12 hår og smink ideer å stjele fra Emma Stone

Ok, jeg vet ikke alle y'alle deler min jente forelsket på Emma Stone. Jeg'Jeg har hørt mer enn noen få folk sier at de er plaget av munnen hennes. Og hennes stemme.

Jeg sier hva som helst, hvis du'Er ALDRI interessert i skjønnhet, må du være oppmerksom på hva hun's har blitt lagt fram. I tilfelle du har havn'Jeg hørte ikke, hun's har vært jet-setting rundt om i verden for å gjøre presse for The Amazing Spider-Man (den's i teatre 3. juli, BTW). Jeg gjør n'Jeg har ikke noe reelt ønske om å se det'Jeg er glad for å lene deg tilbake og se på alt håret og sminken ser henne ut'har vist seg på de ulike premierne og pressekonferanser. (At's min underholdning. Virkelig.)

Det kommer bare ned til dette: Emma er langt den mest kreative kjendisen i Hollywood akkurat nå når det gjelder å skyve skjønnhetsgrensene (men likevel ser smakfull og elegant). Så la's bla gjennom bildene og se hva vi kan lære av henne...

Smoky øyne og rett hår på London premiere

Jeg kommer virkelig rundt på det blonde håret. Spesielt i denne stilen, hvordan kom da jeg hadde sideband, ville håret mitt aldri bli helt slank som dette? Også elske det røykfrie øynet med den nakne leppen. Og hun's gjør en Coco Rocha ting med tungen hennes!

Gotisk drama ved premieren i Paris

Kan du tro at dette er Emma? Den's en total avgang fra hennes vanlige utseende, og jeg godkjenner. For oss sivile er kombinasjonen av håret pluss leppen pluss øyenskyggen trolig for mye (med mindre du'går til en svart slips eller noe sånt), men jeg tror du kan ta to av de tre og trekke dette av i det virkelige livet, ikke noe problem. PS: Ser du hvordan den mørke leppen som var stor på Metballen virkelig kommer til å bli noe? Jepp.

Curled-under ender og en karamellleppe på Berlin pressekonferanse

Så her's noe som ser ekstremt sammen og polert, men likevel ikke'Det er ikke så vanskelig å gjøre hjemme hjemme. Da håret mitt var kortere pleide jeg å gjøre dette hele tiden; hovedsakelig fordi jeg'Jeg er ikke så hendig med et krøllejern! Du blåser bare som vanlig, og deretter tar du curler og vikler endene under. (Du kan få den samme effekten med en liten ish rund pensel, men jeg finner kulljernet lettere.) Legg merke til den litt brune leppen, en annen fremadgående trend.

Korall lepper og en side bun-ting på premieren i Berlin

En koralleppe er egentlig min favoritt slags leppe. Og med dette håret (jeg tror det's en side bun), er effekten sorta 1940s. Se nøye, og du'Jeg vil se en 2012 vri på øynene: glitrende grønn liner. Åh jeg elsker deg, Emma.

Flicky eyeliner med høy pony på Tokyo pressekonferanse

Her's en for når du bare vil se søt ut. Don'Ikke vær sjenert med den flytende foringen og virkelig flick den ut i enden for en super-'60s effekt. Par med denne voluminøse, plagede ponyen ligger høyt på kronen.

Lavendelskygge og vridd hår på Tokyo premieren

Vel, dette er absolutt mye øyenskygge. Den's veldig rullebane for det virkelige livet, vil jeg enten tone ned fargen og gå mer ren, eller bare bruke den opp til krøllen. (Selv om jeg liker det'Jeg har sagt i over et år nå, det er øyeskyggen-up-to-the-brows-tingen's i disse dager.) Med håret hennes i ansiktet, legger det definitivt et fokuspunkt i ansiktet. Sjekk ut sidene av håret sitt, BTW ... det's har en super søt twisty-roll handling som trekker inn i bun på baksiden.

Rosa øyenskygge og riflet hår på Moskva pressekonferanse

Ok, jeg'Jeg er ikke så forkjærlig med dette valget av øyeskygge, men du vet hva? Den på en måte Fungerer med den leppen fordi den's alle i samme harmoniske fargefamilie. Og med temaet hår har jeg ingen anelse om hva som var gjort her, men jeg'Jeg gjetter at du kan få den tekstur med noen spritzes av tekstureringsspray og litt tørr sjampo. Lett breezy når du'Jeg må gjøre noe, men har ingen tid.

Rosa skygge og et gullpannebånd i Moskva premiere

Her går vi med den øyenskyggen igjen. La's bare ignorere. Flytter du på? Har du noen gang hatt hårtilbehør? Som, bortsett fra elastiske band, mener jeg. Jeg gjør n't, og dette bildet gjør meg lurer på hvorfor ikke. Hvor mye moro er dette gullpyntbandet thingie?

Bare ansiktskjønnhet på NYCs pressekonferanse

Hun ser ca 12 her, og det's en fin palett rense fra alle de andre tungt oppbygde utseende, ja? Samme hår som i London, men med et mye mer lavt nøkkel ansikt. Den leppefargen er å dø for.

Fuchsia-lepper og en bouncy, høy bolle på premieren i Seoul

Unnskyld den dårlige fotokvaliteten, men jeg måtte vise deg dette ... det måtte være en fuchsia-leppe her inne et sted! Det tar definitivt denne frisøren ut av prom land og inn i noe mye mer sofistikert (men likevel leken).

40s hår (med synlige bobby pins!) På Madrid pressekonferanse

Du don'Du må ikke skjule dine bobby pins, vet du. Disse er "i hvite" laget for å bli sett, og jeg elsker at den som gjorde håret sitt, gjorde en uttalelse ved å stable tre over og deretter legge den fjerde på diagonalen. Med den søte kjole og rosa leppe, gir den et veldig retro, feminint utseende.

Og endelig, min FAVE...

Fede røde lepper og skjerm sirenehår på Madrid pressekonferanse

Som noen som føler seg evig IKKE satt sammen, blir dette bildet mesmeriserer meg. Jeg vil også ha hår så perfekt vinket, lepper så nøyaktig malt, øynene så vakkert skygget. Den eneste nit-pick? Kanskje ble brynene plukket for mye. Men ellers er dette skjønnhetens perfektion, n'est-ce pas?

Fortell meg:

Er du en Emma Stone fan eller ønsker du jeg'Jeg holder opp med henne?

Hvilken av disse Spider-Man ser du elsker?

Alt her som inspirerer deg til din egen skjønnhetsrutine?

Leave A Comment

63 − = 59