Beyoncé има къси развълнувания и светът излиза

Ако бяхте някъде близо до социалните медии тази седмица, вероятно сте чували за # bangcopalypse "Beyoncé got bangs!

И не само бретон. Кратки банди. Бебешки бумчета. Подобно на онова, което бе имала Бети Стейдж, и това, за което ви предупредих най-много от най-добрите удари за серията ви за лице.

Въпреки че предполагам, че ако някой се опита да ги отстрани, би трябвало да е Бионсе. Тя има перфектно овално лице, което е най-добрата форма за тях. И разбира се, не'Не боли, че тя'има смешно добра коса и нейната перфектна, вероятно малко подобрени черти на лицето.

Тук's преди и след сравнение:

И тук'как изглеждат отстрани. Вашият грим, веждите и качеството на кожата е по-добре да бъдете на място, 24/7, за разрез като този. (Въпреки че аз'Аз дори не съм сигурен'е истинско рязане ... нали?) Както и да е, стилът е супер непримирим:

Това, което считам за забавно за цялото това развитие, не е'че светът се прокрадва със Синята Айви и репликите "Пиян в любов"'когато някой като A ++ списък като Бей прави нещо като "радикално" като това. (Въпреки че не съм'Мисля, че тези брекети са толкова големи сделки ... Аз наистина ги харесвам! Но повече за това в секунда.)

То'че там'е изнервен над изневяра. Дневният звяр вика за това как медиите трябва да "спрат да обективизират жените". Очевидно ние'не би трябвало да забележите или да говорите за прически за знаменитости, защото'никой от нашия бизнес и има по-добри неща да се тревожите за мира в света и гладните деца.

Дали са нови в интернет или нещо подобно? Винаги ме дразнят, когато хората получават ножовете си в един възел за света на знаменитостите - като че ли можете'не е човек, който се грижи за сериозни проблеми, но също така се радва на "бягството" да гледа, да чете и говори за знаменитости. (То'Това е причината, поради която някои хора все още не са'т да получите понятието "Преди и след".) 

Също така, поне в този блог, говорим за Beyoncé'косата и всички други знаменитости'тъй като искаме да знаем, какво означава това? Всички ние ще бъдем спортни бебешки взривове за шест месеца' път?

Слабо, както мисля, че гледат на "Бионсе", особено с окървавеното очна линия и розовото червило - надявам се, че това няма'да започнете тенденция! Тъй като последният път, когато един фризьор настръхна бретончетата ми над веждите ми, всъщност извиках. (Оттук и причината, която спечелих'Не позволявайте на никого освен Бил да ги докосва.) 

Но ако вие'един от онези редки хора, които имат правилните черти, формата на лицето и личността на Beyoncé-ish ... и са подготвени за по-дълъг период на израстване ... тогава, да, да го копирате. Мисля, че те могат да изглеждат чудесно! Вижте Krysten Ritter за повече идеи за бебешки взривове.

Що се отнася до останалата част от нас, тези банди са вид напомняне, че можем'T издърпайте нещо такова. И Бионсе CAN. Защото тя е Бионсе. И ние не сме. Нищо чудно, че тя'приятели на Гуинет Полтроу....

Кажете вашето мнение

Какво мислите за Бионсе?'Брандове? Предпочитате ли я с или без? Ние я "обективираме", като ги забелязваме?

Leave A Comment

+ 1 = 8