Billboard Music Awards 2014: The Best Celebrity Beauty ser på Red Carpet

Nærbilder er fra søndag kveld's Billboard Music Awards & # x2014; og bare en heads up, dette var en merkelig en! 

Fra Kylie Jenner's overraskende flott turkis hår til Carrie Underwood alle kledd for prom (!!), det var en total blandet bag. 

Her er hele natten's hår og sminke ser ut:

Kylie Jenner

Ring meg gal, men Kylie's utseende var min favoritt av gjengen. Selv om hun er del-Kardashian, jeg'Jeg må gi kreditt hvor det er's på grunn. Disse dristige turkise stripene i bunnen av to tredjedeler av hennes lange lange bob er bare perfekt for en musikkbegivenhet, litt edgy og så mye morsomt! Fargevalget virker rett ved at det ikke gjør det'Ikke tømme hennes ansikt med farge heller. Det minner meg om Illamasqua's berømte Apocalips leppestift nyanse, som også er en grønn-blå og overraskende smigrende. Jeg ble fortalt av Illamasqua peeps det's fordi teal er en farge som leser til øyet på samme måte som en rød. Så jeg antar at samme teori gjelder for hår!

Som for sminke, det'Det er greit, men jeg ville definitivt'du har valgt en annen leppestift og ingen lip liner; hudfinishen ser også ut til å være tøff. (Der's at Kardashian påvirker ... åh ja.)

Shakira

Ingenting ut av boksen for Shakira denne gangen, bortsett fra at jeg tror hun ser litt friskere og prettier ut med de rosa kinnene og leppene (sammenligne dem til siste gang vi så henne, ved ACM Awards, i mer dempet toner). Ellers ser hun ut nøyaktig det samme, helt ned til siden hennes hår er delt på. C'Mon Shakira, bland det litt opp!

Sarah Hyland

Takk Gud for Sarah Hyland, som bringer henne økt skjønnhetsfølelse til denne røde løperen. (Selv om det var ikke't alltid den måten ....) Her valgte hun en dramatisk dyp side med et kjevefugl og en ryddig liten bun i ryggen, som du enkelt kunne gjøre hjemme hjemme. Det ser mye mer komplisert ut enn det er, og gir effekten av en faux underkastelse.

Sminken handler om dristige vinkler, myke røykfulle øyne og coppery-lepper. Jeg kunne gjøre uten lining på underleppen og de falske vippene på ytre kantene ... men ellers det's bra. Hennes hud ser fantastisk ut!

Nicki Minaj

Jøss! Nicki Minaj ser bare normalt her ... og veldig bra! Jeg antar når du'Jeg har gjort alt fra regnbueperrer til rare leppestiftfarger og lashes, så det mest sjokkerende du kan gjøre, er å gå i nøyaktig motsatt retning, bare super-enkel og stille og sexy. Hennes hår er skilt til den ene siden og faller i myke, glamlende bølger; sminke er helt nøytral og diskret. Jeg liker denne nye Nicki!

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen har bang! Unntatt de'Bare klikk på at hun satte på hunden etter hendelsen (ha!). Og jeg sier tusen takk, hun gjorde det ikke'Jeg forplikter meg til å ha en hakke med hennes runde ansiktsform, jeg føler at rett over smal er ikke det beste valget for henne, og disse er så lange at de virkelig skjuler øynene hennes. Ellers, ingenting å klage på her. Jeg liker det rette håret, og hennes sminke ser frisk og perfekt ut.

Miranda Lambert

Uh-oh, er Miranda tilbake på selv-tanner-toget? Jeg håper ikke, men hun ser mye mørkere ut enn forrige gang, på ACM Awards & # x2014; og jeg nyter virkelig hennes blekere hud mot blonde håret. Nå er fargekontrast litt hard og ikke så naturlig. Hennes hår ser jo flott ut. Jeg kunne komme bak det indre hjørnet glitter hvis det ikke var'Ikke helt så rotete et program.

Kesha

Som Nicki Minaj, prøvde Kesha også å overraske oss, hun valgte en stroppeløs ballgown og strukturert updo som ville være like hjemme hos Oscarene. Bortsett fra det rosa håret og gulltanden, selvsagt. Jeg liker hårfarge for henne (tannen, ikke så mye). Den'Det er også hyggelig å se henne i en mer feminin, romantisk stil, selv om jeg sannsynligvis ville'Jeg har gitt henne noe hår over pannen i stedet for alt tilbake. Jeg'd ELSKER å se Kesha i Bangs!

Jordin Sparks

Jordin har en så solfylt rød teppe personlighet, på toppen av helt fantastisk, feilfri hud. Men ikke engang de kan lagre en grå-mauve leppefarge og cornrow frisyre. Jeg gjør n'Jeg liker ikke denne typen hår på noen "Minner når Brie Larson gjorde noe lignende" og tror det ville'Jeg har vært bedre å bare trekke den tilbake alt slank og stramt til hodet. wouldn't som ser bra ut sammen med noe dristig på hennes lepper, som en rød eller en oransje? Hun har så gode lepper som det'Det er synd at vi aldri ser farge på dem. Hun kunne også miste de falske piskene.

Jennifer Lopez

Det kan være på tide for JLo å vedta "mindre er mer" tilnærming. Der's så mye skulptur skjer med mørkt pulver det's som har den motsatte effekten ment; hennes hud ser tørr, pulveraktig og altfor mørk i forhold til brystet hennes. Selv blush og eyeliner er overdone. Der's ingen dewiness eller plumpness igjen.

Jeg vil si at jeg liker håret mye. Jeg gjør n'Jeg vet ikke om det's delvis forlengelser, men det ser så lang og tykk ut, med flippete krøller i enden og trukket opp i en liten halvhestehale øverst. Hennes farge er ganske bra, også & # x2014; og jeg don't sier vanligvis om høydepunkter. Disse er så hårete, over alt, at det gir en solid farge.

Carrie Underwood

Og her's en annen som trenger det, ta det ned noen få hakk, selv om det's ingenting nytt. Carrie ser ut som maskeaktig som noen gang i et lag med tykt fundament, tunge falske visker, en overdone, smoky øye og goopy lip gloss med åpenbare leppe. De tingene som er spesielt plaget meg denne gangen, er den harde, svarte linjen i vannlinjene og hennes overbelastede øyenbryn, som ser ut til å bli mer og mer spermlignende med hver prisutstilling. 

Ikke overraskende, jeg'Jeg er heller ikke en fan av frisyren. En løs bun, plassert litt til den ene siden, er en god ide ... det ble bare ødelagt av dette gigantiske oppadgående svingen foran. 

Kendall Jenner

Den's ukjent hvor raskt Kendall morphing inn i sin eldre halvsyster (Kim). De har det samme mørke, rette håret, samme kontur / utheving og den samme affiniteten for falske pisker. Jeg vil gjerne se henne gå for noe friskere, mer aldersmessig og mindre åpenbart "prøver å være sexy". Hun'Jeg ser så søt ut med ren hud, en rosa leppe og håret mitt i en hestehale, vet du hva jeg mener? Noe på samme måte som Nina Dobrev her.

Kelly Rowland

Sist opp er Kelly Rowland, hvem er ikke't rocking den nyeste av skjønnhet stiler, heller. Jeg føler at de bare beinene er her'd just tweak dette litt. En måte ville være å ta det samme korte hårklippet, men par det med enklere, moderne sminke, som et blått kattøy med matte lepper. Eller, hvis hun ville rocke de dramatiske blå og brune røykige øynene, ville jeg ha slicket tilbake alt håret slik at øynene gjorde uttalelsen.

Ville gjerne høre hva du synes om disse utseende!

Hvem hadde ditt favoritt (og minst favoritt) skjønnhetsutseende på denne røde teppet?

Leave A Comment

64 − 54 =