5 πράγματα Giuliana Rancic Ανάγκες να κάνετε για να βγούμε από την ομορφιά της Rut

Αυτό θα ακούγεται εντελώς, αλλά κάθε φορά που βλέπω τον Giuliana Rancic Μόδα Αστυνομία με τον Joan Rivers, αναρωτιέμαι όταν ο Joan, μαζί με τους άλλους οικοδεσπότες, ιδιαίτερα τον Γιώργο Κωτσιόπουλο, επειδή'είναι ο μόνος που πραγματικά φαίνεται να ξέρει τι αυτός'"θα ξεκινήσει την αστυνόμευση της εμφάνισής της.

Ω έλα, το ξέρω's πέρασε το μυαλό σου πάρα πολύ. Όχι τόσο σε σχέση με το τι φοράει (αν και μια πινελιά περισσότερο ύφασμα και λιγότερο bling θα ήταν ωραίο). Το'τα εγκλήματα ομορφιάς τα οποία μιλώ. Ο αναγνώστης Tegan τους έχει επίσης παρατηρήσει:

Αγάπησε το άρθρο σου στο Taylor Swift. Δεν μπορούσε'συμφωνείτε περισσότερο. Μιλώντας για ομορφιά ... πώς για Guiliana Rancic από E !. Είχε την ίδια οπτική, κυρτή επέκταση για πάντα! Αγάπη της, αλλά έλα. Θα σας ενδιέφερε να ακούσετε τη γνώμη σας για το τι θα μπορούσε να κάνει για να το αναμίξει!

Και έτσι, από την αίτηση αναγνώστη (επειδή μου αρέσει να είμαι servicey), εδώ's το σχέδιο παιχνιδιού μου για μια ανακατασκευή ομορφιάς Giuliana ... σε 5 εύκολα βήματα!

ΒΗΜΑ # 1: ΤΟ ΜΑΛΛΙ (ΓΙΝΕ ΕΝΑ.)

Ξέρεις πώς πάντα φωνάζω για το πόσο κουρασμένος είμαι από εκείνη την "εμφάνιση των μαλλιών του Χόλιγουντ"; Γνωρίζετε τα μακριά μαλλιά, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα επιτυγχάνονται μέσω επεκτάσεων, που έχουν επίσης κυρτωθεί με ένα επίπεδο σίδερο για αποτέλεσμα'είναι πολύ κομψό (το οποίο ΔΕΝ είναι σε στυλ πια) και το είδος της droopy, όπως θλιβερή, άμορφη κουρτίνες γύρω από το πρόσωπο?

Ουάου, αυτό ήταν μια φράση. Cue visual:

Λοιπόν, η ισχυρή μου δυσαρέσκεια για αυτό το στυλ είναι βασικά όλα τα Giuliana'ελάττωμα. Ορκίζομαι ότι είναι ο χειρότερος δράστης. Και έτσι η συνταγή μου για την ομορφιά της περιλαμβάνει α) την αφαίρεση των εν λόγω επεκτάσεων και β) μια δραστική κοπή. Κάτι σύμφωνα με τις γραμμές της Olivia Palermo'το οποίο λάβαμε όλοι την άλλη μέρα, θα ήταν ωραίο:

Dontcha σκέφτονται; Θα ήταν μια καλή αρχή τα μαλλιά θα φαινόταν αμέσως παχύτερο και waaaay υγιέστερο. Και θα μπορούσε ακόμη να το σκύψει, αν ήθελε να πάει λίγο Diane Kruger σε μας:

Θα ήθελα επίσης να δω το Giuls με κτυπήματα, όμως, επειδή οι κτυπήματα αυτόματα σας κάνουν να φαίνεστε νεότεροι και να μειώσετε δραματικά την ανάγκη σας για Botox. Γεγονός.

ΒΗΜΑ # 2: ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΛΛΙΩΝ (ΣΦΑΛΜΑΤΑ)

Ξέρετε ήδη ότι εγώ'm δεν αισθάνεται πλέον την αγάπη για Ombré. Οτι'γιατί νομίζω ότι φαίνεται καλύτερα σε κυματιστά μαλλιά, χωρίς κτυπήματα ... αλλά εγώ επίσης το έσπασε γιατί εγώ'Δεν υπάρχει Alexa Chung. Χρειάζεστε έναν ορισμένο παράγοντα δροσιάς για να το απομακρύνετε, και δεν μπορώ't το έχει.

Και εγώ'm φοβούνται, ούτε και η Giuliana.

Ο άλλος παράγοντας είναι ότι δεν κάνω'Δεν νομίζω ότι ξανθιά είναι υπέροχη με τον τόνο του δέρματος. (Είναι ότι ο τόνος του δέρματός της; Υποθέτω ότι'είναι το ψεύτικο μαύρισμα, αλλά το θέμα μου παραμένει το ίδιο.) Αντ 'αυτού, εγώ'Πραγματικά αγάπη για να δει την αγκαλιά της φυσικό καφέ της. Ελέγξτε την έξω όταν ήταν Giuliana DiPandi σίγουρος, ήταν νεότερος εδώ, αλλά όχι ότι πολύ νεώτερα. Αλλά πιο όμορφο τρόπο!

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, ωστόσο, ο εθισμός στην τέχνη του μαυρίσματος άρχισε νωρίς, πράγμα που με φέρνει...

ΒΗΜΑ # 3: Ο ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΣ ΨΥΞΗΣ (STOP IT!)

Προφανώς αυτό είναι το χειρότερο έγκλημα ομορφιάς της. Ξέρω ότι το μαυρισμένο δέρμα υποτίθεται ότι σας κάνει να φαίνεστε "skinnier" και "υγιέστερο", αλλά ο Κύριος ξέρει ότι δεν κάνει't πρέπει να είναι κάθε skinnier ... και νομίζω ότι όταν μαύρισμα σας παίρνει αυτό το σκοτάδι, σίγουρα don'δεν φαίνονται υγιέστερα.

Αντ 'αυτού λέει απλά "προσπαθώντας πάρα πολύ σκληρά". σωστά?

Εδώ είναι σε πιο ανοιχτόχρωμη εποχή...

Πολύ καλύτερα, μη?

ΒΗΜΑ # 4: ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΤΙΩΝ (ΦΩΤΕΙΤΕ!)

Εντάξει, ο Giuls είναι έξυπνος για να κολλήσει στα ουδέτερα. Έκανε το κομμάτι αυτό σωστά. Όμως, συνολικά, το μακιγιάζ της δεν είναι μόνο τρυπώντας τρυπώντας (δεν το αλλάζει!), Αλλά ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ επίσης με ένα σπάτουλα.

Της γελάει πραγματικά. Μου αρέσει ιδιαίτερα το κατώτατο πλαίσιο και πολύ 'Τα 90s τονίζουν κάτω από το φρύδι.

Εγώ'αγαπώ να την δω με μια μαλακότερη εμφάνιση "κάτι περισσότερο σύμφωνα με τις γραμμές του Μίλα Κούνι εδώ, που κατάφερε να τονίσει τα μάτια της χωρίς να το παρακάνει πάνω στα καφέ σκιά ματιών και τις ψεύτικες βλεφαρίδες...

...ή ακόμα και (μπορούμε να ονειρευτούμε!) αυτό το θρίαμβο της Eva Mendes:

Giuliana'και τα φρύδια του κόσμου, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια σκούρα για να βοηθήσουν να πλαισιώσει το πρόσωπό της.

ΒΗΜΑ # 5: Η ΧΑΜΗΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;)

Δεν μπορώ'δεν νομίζω ότι'θα δούμε ποτέ το Giuliana με ένα έντονο κόκκινο χείλος, αλλά αυτό το γυαλιστερό γυμνό γυαλιστερό πράγμα, μέρα σε μέρα, παίρνει πραγματικά παλιά.

Και πάλι, άφησε's παίρνουν κάποια σημάδια από την Eva Mendes, που κάνει ένα πιο μοντέρνο ματ ροζ χείλος:

Ή η Odette Yustman, η οποία φοράει μια ακόμα λεπτή αλλά στρογγυλή σκιά του τριαντάφυλλου:

Έτσι τελειώνει η συνταγή ομορφιάς μου...

Και τώρα, ευγενική προσφορά Με στυλ's υπέροχο Εικονικό Εργαλείο για Makeover (και Michelle Monaghan's hairdo, η οποία συμπτωματικά είναι επίσης "Life Cut" μου) Θα τα βάλω όλα μαζί:

Όχι'αυτό το βλέμμα ωραίο?

Έχετε άλλες συμβουλές για τους φτωχούς Giuls?

Εμείς'δεν πρόκειται να μιλήσω για το βάρος της, γιατί έχω μπελάει την τελευταία φορά που επεσήμανα ότι η Kate Bosworth χρειάζεται ένα χάμπουργκερ. Αντ 'αυτού, θα σας δείξω προς αυτή την εξέταση της δίαιτας και της φυσικής κατάστασης. Gurrrrl ... Ο Φράνκι λέει Χαλαρώστε!

Leave A Comment

+ 28 = 37