Ποτέ δεν πιστεύετε ότι αυτά τα Celebs είναι στην ηλικία των 40 ετών

Λοιπόν, αυτό'40: είναι το νέο 30. Αυτή την εβδομάδα είδε την επιστροφή των δύο 'Οι γιορτές της δεκαετίας του '80 στο κόκκινο χαλί, και οι δύο παίρνουν μεγάλες σκηνές ομορφιάς από μένα. Μπορώ μόνο να φανταστώ την πίεση ως ηθοποιό να πάει και να τραβήξει ένα Kidman, δηλαδή. πηγαίνετε καρύδια στο Resty και το Botox, αλλά από όλες τις ενδείξεις, αυτές οι κυρίες έχουν ασκήσει σημαντική συγκράτηση. PLUS γνωρίζουν σαφώς ένα τέχνασμα ή δύο για φρέσκα, νεανικά μαλλιά και μακιγιάζ.

Πρέπει απλά να το κάνουμε αυτό; Πρώτα επάνω είναι...

Η Winona Ryder, 41 ετών

Πόσο καλά κοιτάζει; Αυτή ήταν μια σπάνια εμφάνιση κόκκινου χαλιού για την πρεμιέρα του Αποσυνδέω την άλλη νύχτα στη Νέα Υόρκη. Και τι'το κάνει για μένα είναι το σύνθετο της επιδερμίδας, των χειλιών, των μαλλιών και των φρυδιών.

ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Το'είναι παράλογα καλά ληφθεί μέριμνα. Φαίνεται μακιγιάζ λιγότερο, και ο ήχος είναι απόλυτα ομοιόμορφος - πράγμα που είναι πραγματικά σημαντικότερο από το να μην έχει τις ρυτίδες (αν και δεν κάνει't φαίνεται να έχει κάποιο από αυτά). Το'δεν είναι ατύχημα γιατί η Winona έκανε πάντα το πράσινο κορίτσι και αποφεύγει τον ήλιο. Γι 'αυτό πρέπει να την αντιγράψουμε, ανθρώπους. Αυτή είναι η πληρωμή. Η απομάκρυνση της χρωστικής από τη στιγμή που εμφανίζεται είναι και μια σκύλα "θα μπορούσατε να ακολουθήσετε τον Dr. Nowell Solish'ή απλώς δαγκώστε τη σφαίρα όπως έκανα και κάνατε κάποιο IPL. (Το έκανα μόνο μία φορά και μάλιστα αυτό μου έδωσε καλύτερα αποτελέσματα από κάθε επίκαιρο.) Όσο για τα συμπληρώματα και το Botox, μπορεί αυτή's είχε ένα μικροσκοπικό τρύπημα του τελευταίου μεταξύ των φρυδιών, αλλά νομίζω ότι'Καθίστε.

ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ: Αφήνω'δεν πρέπει να υποτιμούμε τις δυνάμεις ενός απλού κόκκινου χείλους και ένα απλό κτύπημα. Εύκολο αλλά πολύ, πολύ αποτελεσματικό. Η δεξιά σκιά του κόκκινου σε Winona'με μια ζουμερή, λαμπερή κερασιέρα φωτίζει αμέσως το ολόκληρο το πρόσωπό σας και το κάνει να φαίνεται λιγότερο θαμπό και αβαθές. Και όλοι φαίνονται καλύτερα με τα μεγάλα, γερά, μαλλιά του Elle Woods. Τέλος, τα φρύδια. Αυτοί'ξαναγυρίζουν, αλλά ακόμα πλήρεις και φυσικές, και μου αρέσει το πώς οι εσωτερικές άκρες έχουν μια μικρή δράση ανεμιστήρα.

Ωραία δουλειά, Winona! Έχουμε συνέχεια...

Αλυσσά Μιλάνο, 40

Ποιος. Ένας άλλος αναισθητοποιητής εδώ. Αυτή η βολή's από την πρεμιέρα του 42, την οποία η Alyssa παρακολούθησε στην LA νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Το'είναι μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα από τη Winona στη Νέα Υόρκη (οι δύο θέσεις είναι εντελώς συναρπαστικές, έτσι;). Ενώ η Winona είναι μια πόλη κομψή, η Alyssa είναι ηλιόλουστη και παραθαλάσσια.

ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Επίσης σε εξαιρετική κατάσταση, και πραγματικά πρέπει να επαινέσω τη σωστή χρήση του faux μαύρισμα. Το πρόσωπό της και το λαιμό ταιριάζει, για εκκινητές, και το μαύρισμα δεν είναι'τόσο σκοτεινό ώστε φαίνεται πολύ προφανές. το'Το μόνο που της δίνει μια ωραία λάμψη. Τώρα αφήστε'για τις στρατηγικές ενέσεις. Αν αυτή's έκανα τυλιγμένο με το πρόσωπό της, τότε's mega-subtle "ίσως κάποια εξομάλυνση μεταξύ των φρυδιών και ενδεχομένως ένα ελαφρύ plumping των μάγουλων χωρίς να εξετάσουμε chipmunky (αλλά μπορώ't βεβαιωθείτε). Το καλύτερο, όμως, είναι ότι άφησε τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια της μόνο. Αυτό είναι το TRICK. Η αφήγηση των πραγμάτων σε μια περιοχή διατηρεί το βλέμμα σας αυθεντικό και όχι παγωμένο.

ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ: Εδώ'όπου η Alyssa ξέρει πραγματικά τα πράγματα της. Κοιτάξτε το χρώμα της τρίχας. Το'αυτή η ζεστή βάση τόνος-σε-τόνο συν τονίζει κάτι που πάντα μιλάω (Ι'είμαι σίγουρος ότι η φυσική του απόχρωση είναι πιο σκούρα από αυτό). Μα αυτό'είναι το πράγμα: να κολακεύει τον τόνο του δέρματός σας, εσείς δεν't πρέπει να πάω ελαφρύτερα, απλά θερμότερος. Η τεχνική και η τοποθέτηση της επισήμανσης είναι το κλειδί. Πρέπει να είναι ψιλόκοψη και να δούμε πώς υπάρχει'αυτή η όμορφη ράβδωση πλαισιώνει το πρόσωπό της και φέρνει φως σε αυτήν; ΑΓΑΠΗ. Τα εύκαμπτα κύματα είναι επίσης πολύ νεανικά. Ελέγξτε Rikki'ή συμβουλές της Olivia Wilde για βοήθεια. Και τέλος, το μακιγιάζ. Το'είναι σχεδόν τίποτα: ρουζ, shimmery σκιά ματιών, καφέ τακτικών γραμμών, μάσκαρα και γυαλιστερό χείλος. Όσο λιγότερο συμβαίνει σε αυτό το τμήμα, τόσο μικρότερος βλέπεις.

Τώρα μπορούμε να μιλάμε για κάποιον που δεν είναι't ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές τόσο πολύ?

Jennie Garth, 44 ετών

Αυτή η εικόνα's από το περασμένο φθινόπωρο (στο Carousel of Hope ball) αλλά εγώ'το αποθηκεύσατε για τη σωστή στιγμή. Λοιπόν, και η αλήθεια να πει ότι αισθάνθηκα σαν ένα κομμάτι τράνταγμα κριτική Jennie στα τακούνια αυτού του πράγματος με το σύζυγό της. εγώ μπορώ'δεν φαντάζομαι πόσο θα έπαιρνε να δει και να διαβάσει για το μάγκα με το καινούργιο του κομμάτι. Ώστε! Δεν είναι περίεργο ομορφιά δεν ήταν't προτεραιότητα.

Αλλά από τότε που έχει περάσει λίγος χρόνος, και εμείς'για το θέμα ούτως ή άλλως, αφήστε's dissect αυτό WTF-ery. Jennie, θέλουμε να βοηθήσουμε!

ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ: Το πράγμα μου ήταν πάντα ότι μπορείτε να έχετε κτυπήματα, και μπορείτε να έχετε μπούκλες ... αλλά σπάνια μπορείτε να έχετε και τους δύο ταυτόχρονα. Αν το δοκιμάσετε, τα μαλλιά πρέπει να είναι μεγάλα και να μην γεμίσουν αυτά τα λυπημένα, χαλαρά, παράξενα κύματα που συνδυάζονται με τις ευθείες κτυπήματα. Στη συνέχεια, για να τραβήξετε το μισό επάνω με PROM TENDRILS για να πλαισιώσει το πρόσωπο και από τις δύο πλευρές προσθέτει μόνο προσβολή σε τραυματισμό. Γιατί, Τζένι; ΓΙΑΤΙ? Επίσης, έχω μια άλλη θεωρία ότι μερικοί άνθρωποι ταιριάζουν ακριβώς με τα μαλλιά που έχουν κολλήσει (ή λυγίσει) καλύτερα από το να προσπαθήσουν να το φορέσουν πολύ. Ο φίλος μου J. είναι έτσι, νομίζω ότι ο Jan Jones και η Diane Kruger είναι έτσι, και σίγουρα η Jennie Garth είναι έτσι. (Όμορφα, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μιλάω είναι ξανθιές.) Έχει να κάνει όχι μόνο με το ανοιχτόχρωμο χρώμα, αλλά και με τα πρόσωπα που σχηματίζουν και το πιο σημαντικό είναι η πολύ καλή υφή των μαλλιών τους. Το πιο σύντομο κάνει να φαίνεται πληρέστερο. Έτσι αν ήμουν κα Garth I'd κόβουμε το shiz off asap!

ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Νομίζω ότι πρέπει να ξαπλώσω εδώ. Δεν μπορώ'Δεν ξέρω ποιος αποφάσισε να έχει ένα χάλκινο πάρτι στην Jennie'αλλά αυτό'ίσως το πιο κολακευτικό χρώμα που σκέφτομαι να βάλω σε όλα τα βλέφαρα και τα χείλη της. Μπορεί θα ήταν'έχω δουλέψει αν αυτή'μόλις έκανα τη σκιά σε απλά ένα eyeliner για να πλαισιώσετε την άνω γραμμή βλεφαρίδων (ή χαμηλότερη, όπως εγώ'έκανα). Αλλά για να τα βάλεις σε όλα τα καπάκια είναι εγκληματική. Κανείς δεν του αρέσει ένα show-off μακιγιάζ. Πλέον, πόσο καλύτερα θα φαινόταν με μια κοκκινωπή ή ροδακινιές στιλπνότητα; Όλοι γνωρίζουν ότι μόνο μοντέλα ηλικίας 15 ετών μπορούν να τραβήξουν το βλέμμα του Ροντέρτε.

Πες μου:

Θα μπορούσατε ποτέ να υποθέσετε ότι η Winona και η Alyssa ήταν στην ηλικία των 40 ετών?

Τι'είναι η αγαπημένη σας ομορφιά για την εμφάνιση νεότερων?

Μήπως η Jennie Garth κερδίσει για να κάνει τα περισσότερα λάθη ομορφιάς σε μια στιγμή; (Δυστυχώς για μένα αυτό'είναι ένα ναι.)

Leave A Comment

− 3 = 5