Anna minun kertoa sinulle ihonhoito-ohjelmasta, jonka olen seurannut viime aikoina

Se's kauneuden paradoksi. Kaikista säilytysluokista: hiukset, kynnet, meikki jne.'Ei mikään salaisuus, jonka mielestä SKIN on ylivoimaisesti tärkein. Ja vielä, ihonhoitotuotteet ovat vieressä mahdotonta "tarkistaa." Itse asiassa olen pahoillani siitä. He saapuvat jatkuvasti (kiitos, kauneusmerkit!) Ja usko minua, minä haluta testaamaan kaikki ne sinulle. Mutta asianmukaisen arvioinnin tekeminen edellyttäisi kahdeksan viikkoa, koska se'kuinka kauan sinun on annettava mitään ihonhoitotuotetta, jotta se todella tietää, onko se'työskentelee. Haluanko lahjoittaa jokaisen tuotteen kahdella kuukaudella elämässäni? Suoraan sanottuna, ei. Että'miksi minä'Olen melko rikkaita siitä, mikä päätyy siihen "testaukseen".

Mutta vielä tärkeämpää? Minä vain haluan't tuntuu, että sekaisin minun rutiini enää. Koska minulla on yksi ja se'työskentelee minulle. Hurraa! Joten tämä viesti on kyse siitä, mitä käytän ja miksi. Ei todellakaan mitään uutta prodz täällä, ja tämä tavara voi tai ei ehkä sovi sinun erityinen ihon tyyppi ja kysymyksiä. Mutta se'mitä minä'Olen tehnyt tammikuusta lähtien, eikä jinx sitä, mutta toistaiseksi, niin hyvä...

Joten sinun pitäisi tietää, että minulla on skotlantilaisten esi-isieni tyypillinen herkkä, lievä rosacea-altis iho. (Minä tunnen sinut're jellis.) Se's melko hyvin käyttäytyvät vähän kuivempaa talvella ja sitten enemmän yhdistelmä kesällä T-vyöhykkeellä. (Muuten, jos olet lukenut postini rosacean kanssa toisella viikolla, sinä'Tiedän, että se voi't satuttaa käyttämään lempeä ihonhoito prodz vaikka et't on kova ydin herkkä iho.)

Joka tapauksessa minun prioriteetit ovat:

a) älä ärsytä itseäni (mikä valitettavasti johtui siitä, että viime vuonna minun derm nixed acid-heavy Miracle10 rutiini),

b) tekemällä mitä voin vaimentaa oh, 5.000 pisamia, jotka otin elää Australiasta ja

c) ikääntymisen oireiden poistaminen (hei's ei ole koskaan liian aikaista aloittaa!).

En't todella puhjeta enää kiitos tasapainoiset hormonit ja luotettava CLO.

Kun minun rutiini alkaa, a...

Sulfaattiton puhdistusaine

Juuri nyt's tämä bareMinerals yksi, mutta minä'm ei ole erityisen uskollinen siihen (vaikka se's hieno tuote, erittäin saksan kaltainen koostumus). Pidän myös Boscia Special Cleansing Gelista, joka on vähemmän kosteuttava ja siksi miellyttävämpi kuin lämpimämpi sää. Joka tapauksessa tärkeintä on, että mikään niistä ei sisällä sulfaatteja, jotka ovat vaahtoavia aineita, jotka ovat tunnettuja ärsyttäjiä. minä'Olen päättänyt leikata ne pois rutiinistani oppimisen jälkeen, että ne häiritsevät ihoa'joka on yksi tärkeimmistä asioista, jotka pysyvät ennallaan ja terveinä, jos sinulla on minkäänlaista herkkyyttä. Plus, minä'Olen lukenut sulfaattien anekdootteja, jotka tekevät ihosta ärsyttäväksi, öljyisemmiksi, kuivemmiksi, tylsiksi ja jopa ryppyisiksi. kauhistuttava!

Kun puhdistan, kerroksen päälle...

Antioksidantti seerumi

Olen kirjoittanut viimeisen vuoden aikana koko artikkelin tästä erityisestä ihonhoitotuotteesta. Pika-versio: Tarvitset antioksidanttiseerumia, joka suojaa aurinkosuojasi't tarjoamaan, ja vaikka et't nähdä vaikutukset nyt, kymmenessä vuodessa sinä'Olla kiitollinen. Luulen, että SkinCeuticalsilla on melko paljon tätä ryhmää kääritty; Käytin kerran heidän kulttinsä CE Ferulicin kanssa, mutta sitten vaihdettiin uudelle tulokkaalle Phloretin CF, joka on parempi pigmentaatioon liittyvälle öljyiselle iholle. Kaikki mitä tarvitset on pari pisaraa puhtaalla, kuivalla iholla (pat, don't hiero) ja odota niin kauan kuin voit (10 minuuttia on ihanteellinen) ennen kuin käytät kosteusvoidetta.

Siitä puhuen...

kosteusvoiteet

Tässä's täydellinen esimerkki siitä, mitä puhuin toisena päivänä, miten käytän luonnontuotteita missä ikinä. Anna minun miesni Dr. Hauschka. Hän teki tämän kosteusvoidetta vain minulle (ei oikein's nimenomaan herkälle koiralle) ja I'Olen menossa niin surulliseksi, kun se loppuu. Jotenkin se kykenee kosteuttamaan juuri niin, ettei se koskaan ylitä linjaa 'rasvainen,' ja kuivuu mattapintaiseksi (jota en tehnyt't tietävät, että oli mahdollista luonnollisessa tuotteessa). Rakastan sitä's sitruunan sekä väri että tuoksu.

Jos minä'menen ulos, viimeinen vaihe päivällä on...

aurinkovoide

Mutta tiesit, että sanoisin tämän. Nyt riippuen vuodenajasta ja kuinka kauan minä'olen menossa ulos, saan joko SPF: n omalta makeupuksukselta tai käytän täydellistä aurinkosuojatuotetta. Viime aikoina, minä'Olen tehnyt vain Estée BB Cream, joka on aurinkosuoja sisäänrakennettu, mutta että's ei tule tarpeeksi tulemaan kesät. Joten valintani kaudesta on tämä newbie from (again) SkinCeuticals:

Se's fyysinen (mineraali) aurinkovoidetta, joka on juuri sitä, miten pidän niistä, ja nyt se tulee sävytetyllä versiolla, yay! (Se's "universaali" sävy, joten sen pitäisi sopia kaikkiin ihon ääniin ja todella leikata tuon valkean valetun valon, joka voi olla ongelma niin monille luonnollisille aurinkovoiteille.) Juuri nyt'm tekee kosteusvoimasta ylimääräisen askeleen ennen auringonsuojelua, mutta kun sää lämpenee ja ihoöljyt ovat ylös (huokaus), I'Aloitan entisen vaiheittaisen poistamisen ja jälkimmäisen tekemisen.

Vau! Onko sinulla kaikki? Ja se oli vain päivällä.

Yöllä puhdistan taas, mutta ohittaa antioksidantti seerumi. Sen sijaan, Odotan noin 15-30 minuuttia pesun jälkeen, ja sitten a...

retinoidi

Joku kommentissa kysyi tästä päivästä toiseen, joten minä'selitän. Käytä retinoidia (toisin kuin retinoli, joka on saatavilla over-the-counter), sinun on saatava resepti dermatologistasi. Pyysin minua yhdelle, koska kuultuani monet näistä kavereista riehuttavat anti-ikääntymisen ihmeissään haastatteluissa viimeisten viiden vuoden aikana, ajattelin, että minun tarvitsee päästä itse toimintaan. Retin-A, Tazorac ja Stieva-A & # x2014 ovat useita tuotemerkkejä, ja mitä he tekevät, on lisätä kollageenia tuottaen hieman ihon paksuuntumista. minä'Otan tämän, thankyouverymuch. Se's ainoa anti-ikääntymisen ainesosa toistaiseksi pitkällä aikavälillä ennätykselliset, tilastollisesti merkittävät tulokset. Siksi, miksi derms kutsuu sitä "kulta-standardiksi" anti-ikääntymiselle. Bonus: se's myös hyvä akne ja häipyminen pigmentaatio. Triple whammy!

Asia on kuitenkin, jos et halua't alkaa oikealla tasolla, se voi olla pikemminkin helvetti teidän ihonväri. Se tarkoittaa sinua'saat vakavan tapauksen punaisesta, kuivasta ja hiutaleesta, kunnes ihosi sopeutuu. Minun iho on älykäs, joten hän kirjoitteli minulle vähän alkutason 0,025% kermassa, ei geelimuodossa. Aloitin sen käytöstä pari kertaa viikossa ja kasvoin vähitellen, kunnes voisin käsitellä sitä yöllä ilman nollakokemuksia. Mutta se's Todella tärkeää on odottaa niitä 15 tai jopa 45 minuuttia pesun ja levittämisen välillä, koska se maagisesti leikkaa ärsytyksen.

Vaikka se's kerma, joskus (varsinkin talvella) lisään ylimääräinen viimeinen vaihe a...

Kasvovesi

Tämä Kiehl'yksi on ihana ja puhdasta, eikä ole koskaan tehnyt minua puhjenmasta. Darphin ja Décleor tekevät myös upeita öljyjä. Joka tapauksessa haluan lisätä sen viimeisenä askeleena Retin-A: n jälkeen, jotta annan iholle viimeisen annoksen mehukas, ravitseva ravinto. (Vaikka pienessä annoksessani retinoideja, löysin talvella, että ihoni oli hieman kuivalla puolella, jos en tehnyt't lisätä kasviöljy jälkeen.) Mutta! Erittäin tärkeä: haluat antaa Retin-A: lle mahdollisuuden imeä ja tehdä hyvää työtä, joten odotan 30-45 minuutin kuluttua levittämisestä ennen kuin juoksin pari öljyistä pisaraa. (Tiedän sen's ärsyttävää, että tällä rutiinilla sinun on periaatteessa aloitettava pesemällä kasvosi kello 21.00.)

Valinnaisia ​​asioita, joita teen muutaman kerran viikossa / kuukaudessa:

WOO HOO. minä'olen varma'Olen unohtanut jotain tärkeää, mutta siitä's todennäköisesti tarpeeksi ihonhoito perjantaina.

Kerro minulle:

Mitä's YOUR ihonhoitorutiini?

Oletko kokeillut sellaisia ​​tuotteita ja / tai tuoteryhmiä, joita minä'm käyttäen?

Mitä'se on paras ihonhoitotyyppi, jonka olet koskaan saanut?

Leave A Comment

8 + 2 =