Älä tai Älä: Sophia Bushin Cleopatra-Style Eyeliner

Juuri kun luulit, ettei voinut'T mahdollisesti olla toinen tapa käyttää silmäripsiäsi, Sophia Bushin mukana tulee jotain uutta, erilainen ja jännittävä.

No, ehkä ei aivan uutta. Cleopatra oli ilmeisesti yllään hänen silmälasiensa tällä tavalla 40-luvulla, joten voisitte sanoa, että se oli alkuperäinen eyeliner-sovellustekniikka. Mutta se's otettu vuoteen 2014 (mielestäni) näyttää punaisella matolla, kiitos Sophia's makeup artist, Tym Buacharern. Rakastan makeup artist (ja celeb) joka isn't pelkää riskinottoa!

Tässä'sivulta katsottuna, missä näet, miten vuoraus putoaa hyvin graafisen sisäkulman alapuolella, vauva Vs. Sitten se seuraa lähelle rintareittejä ennen kuin ulottuu uloimmilla reunuksilla "ei silmänräpäisevää silmukkaa, vaan laiha käyrä, joka'toinen nyökkäys Kleopatraan.

Sivuhuomautus: Kuinka julma tämä kamera tai valaisin on? Näet kuinka he voivat tehdä jopa kaikkein virheetön ihon näyttää Kuun pinnalta.

Tässä's koko edessä:

Tässä kuvassa voit selkeämmin nähdä, miten kukaan piirrä nuo sisäiset viivat, jos halutaan kopioida tämä, se on. (Voisiko sinä?)? Loukkaantumiskanavilla ylävartalon linja siirtyy suoraan sisemmälle kulmalle ja seuraa sen jälkeen diagonaalisesti sisäänpäin, kohti nenää kohti, ennen kuin siirryt takaisin alas lash line.

Ei sanaa, mihin tietty linja Tym käytti, mutta minä'd luultavasti poimia jotain Chanel Stylo Yeux Waterproof. Se'yksi niistä linjoista, jotka kiertävät ylös, joten sinun ei tarvitse koskaan teroittaa sitä ja se pysyy aina hienosti. (Toisin kuin paksumpi, sumeampi linja sinä'd saavat vedenpitävät vuoraukset, esimerkiksi MUFE tai Urban Decay.) Pidän myös siitä, että Chanel on vähän kuiva eikä kermainen, että's täydellinen tarpeisiisi täällä.

Jos olit todella luottamuksellisia, voit saada ulkoasua etsimällä nestemäisellä linjalla, joka pyrkii antamaan vielä tasalaatuisemman linjan ja joka on tietenkin vähiten särkynyt kaikille. Mutta se's on myös helpompi sotkea, joten toimi varovasti.

Tym sanoi Instagramilla, että hän käytti "suosikkini # 104 ja Double Up with # 120" Ardellista; "love that combo". Että's paljon vääriä silmäripsien ... ja minä't kuin heillä. Tällöin ulkonäkö etenee etelään. Minusta tuntuu, että linjaliikenne olisi'on ollut viileämpi, edgier, enemmän kiitotietä omillaan vain ripsiväriä. Ripset vähenevät sitä.

minä'M ei myöskään rakasta pohjaa (se näyttää siltä kuin se's istuu ihon päällä, vaikka se voisi olla kamera uudelleen) tai punaruskea kulmakarvat. Ja ei hullua siitä paksusta, alastomasta, kiiltävästä huulesta ... tuntuu siltä '00s.

Sitten taas, kun zoomaat takaisin's paljon parempi:

Tärkeintä? Rakastan mielelläni tätä graafista silmälasinta tuodakseni pienen ilta-draaman, hiukset vetävät takaisin ja kaikki muut melko paljaat ja neutraalit. (Luettu: ei väärennöksiä.) Se's kuin seuraava askel "360 asteen silmän" jälkeen, joka oli viime vuonna iso linja-autoilun trendi. Nyt me'ei vain tekemään linjaliikennettä kaikkialla, mutta pitäisi harkita sisäisten kulmien korostamista tavanomaisten, odotettujen ulkoreunojen sijaan.

Mitä sanot? Tämä on kauneus tehdä tai don'T?

Osta tarina

Ota kantaa

Mitä mieltä olet Sophia's liner näyttää?

Yritätkö Cleopatra-silmällä?

Mitä's useimmissa pysyy-put eyeliner?

Leave A Comment

75 − = 72