Smoothies Starbucksissa

Starbucksin asiakkaat vierailevat Starbucksissa säännöllisesti useista eri syistä. Niiden maukkaista leipomotuotteista herkullisesti puristettuihin pihveihin ihmiset tulevat vierailemaan Starbucksin ajan ja uudelleen. Siinä on vain jotain, joka saa sinut koukkuun! Se voi olla kofeiiniriippuvuus, joka pitää meidät takaisin, mutta kukaan ei oikeastaan ​​koskaan tiedä, mikä se on. Se varmasti vaihtelee henkilöstä henkilökohtaisesti, joten emme voi löytää vain yhtä asiaa. Kuka voisi, kuinka monta eri lajiketta ja vaihtoehtoja Starbucks tarjoaa asiakkailleen?

Monet ihmiset eivät ymmärrä itseään, että Starbucks edes palvelee smoothieja. Se pyrkii menemään päänsä yli. Se on ymmärrettävää, mutta jokaisella keskimäärin kahvilalla ei ole haluttua smoothie-nautintoa vaihtoehtoa sinulle. Starbucks ei kuitenkaan, ja että kiviä! Koska ne eivät ole vain hieno, virkistävä juoma, mutta ne ovat myös melko hyviä sinulle!

Mikä on smoothie?

Sanakirja kuvaa pehmeää paksua, sileää juomaa, joka on valmistettu maustetusta hedelmistä maidon, jogurtin tai jäätelön kanssa.

Nykyään yleisemmin nähdään, että smoothieet valmistetaan jogurtteilla. Olipa kyse kreikkalaisesta säännöllisestä jogurtista, se riippuu yksilön tai yrityksen etusijasta.

Miten Starbucks tekee smoothieistaan?

Starbucks on ehdottomasti muutaman askeleen päässä perinteisen smoothie-laatikon ulkopuolella. Vaikka heillä on kuvioita ja makuja, hän loi smoothie hieman eri tavalla kuin useimmat muut tekevät. Mikä asettaa Starbucks smoothies pois keskimääräinen smoothie on, että se ei ole aivan niin suloinen. Heidän smoothie eivät ole suuria täyttämään joku, jolla on valtava makea hammas. Ne ovat varmasti haasteellisempia, ja ne keskittyvät hedelmällisiin makuihin ilman, että heidän asiakkailleen asetetaan epäterveellisiä sokereita..

Starbucks käyttää aina yhtä banaania smoothieissaan. Jotkut smoothieet valmistetaan tuoreilla banaaneilla, kun taas toiset valmistetaan pakastetuilla banaaneilla. Vaikka maku on paljon kirkkaampi ja tuoreita banaaneja, et yleensä huomaa eroa, jos barista käyttää jäädytettyjä banaaneja. Jos jotain, ainoa havaittavissa oleva tulos on se, että jäädytetyt banaanit luovat pehmeämmän tekstuurin smoothie.

Starbucks lisää jopa kaksi kauhaa proteiinijauhetta kaikkiin niiden smoothie. Tämä lisäys on yksi tärkeimmistä syistä, että Starbucks-smoothit ovat vähemmän makeat kuin keskimääräinen smoothie. Proteiinijauhe on erittäin voimakas maku ja vaikka se ei ole kovin havaittavissa, kun juot juomasi, se voi vähentää juoman makeutta kokonaisuudessaan. Starbucks käyttää omia hera- ja kuituproteiinijauhejauhetta. Siinä on 1 g kuitua joka kauhalle. Joten se tarkoittaa, että jokainen smoothie on noin 2g kuitua pelkästään proteiinijauosta. Voit pyytää myös proteiinijauhetta monissa muissa juomissa lisäksi smoothieiden lisäksi.

Ovatko Starbucks smoothieet turvallisia laktoosi-intoleranteille tai ihmisille, joilla on ruoka-aineallergiat?

Vastaus ei ole, ei oikeastaan, ellet vaadi tilausta. Tämä ei ole aina takuu. Vaikka voit korvata maidon smoothies, et voi ottaa pieniä määriä maitoa pois proteiinijauhetta. Olet kuitenkin enemmän kuin tervetullut pyytämään baristasi välttää asettamasta mitään proteiinijauhetta smoothioosi.

Starbucks asettaa vastuuvapauslausekkeen verkkosivuillaan kaikissa niiden smoothie:

Emme voi taata, että jokin tuotteistamme on allergeeneista (ml. Maitoa, munaa, soijaa, pähkinää, vehnää ja muita), kun käytämme jaettuja laitteita niiden tallentamiseen, valmisteluun ja toimittamiseen. "

Mitkä ovat maidon vaihtoehdot Starbucks-smoothieille??

 • % 2 maitoa
 • 1% maitoa
 • Täysmaito
 • Rasvaton maito
 • Soijamaito
 • Mantelimaitoa

Millaisia ​​smoothieja Starbucks tarjoaa?

Starbucks smoothie -vaihtoehdot vain kasvavat ja kasvavat. He ovat lisänneet täysin uuden linjan smoothies rinnalla niiden alkuperäinen smoothies.

Aloitetaan alkuperäisillä:

(Kaikki ravitsemussisältö löytyi Starbucks.com-sivustosta)

Orange Mango Smoothie

Koko banaani on sekoitettu kaikkiin luonnon oranssi mango mehu. Maitoa, kreikkalaista jogurttia ja niiden heraproteiinisekoitusjauhetta lisätään jäällä. Oranssi mango mehu on makeuttamaton ja silti maistuu yhtä hyvältä kuin koskaan! Koska tämä smoothie ei ole kovin makea omalla, voit aina lisätä joitakin makeutusaineita, jotka ovat Starbucksissa, tai lisätä makeutusaineesi haluamallasi tavalla.

Se on valmistettu 2% maitoa, ellei asiakas toisin pyydä sitä.

kalorit 270 Kaloreita rasvasta 15
% Päivittäinen arvo*
Kokonaisrasva 1,5 g 2%
Kyllästynyt rasva 0,5 g 2%
Trans Fat 0g
Kolesteroli 5mg 2%
natrium 0mg 0%
Hiilihydraatin kokonaismäärä 53g 18%
Dietary Fiber 6g 24%
Sokerit 37g
proteiini 16g

Mansikka smoothie

Smoothies Starbucksissa

Mansikka smoothies ovat hämmästyttävä siunaus tälle maalle ja jos olet koskaan tilaa Starbucksin smoothie, kokeile tätä! Se on kaikki, mikä on hyvää smoothies tässä maailmassa.

Koko banaani sekoitetaan mansikan soseiden pohjaan, maitoon ja heran / kuituproteiiniseokseen. He käyttävät samaa sosea tässä kuin mansikoissaan ja creme frappuccino, joka on myös erittäin herkullinen.

Tämä smoothie tehdään myös 2% maitoa, ellei asiakas toisin pyydä.

kalorit 300 Kaloreita rasvasta 15
% Päivittäinen arvo*
Kokonaisrasva 2g 3%
Kyllästynyt rasva 1g 5%
Trans Fat 0g
Kolesteroli 5mg 2%
natrium 130mg 5%
Hiilihydraatin kokonaismäärä 60g 20%
Dietary Fiber 7g 28%
Sokeri 41g
proteiini 16g

Suklaa Smoothie

Smoothies Starbucksissa

Kyllä, lue se oikein! Starbucks tarjoaa herkullisen suklaata smoothie niille kuumina päivinä, jolloin et vain kaivaa koko super hedelmällistä vibeä.

Starbucks ottaa yhden banaanin ja sekoittaa sen mokka-maustekastikkeella, heraproteiinilla ja maidolla.

He käyttävät myös 2% maitoa, ellei asiakas toisin pyydä. Tämä smoothie on eniten proteiinia, mutta haittapuolena se on enemmän kaloreita kuin aiemmin mainittu smoothies. Voit vapaasti kysyä baristalta, että tämä höyhenpussi lisätään kahvia tai kahvia. Ei vain, että saat energiaa, jota tarvitset, mutta lisää rikkautta myös smoothie-makuun. Kuulostaa hyvältä, eikö niin?

kalorit 320 Kaloreita rasvasta 45
% Päivittäinen arvo*
Kokonaisrasva 5g 8%
Kyllästynyt rasva 3g 15%
Trans Fat 0g
Kolesteroli 15mg 5%
natrium 170 mg 7%
Hiilihydraatin kokonaismäärä 53g 18%
Dietary Fiber 8g 32%
Sokerit 34g
proteiini 20g

Nyt kun olet tutustunut Starbucksin alkuperäisiin smoothieihin, voimme siirtyä uudempaan Evolution Fresh Smoothies -riville. Nämä smoothieet on valmistettu kylmäpuristimesta Evolution Fresh brand-mehuista. Nämä ovat mehusta valmistetut kaikki luonnonvarat ilman lisättyä sokeria tai säilöntäaineita. He käyttävät myös Dannonin rasvatonta jogurttia näissä smoothieissa.

Näiden smoothien ravintoarvoa ei tarjota verkkosivuilla.

Evolution tuore mansikka banaani Smoothie

Appeli, banaani ja rasvaton jogurtti lisätään Starbucksiin jo herkullisen mansikan smoothie-malleihin tämän mestariteoksen luomiseksi.

Evolution Fresh Sweet Greens Smoothie

Vihreä vihannesmehu yhdistetään mango, banaani ja rasvaton jogurtti, jotta tämä mahtava smoothie. Se on niin virkistävää!

Evolution Tuore Mango Porkkana Smoothie

Mango ja porkkana ovat fuusioituneita yhdessä tämän smoothie kanssa rasvatonta kreikkalainen jogurtti. yum!

Mansikka sekoitettu limonadi

Okei, niin teknisesti tämä ei ole smoothie, mutta se tulee ehdottomasti lähelle! Jotkut sanovat, että se on täydellinen sekoitus frappuccino ja smoothie. Siinä ei ole minkäänlaista meijeriä, joten se on täydellinen, jos pyrkii olemaan laktoosivapaa smoothie-ponnisteluissasi.

Starbucks tekee tämän juoman sekoittamalla limonadia ja mansikan soseen. Sitten ne sakeutetaan ja lisäävät makeutta niiden frappuccino creme -alustalla.

Starbucks näyttää myös, miten kahvi voi olla kotona verkkosivuilla. Tämä on täydellinen resepti kahvia ja smoothie ystäville samankaltaisia.

Kahvi Smoothie (tarjoilukoko: 1)

Ainekset tarvitset:

 • ¾ cup vähärasvaista vaniljakermaa jäädytettyä jogurttia
 • ¼ kuppi kylmää rasvatonta maitoa
 • 1 paketti kaikista pikakahvin merkkeistä
 • 1 koko banaani
 • 1 kuppi jäätä

Ohjeita luodaksesi:

Lisää jäädytettyä jogurttia, maitoa, koko banaania ja jäätä sekoittimeen. Sekoitetaan hyvin ja kaadetaan haluttuun astiaan tai lasiseen. Nauttia!

Leave A Comment

66 + = 74