7 Vegaanipitoisia korvaavia jauheita, jotka maistuvat hyvältä

Yhä useammat ihmiset yrittävät syrjäyttää eläinperäisiä tuotteita keskittymällä parempaan mieleen ja kehoon samalla kun kiinnitetään enemmän huomiota ja merkitystä eläimiin ja ympäristöön. Mutta kohtaamme sen, paljon "aterian vaihto" jauheita siellä maku brutto, onko ne vegaani vai ei.

Lopetamme bruttoproteiinijauheet ja annamme sinulle viiden listan vegaanisista ateriankorvausjauheista, jotka eivät ole vain herkullisia vaan pakattu rajaan olennaisilla ravintoaineilla, joita kehosi haluaa.

7 Vegaanipitoisia korvaavia jauheita, jotka maistuvat hyvältä

Powerootz Superfood Nutritional Shake -jauhe

Täysin kasvipohjainen ja herkullinen PowerPoint Superfood Nutritional Shake -jauhe on selvä kepeä. Se on täynnä valtava 23 grammaa proteiinia, joka on valmistettu raa'asta Belgia-herneistä ja USA: n maapähkinöistä. Viiden gramman kuitua annosta kohden ja 1500 milligrammaa raaka-ainesosia on myös 500 milligrammaa harvinainen maa-kalsium, jonka kehosi voi todella hyötyä.

Jokainen ravista on suunniteltu herkullisella makuulla, joko valita ihanaa suklaata ja maapähkinävoita hulluutta murskata makeita cravings, maapähkinävoita autuutta maapähkinävoita ystäville siellä, tai elinvoimainen vanilja, joka luo makea ja miellyttävä maku suussa.

Tämä ei-Gmo- ja vegaaninen ateriankorjaus jauhe valmistetaan ilman minkäänlaista soijaa, maissia, kemikaaleja, säilöntäaineita, täyteaineita, keinotekoisia makeutusaineita tai muita inhottavia ja ei-toivottuja ainesosia. parhaiten teidän jauheesi.

7 Vegaanipitoisia korvaavia jauheita, jotka maistuvat hyvältä

Sun Warrior Warrior Blend Suklaa

Sun Warrior on kiistatta yksi suosituimmista tuotemerkeistä ja hyvästä syystäkin: siellä tuotteet ovat yksinkertaisia hämmästyttävä ja ne maistuvat hyvältä!

Tämä erityisesti Sun Warriorin ateriankorjaus jauhe on suunniteltu mehukas suklaamaku kukaan haluaisi syödä. Se on helppo sekoittaa suosikkijuomasi kanssa, ja tiedät, että saat runsaasti ravinteita jokaisella sipillä.

Mikä on tämän erinomaisen vegaanisen aterian korvausjauheen sisällä? Katsotaanpa sitten: tämä jauhe on ainutlaatuinen muotoilu, joka antaa sinulle parhaan kasvipohjaisen proteiinin tehostuksen houkuttelevasta herneistä, hampunsiemenistä ja karpaloista. Nämä kolme ravintoaine-ainetta sulautuvat kokonaan uskomattoman sileään ja herkulliseen Superfood-jauheeseen.

Ei vain voit saada hyötyä näistä ravintoaineista, mutta siinä on myös lisäys kookosöljyä tämän jauheen luomiseksi vakavasti kaunis jauhe kehosi on kiitollinen siitä, että.

7 Vegaanipitoisia korvaavia jauheita, jotka maistuvat hyvältä

Blenditup Protein ja Smoothie Mix

Täysin paljon hämmästyttäviä esineitä on pakattu tämän herkullisen maistelemaan vegaaniproteiinijauhetta, ja paras osa on, sitä voidaan helposti käyttää smoothieina tavanomaisen "proteiinijauheen" sijaan. Lisää se suosikki smoothie resepti lisätä ravinteiden tiheys ja maku!

Mikä on tämän vegaanisen unelman sisällä? No, yksinkertainen vastaus on: tonnia. Mutta parempaa tarkastelua varten, katsotaanpa muutamia muita hämmästyttäviä aineksia, joita löytyy: soijapavut, amaranth, quinoa, tattari, hirssi ja chia. Kaikki nämä yhdisteet muodostavat vakavasti tehokkaan proteiinin, joka antaa kehollesi nopean lisäyksen kaikissa välttämättömissä ravintoaineissa, mikä tarkoittaa erittäin onnellista, jännitteistä kehoa, joka näkee sinut läpi kaiken tien ja kaiken,.

Yksinkertaisesti lisää suosikki hedelmesi ja vihannesi ja herkullinen smoothie tahansa vuorokaudenajan kanssa Pitchblende Protein ja Smoothie Mix.

7 Vegaanipitoisia korvaavia jauheita, jotka maistuvat hyvältä 

Vega One All-in-One-ravitsemuksellinen ravistelu

Epäilemättä kuulet Vega-vegaaniproteiinijauheista viime vuosina, ja se johtuu yksinkertaisesti siitä, että ne ovat yksi markkinoiden parhaista proteiinijauheista. Pakattu ravinteiden reunaan ja valtavasti erilaisia ​​makuja, se on nopea ja helppo löytää vegaaninen proteiinijauhe, josta tulet ihailemaan. Osa maista sisältää perusasiat: suklaa, vanilja ja marja; mutta jotkut ainutlaatuisemmista (herkullisista) ja eksoottisista makuista ovat: kookospähkinä, vanilja chai ja luonnollinen.

Vain 170 kaloria per ruokinta, pääset valtava määrä 20 grammaa proteiinia auttaa rakentamaan ja korjata nämä lihakset, 6 annosta vihanneksia koostuu parsakaalia, kalaa, spirulina ja chlorella ja 50% päivittäisestä vitamiinien ja kivennäisaineiden saanti, jotka ovat välttämättömiä pysymään terveinä. Voi, ja tietysti meidän on mainittava, että se sisältää 27% kuitunäytteestäsi sekä 1,5 grammaa välttämättömiä rasvahappoja pellavansiemenistä ja hamppusta.

Valitsemalla tämä vegaaniproteiinijauhe tarkoittaa aromin ja ravintoaineiden valitsemista, et ole mielessä juominen joka ikinen elämäsi päivä. Valitse maku ja juoda - et todellakaan unohda sitä.

7 Vegaanipitoisia korvaavia jauheita, jotka maistuvat hyvältä

KingFisher Naturals SuperGreens

Jos etsit vegaanista proteiinijauhetta, joka on lisää kuin vain "proteiinijauhe", sinua ei päästetä KingFisher Naturals SuperGreensilta.

Vakavasti "vihreät" ovat joitain tärkeimpiä asioita, joita kehomme tarvitsevat, mutta useimmat meistä eivät saa suositeltua päivittäistä "vihreää" määrää, jota todella tarvitsemme todella. Kun yrität pakata riittävästi vihanneksia ja hedelmiä koko päivän, se voi tuntua mahdottomalta; hyvin, tämä on kätevä ja herkullinen jauhe.

Tämä erityisesti jauhe on lastattu ylhäältä yli 15 annosta tärkeitä orgaanisia raaka hedelmiä ja vihanneksia. Tämä tarkoittaa sitä, että saat runsaasti 50 energiaa sisältävää kokonaista ruokaa vain yhdellä kauhalla. Se on helppokäyttöinen ja saat kaikki entsyymit, kuidut, probiootit, vitamiinit ja kivennäisaineet, joita voitte haaveilla vain yksinkertaisella juomalla joka ikinen päivä.

Lisää joitain vakavia ravintoaineita elämääsi ja tee keho onnelliseksi kuin koskaan on ollut yksinkertaisesti tossing tässä "vihreät" proteiinijauhe suosikki juomasi tai smoothie; mikä rintakehä!

7 Vegaanipitoisia korvaavia jauheita, jotka maistuvat hyvältä

Biochem Sports Vegaaniproteiini Vanilja

Voisit varmasti viitata Biochem Sports Vegaaniproteiiniin "perus" vegaaniproteiini-aterian korvausjauheeksi, mutta vaikka se on jossain määrin perinteisellä puolella, se ei tarkoita sitä, että se ei ole AMAZING.

Biochem on ollut liikkeessä jo yli 15 vuotta ja niillä on varmasti asiakaskunta, joka ei muuta heidän jauhettaan maailmalle; ja jos se ei kerro teille kaikille, mitä sinun tarvitsee tietää, ehkäpä tietäen, mitä ainesosia tässä proteiinijauheessa tapahtuu.

Tämän käytännöllisen vegaanisen aterian korvaavan jauheen sisällä löydät proteiinisekoitteet, jotka koostuvat ainoastaan ​​herneistä, orgaanisista hampunsiemenistä ja karpaloista. Yhdessä keskikokoisten triglyseridien kanssa kookospähkinäöljystä tämä on ehdottomasti välttämätöntä miehille ja naisille, jotka haluavat suuren makuista tärinän, joka ravitsee kehonsa voimakkaan harjoittelun jälkeen.

Täällä ei ole "fluff" tai "cuteness". Kaikki tämä hämmästyttävä proteiinijauhe on puhdasta proteiinia kaikista luonnollisista lähteistä. Tässä jauheessa ei ole soijaa tai pahoja ainesosia, joten tiedät, että ravitsette kehoa vain parhaiten. Kaksikymmentä grammaa proteiinia ja vain 110 kaloria, se on erinomainen valinta urheilijoille siellä, jotka tarvitsevat ruokkia lihaksia ja auttaa heitä palauttamaan ja rakentamaan.

7 Vegaanipitoisia korvaavia jauheita, jotka maistuvat hyvältä

Elämänpuutarha RAW Orgaaninen ravistelu ja ateriankorjaus

Aion kertoa teille tämän ennen kuin menen vielä keskustelemaan siitä: I LOVE tämän erityisen vegaanisen aterian korvaavan proteiinin jauhe ja koskaan kokeilla mitään muuta. Rakastan sitä vakavasti. Et voi mennä vikaan tämän tuotteen kanssa.

Mutta olet luultavasti miettinyt, miksi olen niin pakkomielle Elämänpuutarhan RAW Organic Shake and Meal Replacement proteiinijauheesta. Tämä proteiinijauhe on vakavasti herkullinen, olitpa sitten päättänyt suklaasta tai vanilasta (ja molemmat ovat yhtä hyviä, joten se riippuu omasta mieltymyksestäsi!). Ja kun olen kokeillut tonnia erilaisia ​​yuckyjauheita, se oli ehdottomasti virkistävää maistaa jotain kunnollista - varsinkin kun se sekoitettiin manteli maitoon ja banaani nopeaan aterian tai välipala.

Mutta lukuun ottamatta herkullista makua, on toinen syy heti rakastua tähän proteiinijauheeseen: on naurettava määrä hämmästyttäviä superfoods pakattu sisällä.

Vakavasti. Ota silmäyksellä tämän proteiinijauheen sisältämät ainesosat. Sinun tulee OVERWHELMED: valtava määrä hämmästyttäviä elintarvikkeita, jotka löytyvät sisällä orgaanisista hedelmistä ja vihanneksista, kuten parsaa, kirsikoita, punaista kaalia, sinimailasimua ja spirulinaa, kuitupitoiseen pellavaan ja chia.

Voisin jatkaa tätä tuotetta, mutta parasta on etsiä itsesi. Ota vilkaisu ainesosista ja sinusta tulee ASTONISHED. Se on hämmästyttävä superhyödyntämoottori, joka muuttaa täysin kehoasi ja terveyttään.

Kokeile sitä.

Mikä on sinun suosikkisi?

Leave A Comment

35 − 28 =