5 Вдъхновяващата красота изглежда от турнето “Спайдър-Ман 2” на Ема Стоун

То'(е пълна година, всъщност), тъй като Ема Стоун се е появила на този блог и още повече, откакто тя'е на върха на моя списък с красота смазва (заглавие тя проведе през цялата 2012 г.). Извън зрението, извън ума в този бизнес за знаменитости. Но сега тя'на гърба, насърчаване Невероятният паяк-човек 2, и още веднъж заслепява с масивна креативна коса и грим. Позволявам'да се говори за тези пет:

Матови червени устни и една вълна

Някога мислех да направя възходящо, но с една дълбока странична част и едно парче, накъсано нагънато, на една страна? Аз нито аз, но нека'замислете се да добавите това към нашите репертоари сега. То'е лесен начин да направите updo да изглежда специално, и колко страхотно е, че не'не трябва да навивате цялата си глава (само едно парче)? Той също така омекотява външния вид, тъй като косата, изстъргана докрай, може понякога да е малко сурова. Моята гореща инструмент е Chi плоска ютия, която лесно създава подобни вълни. О, и определено са препоръчани няколко белезникави ръкави на откритото ухо. Тези продукти на SunaharA Malibu са на добри цени и се предлагат в сребро и злато.

Що се отнася до грима, то'всичко е свързано с матовата, оранжево-червена уста "Chanel Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Color в La Fascinante", приложен с изключителна точност. И НЕ руж. Вместо това, Ема'Рейчъл Гудуин добави малко оцветен цвят върху очите, използвайки сянката на Revlon Illuminance Creme Shadow в светлината на кожата, с култовия класически крем Elizabeth Arden Eight Hour Cream, който добави блясък. Забележете как цветът е концентриран върху външните капаци и отива до вените; после там'това е просто намек за черна и лигавица без фалшиви мигли. Все още ми липсва руж, но мисля, че ще стане'сте били прекалено с устните и действието на клепачите.

И това е само мен или са Ема'че е по-добре? Чувствам се като те'по-пълни и феновете във вътрешните ъгли са в пълна сила.

Сплетени бонбони и лъскави прасковени устни

За този поглед, предната част на Ема'косата е плетена и след това е прикрепена към едната страна, така че тя лежи на челото й, а останалата част от косата е свободна и леко текстурирана. (Бихте могли да използвате отново желязото Чи, за да му дадете леко огъване.) Бих казал там'Също така има и сух шампоан или друг текстуриращ продукт, за да придаде на косъма малко бляскаво усещане. Можем да направим това, момчета! Много проста и все пак малката плитка добавя толкова голям интерес.

Този грим е свеж и прасковен, с блясък на устни, руж и очи на очите, всички в едно и също семейство цветове. (И косата, за това.) За мен изглежда като една и съща сянка на светлочувствителната крем Revlon в кожните светлини, с черна течна облицовка в горната линия на бедрената кост и външната долна линия на ребрата, за да извадят очите. Не сте сигурни какво'на бузите или устните, но за същия ефект мога да препоръчам YSL Creme de Blush в Velvety Peach и Giorgio Armani Flash Lip Lacquer в 301.

Сребърна сянка и хлабав възход

Помните ли кога Ема беше една от първите знаменитости, които започнаха да носят тенденцията на пистата за очи на пътеката до веждите? Две години по-късно тя все още изглежда невероятна за нея и нещо, за което да мислиш да се опитваш в собствения си живот за голяма нощ. С тази тенденция, избора на правилния цвят е от ключово значение, така че да не се притеснявате'Не претоварвайте лицето си. С Ема'бледа кожа, среброто е перфектно. Един от тях е да опитате: Étoile от Dior'новите сенки за сенки, Diorshow Fusion Mono Long-Wear Професионално огледално-лъскава маска за очи; то'малко по-ярко, така че не толкова драматично. Повечето хора щяха да се измъкнат и да го сдвоят с гола устна, но не и с Ема. Обичам контраста срещу този ужасен розов цвят. (Вижте Sonia Kashuk'новата Dewy Luxe Балсам за устни и бузи за нещо подобно.)

С толкова много случващи се по лицето, стилистът разумно избра да издърпа Ема'с косата нагоре в мека, романтична възход, която позволява на среброто да заеме централно място.

Стари холивудски вълни с червени рубинки

ние'толкова е свикнала да вижда Ема в нейния подпис странна красота изглежда така'това е хубава промяна на темпото, за да може да отиде навсякъде в Холивуд. Тази коса, изработена от стилистката Мара Розак, е съвършенство - тя се спуска в перфектно равномерни вълни, но все пак изглежда мека и досадна. Обичам малкия замах над едно око. Наташа направи страхотен урок за това как да се сдобиете с вълни от винтидж стил, затова се насочете към най-близкия до вас'ще стигнем до възпроизвеждането на този поглед у дома. (Тя казва то'е лесно ...)

На лицевата страна на грима, това, което запазва това младо и свежо противно на контраста на "направената" коса, е липсата на силни засенчвания или цветове, с изключение на топъл розов цвят на устата. То'отново на Шанел, този път червеният цвят на червения цвят на Руж Allure в Районнант. След това просто прасковен руж (за да не бъдете съвсем съвместими с хладната тонове) и това, което прилича на няколко отделни фалшиви мигли по външните ъгли. Толкова страхотно!

Странично раздяла коса с зелена риза

Запазих любимата си за последен! Въпреки че това не е така't най - качествената снимка,'м обсебен от тази коса и грим, особено косата. То'се издуха направо и предната секция е хитро позиционирана, така че да се забие по-голямата част от челото, но след това се огъва само на нивото на очите, преди да се присъедини към косата от другата страна. Вие'ще трябва да играете наоколо с кръгла четка и сушилня за постигане на това; Препоръчвам да работите върху тази част първо преди останалата част от главата си, за да сте сигурни, че тя изсъхва в правилната форма. За елегантния завършек тя вероятно е имала плоска желязо, преминала през дължината и евентуално някакъв блясък на серум, като чудесно-ароматния Oscar Blandi Jasmine Oil Serum.

Сега нека'за тези невероятни очи. Първо, художникът на грима отпусна блестящ блясък в гънките, за дефиниция; опитайте Боби Браун искри сянка на очите в цимент. След това зеленото се очертаваше около очите, леко размазано и с по-дебела линия над горните мигли. Опитайте NARS по-голям от живота Long-Носете Eyeliner в Rue de Rivoli, или направете за някога Aqua очи в горски зелени. Изглежда там'също е неутрален във водните линии, като меко сиво или кафяво, за да "заземе" яркия цвят. Що се отнася до устните и бузите, зеленото работи добре с прасковени тонове. Напоследък, аз'бях облечен (и получих комплименти) на Pixi Shea Butter Балсам за устни в Coral Crush.

Позволете ми да знам как се чувствате за тези външности (и продукти)!

Купете историята

Кажете вашето мнение

Коя от Ема'изглежда тук е вашият любим?

Какво'това е едно от вас тук'най-вероятно ще опитате на себе си?

Открихте ли някой от продуктите, които споменах?

Leave A Comment

43 − 40 =