Kuinka tehdä minun kevään ihonhoito rutiini

Täällä Kanadassa se ei't tuntuu, että kevät olisivat koskaan tulleet, meillä oli jopa kummallinen jäänmyrsky pari viikkoa sitten, usko tai älä, mutta lopulta aurinko paistaa!

Se tarkoittaa sitä'Olen tehnyt muutamia muutoksia minun ihonhoitorutiiniini ja tietenkin minä'm jakaa kaikki yksityiskohdat. (Jos olet unohtanut talven ja syksyn, tarkista ne!)

Alapuolellasi'löydät:

Kevään ihonhoitotavoitteet

Don'Älä kysy minulta mitä minä'Minä teen kättäni tässä kuvassa ... Minä don't tiedä!

Tässä minä'm keskittyen tällä kaudella:

Mitä minä'Olen valinnut tuotteet tässä rutiinissa, he'pääosin asioita'Olen ostanut itseni muutamilla PR-näytteillä täällä ja siellä. Selvää, minä'M ei todellakaan ole motivoitunut ilmaisleireillä minulle, se'kaikki parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi etsimällä puhtaimmat mahdolliset ainesosat! 

Jos sinä'haluaisin tietää, miten arvioin ihonhoitotuotteita, ja mitä ja mitä'tee leikkaus, katso tätä opetusohjelmaa.

My Morning Skincare Routine

1. Puhdistusaine:

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser oli uusi minun rutiini talvella, ja minä'Olen edelleen käyttänyt sitä joka aamu suihkussa. Pidän todella selkeästä geelirakenteesta, joka ei jätä jälkiä. Silti se'myös melko lieviä, ja tietysti sulfaatittomia. Jos sinä'etsin edullista, ei-strippaus puhdistusaineita, suosittelen sitä! 

2. BHA:

Seuraavaksi levitän ohut kerros COSRX BHA Mustat Power Liquid -kasvovesiä kaikkialla kasvoilleni (välttäen silmiä ja huulet). Tämä on beeta-hydroksihapon hoito, joka hellävaraisesti kuoritsee ja syväpuhdistaa huokoset estäen ihottumaa.

Talvella vaihdoin tämän ja lempeämpi Juice Beauty Blemish Serum välttääksesi liian kuivauksen, mutta löydän kykenevän käsittelemään COSRXia yksin keväästä syksyyn.

Huomaa: Kun otan BHA: n käyttöön, odotan 20-30 minuuttia, ennen kuin jatkat seuraavaan vaiheeseen.

3. niasiiniamidi:

minä'm todella niacinamide tällä hetkellä! Olin pyörimässä niacinamidin ja C-vitamiinin välillä syksyllä ja talvella, mutta päätin kokeilla vain niacinamidia päivittäin jonkin aikaa. Se's ei vain antioksidantti, mutta se myös auttaa ehkäisemään aknea ja ryppyjä samalla kun häipyy pigmentti ja vahvistaa ihon este.

Kaksi minun rutiini ovat Tavallinen Niacinamide 10% + Sinkki 1% (tarkastellaan täällä) ja Skin Inc. B3-vitamiini + seerumi. Minä löydän Skin Inc: n.'s on parempi koostumus, tavallinen's on taipumusta pilleriin, joten käytän sitä jos minä'menen jonnekin ja tarvitsen meikkiä istumaan kauniisti. 

Muutoin käytän Tavallinen'koska sillä on suurempi annos aktiiviaineita. (Skin Inc. ei't paljastavat, kuinka paljon niacinamide on niiden kaavassa, joten oletan sen's vähemmän.)

4. Essence, geeli tai seerumi:

Kun niacinamide on imeytynyt, se's aika ensimmäistä kerrosta kevyesti kosteutta. minä'm kokeilla muutamia erilaisia ​​asioita juuri nyt, joten käytän jotain seuraavista riippuen siitä, miten ihoni tuntuu.

Viime aikoina, minä'olen saanut paljon kysymyksiä SK-II-kasvohoidon esseestä ja siitä's rahoille, joten päätin tarkastella sitä uudelleen (minulla oli se rutiini monta vuotta sitten). minä'm suunnittele erillinen viesti siitä, joten pysy kuulolla, mutta nyt haluaisin sanoa sen'on erinomainen tuote raskaaseen nesteytykseen, ihon rauhoittamiseen ja öljyntuotannon tasapainottamiseen. Mitä paljolti kirkastavat edut ... Minä'En ole vielä varma!

minä'm testaa myös Drunk Elephant B-Hydran tehokas geeliytysgeeli (Rise + Glow Duo), ja minä todella pidän siitä & #'Luultavasti ostaa suuremman koon seuraavan kerran se myydään. Rakastan kuinka nopeasti se imeytyy, ja se's yllättävän kosteuttaa geelin koostumusta. Sileä viimeistely on loistava pohja meikkiä varten.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, minulla on Indie Lee Swiss Apple Facial Seerumi, joka sisältää hyaluronihappo- ja omenankantasolut. minä'm ei ole kokonaan myyty kasvin kantasoluissa, mutta tämä tutkimus osoitti, että ne vähentävät hienoja viivoja ja ryppyjä noin 15 prosenttia neljän viikon kuluttua. Ajattelin sitä's laukaisun arvoinen, eikö? Rakastan tämän kaavan minimaalisia ainesosia ja kevyttä seerumin koostumusta.

5. Lotion tai Face Oil:

minä'm tällainen skvalaani öljy addikti, olen melkein aina pudota tai kaksi sinetöityä minun seerumit ja "silmän kerma". Olen myös löytänyt öljyn estää aurinkovoidetta pillingista. Juuri nyt'm käyttäen Indie Lee Squalane kasvojen öljyä, mutta kaikki nämä ovat suuria.

Jos minä'Minulla on vain asuinpaikka kotiin eikä aurinkovoidetta tai meikkiä, I rakastan myös Omorovicza Elemental Emulsion (tarkasteltu täällä). Se's kevyt, silikoni-free lotion ja yksi harvoista kosteusvoiteista voin suositella!

6. Aurinkosuojatuotteet:

Olen juuri ostanut kaksi korkean sinkkiä aurinkovoidetta minun 2017 suositusten luettelosta, jotka ovat lopulta saatavilla Kanadassa (I'm yrittää tehdä tarkistuksen molemmista!). 

Drunk Elephant Umbra Sheer Fyysinen päivittäinen suoja SPF 30 on yksinkertainen, suuremman putken, joten se'parempaa arvoa. Mutta jos sinulla on ongelmia sinkin kanssa, joka jättää valkoisen valon, suosittelen Drunk Elephant Umbra Tinte Physical Daily Defence SPF 30: n, joka on sävytetty.

Pidän edelleen valituksia siitä, että nämä ovat kirkkaita, mutta minä'en näe sitä! (Ehkä minä'en katso kasvoni tarpeeksi kirkkaassa auringonvalossa, en't tiedä.) Mitä rakastan on, että he'ei ole rasvainen, toisin kuin useimmat aurinkovoiteet, ja koostumus on todella mukavaa meikkien alla. (Kyllä, heillä on pieniä määriä epävakaita öljyjä, joten luultavasti olisin't käytä niitä koko päivän rannalla, mutta luulen he're täydellinen kaupunkipäivinä.)

minä'Olen myös heittänyt minun Éminence Sun Defence Minerals SPF 30 (tarkasteltu täällä) minun käsilaukussa niin minä'm koskaan ilman aurinkovoidetta. Se's jauhe, jonka avulla voit helposti harjata ilman sekaisin meikkiäsi. 

7. Pohjustus tai sävytetty kosteusvoide:

Kuten tavallista, minä'm mukaan lukien ihon meikki tässä, koska katson, että minun ihonhoito. minä'm vielä kaikki noin RMS Beauty "Un" Cover-Up (tarkastelu / tutorial täällä) perustaani ja peitevoide. Itse asiassa minä'm jopa enemmän pakkomielle sen jälkeen, kun aamiaisen Rose-Marie Swiftin kanssa viime viikolla! (Haastattelu tulee pian!) 

Yksi uusi asia, jonka testaan ​​tässä kategoriassa, on bareMinerals -vaalea Rescue sävytetty kosteuttava geeli, joka sai silmäni, koska se's silikoniton. Se's kevyt kattavuus, SPF 30, ja varjostusalue on erinomainen (ostin sen koivilla 1,5). En't käytä tätä yli aurinkovoidetta tai voiteen, kuitenkin, koska se olisi liian kostea minulle.

8. Face Mist:

Kun olen asettanut RMS Beauty "Un" -suojuksen jauheen (joko ILIA Soft Focus viimeistelyjauhe tai RMS Beauty "Un" -jauhe), pidän huurtumasta kasvoni päästäkseen eroon kaikista jäämistä. minä'm vielä valtava tuuletin Tata Harper Hydrating Floral Essence. (Mikä myös toimii hyvin squalaaneja öljyssä, muuten.)

9. Lip Balm:

Squalane, shea voin ja lanoliinin ovat huulten balsamikoostumuksia, jotka toimivat minulle, kuten selitin täällä. Joten pyöritän Tavallinen 100% Plant-Derived Squalane, Lanolips 101 voide monikäyttöinen Superbalm ja LXMI Pure Nilotica sula ravitseva Balm-to-Oil (joka olen juuri ostanut putkiformaatissa, joka sopii täydellisesti kukkarostani).

My Nighttime Skincare Routine

1. Micellar Water:

Illan rutiini alkaa ensimmäisellä passilla kaikkialla kasvoillani misellarilla, poistaa meikkiä. minä'Olen jo pitkään ollut uskollinen Biodermalle, mutta minä'm testaus Caudalie Micellar puhdistusvesi ja se toimii yhtä hyvin, vaikka se on luonnollisempi kaava. Valittavana olevat puuvillat ovat Shiseido Facial Cotton.

(Tämä on heidän uusi pakkaus, muuten "I"'m käyttämällä vanhaa pulloa, jos sinä'ihmetellä, miksi tämä näyttää koskemattomalta!) 

2. Puhdistusaine:

Toinen puhdistaa, minä'm edelleen käyttää Juice Beauty Blemish Clearing Cleanser. Pidän todella tätä kaavaa! Siinä on geelirakenne, mutta isn't kuivaa ja huuhtelee puhtaaksi ilman jäämiä. 

3. Puhdistushaarukka:

Voisit muistuttaa minua puhumasta öljy- ja kangaspuhdistusmenetelmästä, jota vielä rakastan. Mutta viime aikoina, minä'olen juuri tehnyt Foreo Luna 2: n sijaan, ja se todella antaa sinulle samanlaisia ​​tuloksia syväpuhdistavana ja lempeänä kuorintaisena.

Käytän sitä yhdistelmä-iholle, jota mieluummin normaaliin ihoon verrattuna, koska sillä on pitempi harjakset (minusta tuntuu siltä, ​​että se saa huokoset enemmän!). Koskaan kerran tämä harja ärsyttää ihoni, ja se ei't saada brutto kuin nylon harjat tehdä, koska se'silikoni.

Huomaa: Mitä teen, levitä Juice Beauty Cleanser kostealle iholle ja sitten työtäni kasvoni kanssa Luna.

4. BHA:

Sitten tulee taas luotettava COSRX BHA Mustapään teho-neste. Halusin todella kokeilla väriainetta ennen sitä (erityisesti uutta Herbivore Jasmine Green Tea Balancing -väriainetta), mutta jostain syystä se aiheuttaa CRAZY-ainesosan reaktiota, joka aiheuttaa huuhtoutuneen, punaisen, kutiavan ihon! Joten vain FYI jos luulet voit't sietää BHA: ta ... se voi olla, että sinun tarvitsee vain huuhdella mitä tahansa sen alapuolella. 

Toisissa uutisissa tiedät, kuinka ärsyttävää on saada kevyellä ja kesällä rintakehää kaulassa, selässä tai rinnassa hikoilusta ?! Yksi asia minä've lisätty estämään tämän on Alba Botanica Acnedote Deep Clean Astringent, joka on 2% salisyylihappoa neste. siellä'ei oikeastaan ​​mitään syytä, jota et voinut'Älä käytä sitä kasvoillesi, ja ainoa varoitus on, että alkoholi tekee siitä vähän kuivumista.

Huomaa: Minulla on myös odotusaika täällä, jotta BHA voi toimia sen taikaa, ennen kuin jatkan seuraavaan vaiheeseen.

5. Retinoli:

Niin minä'olen mennyt takaisin Resurface: lle Shani Darden Retinol Reformista (tarkasteltu täällä). Yksi, koska retinoidit eivät't pysy tuoretta ikuisesti, joten minun täytyy todella käyttää pulloa! Ja kaksi, koska mielestäni se antaa minulle hieman parempia tuloksia kuin Tavallinen's retinoideja. Että's estäen breakouts, todella & # x2014; se'A-vitamiinin erityinen tyyppi ja myös maitohappo, joka tekee siitä toimivan niin hyvin.

Koska maitohappo tekee sinusta enemmän valoherkkä, aion lopettaa sen ennen minua'm viettää paljon aikaa auringossa. Ehdotan aina, että vältät AHA: ta, jos sinä'saada tonnia auringonvaloa.

6. Lash-seerumi:

Talvella käytän Plume Lash & Brow Enhancing Serumia ... ja valitettavasti en tehnyt't saavat tulokset toivoin. En nähnyt pitempää ripsiä ensimmäistä kertaa, kun yritin kokeilla sitä, joten minä'melkein varmasti se johtui siitä, että useita kuukausia oli kulunut ennen kuin menin takaisin siihen, joten putki ei enää ollut tuore.

Sen sijaan minä'm takaisin Latisse, joka on reseptilääke, jota minä've käytetty pois ja vuosia. Tiedätkö mitä's hullu? Ripsiäni saatiin huomattavasti kauemmin kahden viikon kuluttua! Se toimii ja se toimii FAST.

7. Kasvohiiltä:

Käytän aina pientä smokkihiukkasia, joka hydrata huuliani ja silmien silmät tällä hetkellä joko Tavallinen 100% Plant-Derived Squalane tai Indie Lee Squalane Facial Oil. Jos minä'Olen edelleen hereillä 30 minuuttia Retinolin uudistuksen jälkeen, voin tehdä lopullisen pudotuksen tai kaksi viimeisenä askeleeni.

8. Unihäiriö:

Nukkumaskini on itse asiassa ihonhoitovaihe, koska se on'jotka on valmistettu kuparikuiduilla, joilla on anti-aging-ominaisuuksia. Luulen, että jos käytän iluminage Skin Rejuvenating Eye Maskia (tarkistettu täällä) yön yli, se ei käytä aktiivista silmänympärysvoidetta!

Kevään ihonhoito

Punavalohoito:

Kuten sanoin, kun haastattelin Red Light Man itse puhumaan punaisten valohoitoa edistävistä vaikutuksista, minä'Olen sitoutunut tekemään hoitoja niin usein kuin mahdollista! (Niin minä'm ei tee mitään mikroputkia tällä hetkellä.) 

Juuri nyt'm yrittää tehdä päivittäin 10-20 minuutin istuntoa Red Light Man Red Light -laitteella, joka on anti-aging ja anti-akne, muun muassa. 

Minulla on myös Red Light Man infrapunavalolaite, joka käsittelee syvää kudosta ja myös ihon edut. Se'on vain hieman hankala käyttää, koska minulla on vanhempi pyöreä malli. Uudet ovat neliöitä ja pysyvät pystyssä, joten minä'll todennäköisesti panostaa johonkin näistä pian!

Kasvojensuojat:

Naamarit I'Viime aikoina saavuttamat Tata Harper Resurfacing -maskit (tarkasteltu täältä) ja Herbivore Brighten Pineapple Enzyme + Gemstone Instant Glow Mask (tarkasteltu täältä). Näen, että ne ovat hyviä, kun pääsen ihoon ennen iltaa.

PMS kertaa, I'm nauttii Indie Lee Clearing Maskista minun T-vyöhykkeellä, koska se sisältää bentoniittisavea, sinkkioksidia, rikkiä ja salisyylihappoa, kaikki hämmästyttävä ylimääräisestä öljystä ja / tai pahoinpitelyistä!

johtopäätös

Nyt sinä'ajan tasalla kaikesta, mitä minä'm käytä, testaa ja rakastaa viime aikoina!

Vaikka meillä on paljon tuotteita, muista, että minä'm ei sovelleta jokaista asiaa päivittäin. Se'"ihonhoidon" vaatekaappi ", jossa voin räätälöidä mitä kerrotaan ihon tilasta riippuen, kuinka paljon aikaa minulla on ja missä minä'm menossa.

Mitä toimia, ole varma, että mikään tässä ei jätä ihoni ärsyttää. Vain kaksi I'd harkita "vahvaa" ovat BHAs ja retinol (joka sisältää AHA). Nämä ovat ainesosia ihoni on rakentanut suvaitsevaisuutta yli monta, monta kuukautta. Joten en olisi koskaan ehdottanut, että aloitat molemmilla, tällä taajuudella, tai ihosi saattaa kumoutua! 

Kaikki muu kuin niasiiniamidi, kasvin kantasolut ja galaktomyces fermentointisuodet (a.k.a. pitera) on noin rauhoittava, painoton hydraatio.

Jos sinä'Haluat tietää enemmän lähestymistavoistani ihonhoitoon, muista rekisteröityä ILMAISEKSI ihonhoitokurssiin ja uutiskirjeeseen (jos olet turvassa't jo). minä'Lähetän sinulle paremman ihon 7-kerroksessa, joka kulkee läpi tärkeät terveellistä ihoa. Tämän jälkeen sinä'Saat säännöllisiä uutiskirjeitä Q & As ja tuotesuositukset. Rekisteröidy tästä!

Myy My Rutiini

Oletko kokeillut jotain tuotteistani'm käyttäen?
Mitä's keväällä ihonhoito rutiini?

Leave A Comment

+ 78 = 83