan ha en maskuliniserende effekt på kvinner og en feminiserende effekt på menn, så før og etter bilder er kritiske.

Her's en vid fra en stund tilbake med flere tips om injeksjoner spesielt.

Er du enig i at de fleste offentlige tall har hatt svært dyktig og subtile arbeid gjort?

Har du noen gang vurdert en kirurgisk prosedyre eller nåler?

Hvilken av disse berømte "Befores" er du mest overrasket over?

Leave A Comment

71 + = 80