Beyoncé sai lyhytsärmät ja maailma kuolee

Jos olisit lähellä sosiaalista mediaa tällä viikolla, niin luultavasti kuulit # bangcopalypse & # x2014; Beyoncé sai bangs!

Ja ei pelkästään melua. Lyhyet otsat. Vauvan bangs. Aivan kuten Bettie Page oli, ja mitä minä varoitin kaikilta parhailta otsaleikkauksilta kasvojuutesi sarjallesi.

Vaikka oletan, että jos joku yrittää vetää heidät pois, sen pitäisi olla Beyoncé. Hänellä on täysin soikea kasvot, joka on heille paras muoto. Ja tietysti se ei't satuttaa häntä's sai naurettavan hyvä hiukset ja hänen täydellinen, mahdollisesti hieman parantaa kasvojen ominaisuuksia.

Tässä's ennen ja jälkeen vertailu:

Ja täällä'mitä he näyttävät sivulta. Sinun meikki, kulmakarvat ja ihon laatu paremmin ON POINT, 24/7, tämän leikkauksen vuoksi. (Vaikkakin minä'en ole edes varma siitä's todellinen leikkaus ... onko se?) Joka tapauksessa, tyyli on super-unforgiving:

Mielestäni tämä koko kehitys on mielestäni hauskaa'se tosiasia, että maailma kuolee Blue Ivyn ja "Drunk in Love" -viitteissä, jotka's odotetaan, kun joku A ++ -luettelosta Bey tekee jotain "radikaaliksi" kuin tämä. (Vaikka en't ajattelevat, että nämä otsatukka ovat niin paljon kaupasta ... minä todella pidän niistä! Mutta enemmän siitä sekunnissa.)

Se'että siellä's kummaja ulos freak out. Daily Beast huutaa siitä, miten tiedotusvälineiden on "lopettava objektiivinen naiset". Ilmeisesti me'ei pitäisi huomata tai puhua julkkisten hiusleikkuista, koska se's ei ole liiketoimintamme, ja on olemassa parempia asioita, jotka ovat huolestuneita kuten maailmanrauhaa ja nälkääviä lapsia.

Ovatko ne uusia internetissä tai jotain? Se aina röyhkii, kun ihmiset saavat neuleet solmuun kuuluisasta maailmasta, niin kuin voit'olla henkilö, joka välittää vakavia asioita, mutta joka myös nauttii "paeta" katsomasta, lukemasta ja puhumasta julkkiksia. (Se'miksi jotkut ihmiset vielä haluavat't saa käsitteen Before ja Afters.) 

Myös ainakin tässä blogissa puhumme Beyoncéista's hiukset ja kaikki muut celeb'kauneuden muutokset, koska haluamme tietää, mitä se tarkoittaa? Olisiko me kaikki urheilullisia vauvojen otsatukkeja kuudessa kuukaudessa' aika?

Niin viileä kuin luulen, että he näyttävät Beyoncé'lle, varsinkin siinä siivekäs eyelinerin ja vaaleanpunaisen huulipunan kanssa. Toivottavasti tämä ei't Aloita trendi! Koska viime kerralla kampaaja leikattiin otsatukkaani kulmieni yläpuolelle, minä todella huusin. (Tästä syystä olen voittanut't anna kenenkään, mutta Bill koskettaa niitä nyt.) 

Mutta jos sinä'yksi niistä harvinaisista ihmisistä, joilla on oikeat ominaisuudet, kasvojen muoto ja Beyoncé-persoonallisuus ... ja jotka ovat valmiita kasvamaan looong-vaiheessa ... niin helvetti kyllä, kopioi tämä. Luulen, että he voivat näyttää hyvältä! Katso Krysten Ritter lisää vauvojen ärsytystä ideoita.

Muiden meistä, nämä otsat ovat eräänlainen muistutus, että me CAN'T vetää jotain tällaista pois. Ja Beyoncé CAN. Koska hän on Beyoncé. Emme ole. Ei ihme, hän'ystävien kanssa Gwyneth Paltrow....

Ota kantaa

Mitä mieltä olet Beyoncé's otsatukka? Haluatko hänet ilman tai ilman? Oletteko "objektiivisia" häntä huomaamatta heitä?

Leave A Comment

52 − 46 =