Billboard Music Awards 2016: Paras Celebrity Beauty näyttää Red Carpetilta

Kuumaa Cannesin elokuvajuhlilla ja amfAR Gala tulee vuosittaiseen Billboard Music Awards -palkintoon. (Kolme punaista mattoa peräkkäin & # x2014; me're spoiling for celeb inspo juuri nyt!) 

Tämä ei ehkä ole tyylikkäitä Beachy kauneus vibes meillä nautimme Ranskassa, mutta siellä'vielä paljon nähtävää täällä! 

Rihanna

Mitä rakastan: Rihanna'vihreät silmät näyttävät niin kauniilta tässä pehmeästä ruskeasta savuisesta silmästä mustalla linjalla pitkin ylähuomaa. Rakkaus, että hän meni luonnollisille ripville; hänen huulipunan ruskea sävy vastaa ihonväriä ja tekee siitä tuntumaa moderni (ei tylsää). Olen aina rakastanut bobia parhaimmillaan, joten mielelläni se palaa! Mitä minä'd muutos: Vain harjaamalla hänen aaltoja tad. 

Ciara

Mitä rakastan: Ciara's otsatukka! Pituus, paksuus, väri ja pidempi sivukappale. Tämän ja hänen viileän Met Gala -näkymänsä välillä hän tappaa viime aikoina hiusosastolla! Pehmeä meikki'myös hieno. Mitä minä'd muutos: Onko alhaalla huulirasva uusi vääriä ripsiä? Luulen niin.

Lucy Hale

Mitä rakastan: Lucy's virheetön iho, ja miten hänen violetti luomiväri on nyökkäys vastaavia mekko. Uskon, että se toimii, koska varjo on hyvin silkkaa ja hyvin sekoitettu, paljon ripset ja höyhenet kulmat. (LOVE hänen kulmiaan!) Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Kesha

Mitä rakastan: Kesha's uuden hiusten leikkaus, vaalea väri, kietoutuvat otsatukka ja aaltoileva tekstiili todella hienompaa häntä. (Tässä's viime kerralla kun näimme hänet. Bangs ovat parempia, eikö?) Rakastan myös hänen pisamiaan ja luonnollisia kulmiaan. Ripset ovat puoli-oksa, koska ne'uudelleen fluffy, ja tämä on musiikin palkinnot show, kun kaikki. Mitä minä'd muutos: Kuka doesnt'T ovatko huulipullot Hollywoodissa nyt? Pitääkö hän olla niin ilmeinen siitä?

Jessica Alba

Mitä rakastan: Jessica otti riskin tästä rohkeasta sinisestä varjosta dramaattisessa muodossa, mutta luulen sen's työskentelee! (Ja jos missä tahansa on oikea paikka käyttää sitä, tämä on se.) Hänen ihonsa ja selänsä näyttävät hyviltä, ​​ja hän oli viisas laittaa hiuksensa ylös ja pitää meikki neutraalina. Mitä minä'd muutos: Ei mitään. 

Mila Kunis

Mitä rakastan: Milalla on upeat silmävarjoesineet, ja tämä ylhäinen mauvey taupe on ainutlaatuinen sävy. Pidän hänestä ylöspäin muutoksessa. Mitä minä'd muutos: Varjo saattaa hieman levittää reunoilla. 

Zendaya Coleman

Mitä rakastan: Zendaya Coleman's mahtavasti kiiltävät, suorat hiukset. Tämä on hiuslisäksi tarkoitettuja hiuksia. Mitä minä'd muutos: Hänen selkänsä pääsevät minulle nyt ... ilmeisesti nämä tunnetaan nimellä #kelleybakerbrows. Liian aggressiivinen makuun!

Halsey

Mitä rakastan: Halsey on yleisesti ottaen virkistävä, koska hänellä on oma tyyli, lyhyet hiukset, freckles, au naturel kulmakarvat. Peach on loistava huulipunan varjo. Mitä minä'd muutos: En'Erityisesti tämä pari vääriä ripsiä (liian karkeasti), ja jotain on kummallista yhdellä silmällä, että nauha nostaa?

Priyanka Chopra

Mitä rakastan: Priyankan kontrasti's houkutteleva hiukset ja meikki kirkkaalla, matalalla leikkauksella varustettu mekko. Erityisesti pidän hänen luhistuneista hiuksistaan ​​ja pehmeästä väristä huulillaan. Mitä minä'd muutos: Hänen kulmakarvat ovat I'd heikentävät niitä niin terävinä ja kulmikkaina. Luulen, että voin elää väärien ripsien kanssa hänen ulkokulmissaan.

Kate Beckinsale

Mitä rakastan: Kate'hohtavat, kultaiset reunat. Niin monet ihmiset ajattelevat, että sinun on käytettävä ripsien ripsien ja pimeän varjon / vuorauksen "erottumaan", mutta tämä on todiste siitä, että hienovarainen silmä näyttää olevan mielenkiintoisempi. Hänen unohdettu updo on aika kaunis. Mitä minä'd muutos: Jotkut höyhenet, jotka pystyvät tasaamaan brow-palat, saattavat olla mukavia. 

Kelly Rowland

Mitä rakastan: kelly's off-the-face kampaus. Se näyttää vaivattomalta, kuten hän vain työnsi sen takaisin suihkussa. Olen myös ihastumassa hänen kauniisiin hampaansa! Mitä minä'd muutos: Lisää luonnollisia ripsiä.

Meghan Trainor

Mitä rakastan: Meghan's violetti luomiväri. minä'm vaikuttunut siitä, kuinka hyvin hän vei sen pois, ja kuinka mukavaa se tekee silmistä katsomaan, hänellä on todella kauniit silmät! Mitä minä'd muutos: Hän laittaa laajennuksia takaisin, ja ne näyttävät muutamilta tuumilta liian kauan (ja tarvitsevat harjausta!). Toivon myös, että hänen huulipunastaan ​​ei't on niin kova reuna.

Demi Lovato

Mitä rakastan: Demi's freckles. Aina. Hänen hiuksensa näyttää myös melko tältä; hyvin pörröinen. Mitä minä'd muutos: Tämä on aivan liian paljon silmämeikkiä, mielestäni ja mitä "muotoilua" tapahtuu, huulten viimeistely on liikaa. Hän on niin kaunis, hän ei't tarvitsevat niin paljon!

Keke Palmer

Mitä rakastan: Keke'(aina suloinen yhdistelmä) ja se, että hän meni niin luonnollisesti ripsiensa kanssa. Mitä minä'd muutos: Haluaisin silti, että hänen otsansa olivat pitempiä, juuri selän alapuolella olisi ihanteellinen. Pidän myös tätä meikkiä kuivasta, mattapinnasta. Myös kirkkaampi huuli, jolla oli kermainen rakenne, auttaisi.

Heidi Klum

Mitä rakastan: heidi's beachy aaltoja "ja että hän ohitti valkoisen silmänräpäyksen vesiliikenteensä! Ihmeet eivät koskaan lakkaa. Mitä minä'd muutos: Onko joku oikeasti pukeutunut pohjaan vääriä ripulia? Älä viitsi.

Rebecca Romijn

Mitä rakastan: Rebecca's pehmeät, pörröiset, vintage-innoittamat aallot. Mielestäni hänen väri on melko hyvä myös "vaalea", mutta ei liian vaalea. Mitä minä'd muutos: Ei mitään. 

Laura Marano

Mitä rakastan: laura'ihon iho on niin kaunista. Minä uneksen tämän ihon! Mitä minä'd muutos: Me'd arvostaa hänen ihoaan vielä enemmän, jos hän didn't houkuttelevat meitä niin paljon karua musta silmälasien. minä'd haluavat myös nähdä hänen hiuksensa muutama tuumaa lyhyempi, harjattu-ulos ja ilman kohokohtia. Kuvittele, että kermaisen ihon kontrasti tummia brunette-hiuksia vastaan!

Ariana Grande

Mitä rakastan: Ei mitään. (Anteeksi Ariana.) Mitä minä'd muutos: Onko hän vielä tehnyt tätä poniratsastetta? Hän's liian nuori pudota tällaiseen kauneuden rutiin jo. Ja hänen meikki on niin kuiva, siellä'ei ole täällä vain elämää! Harmaat mattapintaiset huulet ovat trendi, jonka täytyy kuolla nyt.

Britney Spears

Mitä rakastan: Vaikka Britney näyttää cray, sinä silti rakastat häntä, eikö? Tämä on Britneyn valitus. Mitä minä'd muutos: minä'Minulla on parkkimaailma flashbackeja. Ilmeisesti hänen suihkutusmenetelmänsä on liian tumma hiuksilleen (joka on aivan liian vaalea) ja huulipunastaan ​​(aivan liian vaaleanpunainen). Ja sitten musta silmälasien ja väärien ripsien päälle ... oh my!

Kuka oli suosikki (ja vähiten suosikki) kauneus näkee tämän punaisen maton?

Leave A Comment

19 − = 10