Hvordan gjøre Alexa Chungs hudpleie rutine

Livet er tydeligvis ikke rettferdig, fordi Alexa Chung har en av de fineste kompleksene jeg'Jeg har sett på den røde løperen, men hun knapt jobber for det. 

Faktisk har 33-åringen vært ganske vokal gjennom årene om ikke bare å "røyke som en skorstein", men også hennes nattlige vane med å sove i sminke. (Gispe!)

"Jeg gjør n't tror det'er veldig sexy for å ha en rutine, "sa hun til Byrdie i 2013." Som om du'går du hjem med en fyr, er du som, legger du på et øyeblikk? "

Ingen i hudpleieindustrien vil ALDRI anbefale a) røyking, eller b) sove i sminke, men fra det jeg kan fortelle, Alexa's complexion hasn'Jeg har blitt påvirket ... ennå.

Hvis jeg vanligvis gikk til sengs uten rensing, ville det være en oppskrift på katastrofe, men Alexa gjør det bare ikke'Ikke bry deg ut. "JEG'Jeg har vært ganske heldig fordi jeg ikke'Jeg får virkelig plasser, "sa hun, Hei!" På skolen og som tenåring hadde jeg aldri flekker, så jeg ikke'Jeg vet egentlig ikke hvordan jeg skal håndtere dem. "

Likevel kan hun begynne å endre sine måter, i hvert fall om morgenen! "Nå tar jeg hudpleie litt mer seriøst som jeg'Jeg blir eldre, "innrømmet hun i fjor.

Her's hva's involvert i hennes rutine (eller mangel på det):

Alexa's Morning Skincare Routine

1. Rensemidler:

Cetaphil Gentle Skin Cleanser: "Det'Det er ikke dyrt, men det fungerer. "

Glanset Milky Jelly Cleanser

Sisley Creamy Mousse Cleanser

Solros-Tvål Svensk Drøm Solsikke Ansiktssåpe: "Det gjør ikke'Ikke tørk ut huden min for mye, og det sier det's laget av egg hvitt, og det's fem dollar. "

2. serum:

Ling fuktighet plenish: "Jeg dro til Ling Spa i New York en gang og ansiktsmannen var som, 'Veldig tørr hud, tørreste jeg'jeg har sett det!' Så hun ga meg dette serumet som har noe surt [redaktør's note: hyaluronsyre!], så jeg reiser med det. " 

3. Moisturizers:

"Vi har nylig hatt denne katastrofen", sier jeg 'vi' fordi Tamah er min makeup artist og venn, og vi har nettopp funnet ut at vår favoritt fuktighetskrem, Moisturel Therapeutic Cream, som egentlig var som Cetaphil Cream, men tykkere, har blitt utgått. Hvorfor? Vi bare don'Jeg vet ikke. Så jeg'Jeg er på jakt etter den beste fuktighetskremmen. For tiden bruker jeg en blanding av ting ... Jeg'Jeg vil gjøre alt jeg tror kan redde meg. "

Kiehl's Ultra Facial Cream: "Kiehl's og Decléor gjør nydelige fuktighetskrem. "

Decléor Hydra Floral 24 Hour Moisture Activator Rich Cream: "Jeg liker Hydra Floral by Decléor one."

Weleda Skin Food: "Jeg bruker det på ansiktet mitt."

Lucas' Papawalve: "I går satt jeg bare Papaw over hele ansiktet mitt på et fly fordi det ble ganske dårlig. Vi har en krise, en full krise."

4. Ansiktsolje:

Rodin Olio Lusso Luxury Face Oil: "Min hud er tørrere enn Sahara-ørkenen"'s som sandpapir og utsiden av en kaktus hadde sex og laget min hud. Så, mens noen er som, 'Jeg hater fet ting fordi jeg får breakouts!' Jeg'Jeg liker, 'Nei, gi meg et fat olje som jeg kan dunk mitt hode inn, vær så snill.'" 

Décleor Aromessence Néroli Amara Hydrating Oil Serum: "Jeg elsker oljer, men ansiktsmannen var som, oljer er ikke så bra å bruke" Jeg trodde det var fuktighetsgivende.'s ikke. Den'Det er en barriere etter deg'Jeg har gjort det fuktige. Jeg gjorde det't skjønner det, så nå jeg'Jeg har brukt et serum, så fuktighetskrem, og deretter oljen. "

5. Solkrem:

Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint Radiance Awakening Foundation SPF 22: "Jeg blander YSL Illuminating Foundation og litt av Laura Mercier Illuminating Tinted Moisturizer sammen med fingrene mine og bare gni den på ansiktet mitt."

Laura Mercier Lysende Tinted Moisturizer SPF 20

Alexa's kvelds hudpleie rutine

"Min nattlig hudpleierutine går i inngangsdøren, legger nøklene ned, ta skoene mine, bli naken, rengjør tennene mine, gå litt, drikke litt vann og gå i seng med full sminke."

1. Rensemiddel:

Dove White Beauty Bar: "Noen ganger vasker jeg ansiktet mitt om natten og noen ganger gjør jeg ikke't. Jeg bruker hva som helst's tilgjengelig for meg. Dove såpe er bra. "

Alexa's hudpleiebehandlinger 

"Jeg gjør n'Jeg virkelig unn deg selv i skjønnhetsbehandlinger. Når jeg'Jeg hadde en ansiktsbehandling, jeg får flekker, så jeg gjør det'ikke se poenget. "

Alexa's livsstil

Sove:

"Jeg ser skikkelig bedre på med en puffy ansikt enn jeg gjør når jeg'Jeg hadde masse hvile. At's irriterende, isn't det? "

Trening:

Ballett Beautiful: "Jeg'm besatt av Ballett Beautiful; den's bra. Jeg har en en-mot-en-situasjon, jeg prøver å gå tre ganger i uken, men ikke i pointe sko. Den's alle vanlige øvelser, de bare får deg til å tenke det's ballett fordi du må bevege armen på en bestemt måte. Men jeg kom bare inn i det. Før det da, da jeg modellerte, pleide jeg å gjøre yoga og svømme og jogge, og så stoppet jeg og jeg skjønte at kroppen min så akkurat ut. Så ble jeg 30, og jeg trodde jeg skulle nok begynne å gjøre noe. Jeg valgte ballett for antrekkene. Jeg gjør n'Jeg tror jeg ser det annerledes ut, men jeg føler meg bedre. "

Slutte å røyke

"Jeg ga opp med å røyke fordi jeg var dødelig syk og kunne ikke'Ikke sett røyken i lungene. Whisky er min viktigste overbærenhet. "

Takket være Byrdie, Into the Gloss, Vogue, Hei !, Stylist, W Magazine, Harper's Bazaar og The Telegraph.

Shop Alexa's hudpleie rutine

Hva synes du om Alexa Chung's hudpleie rutine?
Har du prøvd noen av produktene hun bruker?

Leave A Comment

95 − 87 =