10 Vegaanipihdit yrittää (ja LOVE)

Kun kyseessä on välipala, joka on sekä herkullista että terveellistä, se voi olla haaste. Lisää nyt siihen, että olet vegaani ja se voi olla mahdotonta. Onneksi on olemassa tiettyjä asioita suunnattu vegaaneja, jotka voivat kyllästää sinun cravings.

Jos olet joku, joka usein haluaa tai vain rakastaa jogurttia yleensä, mutta ei halua kuluttaa maitoa, sinun on valittava vegaaniset jogurtit. Haluat kuitenkin varmistaa, että jogurtti ostoksesi on todella herkullista eikä vain inhottavaa valkoista kermaa, joka on kasattu astiaan "jogurtti".

Jogurtin edut

Jogurteilla on tonnia erilaisia ​​etuja vain olemalla yummy-herkku, että voit pukeutua hedelmiä ja granola. Voit käyttää niitä lähes kaikessa ja jos olet vegaani, sinun kannattaa korvata kaikki sen ravintoarvo.

Jogurtti on täynnä hyödyllisiä bakteereita, jotka tukevat ruoansulatusta, sillä on runsaasti tarvittavia vitamiineja ja mineraaleja ja sisältää jopa riittävästi proteiineja. Näillä etuuksilla ei ole ihme, että monet vegaanit haluavat vaihtaa.

Vegaaniset jogurtit, joita rakastat!

Jotkut vegaaniset jogurtit voivat olla katkera, runny ja yleistä. Onneksi olen ollut tuolla tiellä ennen ja vain syön nämä vegaaniset jogurtit, koska ne osoittautuvat (minulle) olemaan niin paljon rikkaampia ja voidumpi kuin muut tuotemerkit.

Niille teistä, jotka haluavat vielä kermaista, maukasta välipalaa tai lisäainetta smoothieihisi jne., Joilla on kaikki jogurtin edut, nämä ovat markkinoiden parhaita vegaanisia jogurteja, joita voit nauttia.

  1. Trader Joe's Soy Jogurtti

Trader-Joes-Organic-Soy-jogurtti

Trader Joe's on tunnettu erilaisista terveellisistä vaihtoehdoista, kun on kyse sellaisista, jotka eivät voi tai eivät pääse kuluttamaan maitotuotteita. He ovat äskettäin ottaneet sen itselleen lisäämään soijukogurtia jo hirvittävään jogurtti-seinään. Paitsi että tämä on loistava vaihtoehto maitojuuroille, mutta sinulla on myös paljon erilaisia ​​makuja.

  1. Stonyfield Farm O'Soy Organic Soy Jogurtti

52159006037

Toinen todella maukas vaihtoehto meijeri jogurtti on Stonyfield soija jogurtti. Se ei ole vain herkullista ja tyydyttää kaikki mehiläishoitajien kaipuu vegaaneille, mutta se on myös orgaanista, joten voit olla varma, että saat vain luonnollisia ainesosia. 150 kaloria tarjoilua, se on täydellinen ja maukas välipala!

  1. Silk Soy Jogurtti

Silkki-jogurtti-Alternative

Nyt olen varma, että kaikki te vegaanit ovat kuulleet brändistä Silk. Se on tunnettu sen soijamaitoista, jotka tekevät syömästä tavallisesti maitotuotteita mahdollisille niille, jotka eivät syödä maitoa. Silk on viime aikoina lisännyt vielä enemmän makuja jo suosittuun vegaaniin jogurttiin. Jos haluat maukasta ja vegaanista, Silk on tie.

  1. Koko soija ja soija jogurtti

6_whole-soija-ja-ko-soija-jogurtti

Tämä jogurtti ei ole pelkästään lypsylehmä, se on myös muuntogeenisiä organismeja ja gluteeniton, ja se on FDA-orgaaninen sertifioitu. Voit varmasti saada parhaan maailman kaikista tämän jogurtin, mukaan lukien monia erilaisia ​​makuja valita. Et tule pettymään tai ole mitään haitallisia vaikutuksia mitään säilöntäaineita, koska se on 100% orgaanista. Tämä on oikeastaan ​​ystäväni suosikki vegaani jogurtti, koska hän on kokonaan vegaani ja orgaaninen.

  1. Almond Dream Manteli Jogurtti

almonddreamyogurt3

Jos olet vegaani, olet todennäköisesti tietoinen mantelimaidosta. Se on rikas, herkullinen ja täydellinen korvike lypsymaidolle - mikä vain lisää sitä, kuinka suuri on jogurtti. Tämä brändi on vähärasvainen vaihtoehto ja tulee muutamiin eri makuihin, jotka miellytävät melkein ketään.

  1. Amande viljeltyä manteli maito jogurtti

etuosa

Pidän tästä brändistä parhaiten, koska se on herkullista, ei juoksevaa tai nestemäistä (kuten monet manteli maitojuuret voivat olla) ja se on muuntogeenisiä, gluteenittomia ja jopa soija-aineita niille, jotka ovat herkkiä sille. Se on myös tehty todellisesta hedelmämehusta, joten sillä on luonnollinen makeus ilman lisättyä sokeria, jolla voi olla haitallisia vaikutuksia terveydellesi. Se on makea, luonnollinen vaihtoehto kaikille vegaaneille.

  1. Joten herkullista viljeltyä kreikkalaista tyynymakkaraa maidon jogurtti

256c9c911fd423a1d31c0f43efd9fcdc

Tämä jogurtti on alhainen tyydyttyneissä rasvoissa, runsaasti kuituja ja proteiineja, eikä sillä ole sellaista kookospähkinän jälkimaista makua, jolla on paljon kookosmaidon vaihtoehtoja. Voit valita monista eri makuista, jotka täyttävät sinun himoasi. Se on myös kreikkalaistyylinen jogurtti, joten se on yleensä hieman terveellisempi kuin muut meijerituotteet.

  1. Joten Delicious Cultured Greek Style kookosmaito jogurtti

Coco-jogurtti-makeuttamattomia

Jos rakastat kookospähkinää tai etsit terveellisiä rasvoja, joita kookosmaito on tarjonnut, niin tämä on paras lyijyttömä vegaanivalinta sinulle. Voit valita monista eri makuista, jotka kaikki toimivat yhdessä kookospähkinän kanssa. Tämä ei ole paras valinta proteiinin saantiin, mutta se on todella paljon kuitua, joka voi auttaa sinua tuntemaan itsesi täydellisempää pidempään.

  1. Kite Hill Mantelimog jogurtti

jogurtti-mansikka laajuinen

Tämä vegaaninen jogurtti yllättää sukat pois teidät. Et voi edes sanoa, että se ei todellakaan ole lypsykarja lainkaan. Se on niin rikkaus ja yleinen laatu, joka tekee maku-silmiesi tanssista, kuten et uskoisi! Mieluummin käyttää tätä yksi minun ravistelee, koska se tarjoaa paksuutta, että muut vegaani jogurtit vain ei ole. Jos etsit maitotonta jogurttia, joka on mahdollisimman lähellä todellista mahdollista, niin se olisi se.

  1. Daiya Dairy ja soijapapuinen kreikkalainen jogurtti

Daiya_Greek_Yogurt_Alternative_grande

Jos olet joku, joka on myös vältettävä soijapohjaisia ​​tuotteita, niin tämä on teidän vegaanisen jogurtin unelma. Se on paksu, kermainen ja vaniljakastikeinen rakenne, joka tekee siitä tuntuvampaa kuin dekadentti jälkiruoka kuin varsinainen terveellinen, vegaaninen hoito. Tämän jogurtin käyttäminen smoothies ja jopa leivonnaiset jälkiruoat tekevät niistä paljon mannereja ja rikkaita. Sillä on myös TONS-tyyppisiä makuja, joten et koskaan kyllästy vain yhdestä lajista.

Muista, että nämä eivät välttämättä ole käytettävissä, jos asut. Jos haluat löytää vegaanisia jogurteja, joita rakastat, kokeile paikallisen terveysruokakaupan säilyttämistä ja metsästää ne! Kerro meille, millaisia ​​rakastatte alla!

Leave A Comment

+ 86 = 89