10 ruokavaliota naisille, jotka toimivat

On olemassa satoja, jos ei tuhansia ruokavaliota, ja lähes kaikki heistä väittävät olevansa ihmehoitoa laihtumiseen. Kaikki eivät ole niitä, jotka näyttävät kuitenkin. On lukemattomia villitys ruokavalioita ja myös suorat vaarat ruokavaliota mainostetaan tekemällä laihduttaminen riskialtista liiketoimintaa, jos et ole varovainen. Se voi olla vaikea tietää, mikä ruokavalio toimii, mikä sopii elämäntapaanne ja tietenkin, mikä toimii sinun puolestasi (ei kaikki ruokavaliot toimivat kaikille!), Jolloin koko yritys pyrkii tekemään hieman miinakentän. Älä anna sen laittaa pois alusta alkaen olet uusi yritys kuitenkin. On olemassa runsaasti ruokavalioita siellä, jotka ovat turvallisia tekemään, on korkea menestysnopeus ja ovat helposti kiinni.

Koska minä olen yo-yo-ruokavalio, tämä on minulle erittäin mielenkiintoinen aihe. Olen aina etsinyt uutta ruokavaliota luopumalla rakkauteni rasvaisista elintarvikkeista ja alusta alkaen. Tässä mielessä olen valinnut seuraavat 10 ruokavaliota, jotka perustuvat henkilökohtaiseen kokemukseen sekä tieteellisiin tosiasioihin. Tämä ei tarkoita, että olen kokeillut kaikkia tämän luettelon ruokavaliota (vaikka olen yrittänyt muutamia ja suunnitellut muutaman tavoitteen saavuttamista!), Se merkitsee vain ruokavaliota ottaen huomioon, miten saavutettavissa ja realistinen mielestäni he ovat.

0fbc1c817b01d4962aaf7ae7a91f9278

1. 5: 2-ruokavalio

5: 2-ruokavalio perustuu pääaineeseen, joka tunnetaan jaksoittaisena paastona. Ruokavalion ajatus on, että syöt normaalisti ja terveellisesti viisi päivää viikossa ja sitten paastota kahden muun päivän ajan. Tutkimukset viittaavat siihen, että tämä vähentää dramaattisesti insuliinipitoisuutesi, vähentää todennäköisesti kroonista sairautta, kuten tyypin 2 diabetesta, ja se voi auttaa vähentämään tiettyjen liikalihavuuden kaltaisten syöpien, kuten rintasyövän, riskiä. Tämän lisäksi ruokailijan fanit ja kannattajat väittävät, että sekä laihduttamisella todennäköisesti lisäävät elämääsi, parantavat aivotoimintoja ja vähentävät riskiä sairastua sairauksiin kuten dementiaan ja Alzheimerin tautiin.

Plussat:

 • Ruokailu kahden päivän viikossa on helpommin kuin laihduttaminen seitsemän päivää viikossa, joten sinun on todennäköisemmin kiinni ruokavaliosta ja säilytettävä uusi tapa syödä niin onnistuneesti menettää painon.
 • Rajoitetun ruokavalion jälkeen kaksi vuorokautta viikossa voi vähentää kehon rasvaa, lisätä insuliiniresistenssiä ja auttaa vähentämään todennäköistä huppua siitä, että saat kroonisen sairauden.

Haittoja:

 • Viiden rajoittamattoman päivän aikana sinun on vielä oltava tiukkoja kalorikulutuksen suhteen ja tehtävä terveellisiä valintoja. Tämä ei tarkoita, että voit osallistua rajoittamattomaan juhlaan.
 • Sinun on kuitenkin oltava fyysisesti aktiivinen, jotta ruokavalio toimisi.
 • Aterioiden ohittaminen tai rajoittaminen saattaa saada sinut tuntemaan huimausta, vaivaton, ärtyneitä ja / tai saattaisi aiheuttaa sinulle päänsärkyä ja häiritä nukkumiskuviasi.

2. Scarsdale Medical Diet

Jos kalorien laskeminen ei ole sinua varten, ja olet tärkein syy vihata ruokavaliota, on, että olet aina nälkäinen heidän aikanaan, ehkä ehkä harkitset Scarsdale Medical Dietin kokeilemista. Se on hyvä tapa laihtua tiukalla järjestelmällä ilman, että hänen tarvitsee laskea kaloreita, punnita elintarvikkeita tai mitata osia. Ruokavaliota ei pidä seurata yli kaksi viikkoa peräkkäin, mutta Scarsdale-ruokavalion luojat ja kannattajat väittävät, että saatat menettää jopa 7-15 kiloa tuona aikana.

Ruokavalio sisältää vähärasvaisen proteiinin ja vähärasvaisten elintarvikkeiden, kuten vihannesten, hedelmien, salaattien ja vähärasvaisen lihan syömisen. Löydät ruokavaliota kokonaisuudessaan verkossa. Ensimmäiset 14 päivän ruokavalion ansiosta voit syödä 850-100 kaloria päivässä ja sitten Scarsdale Diet siirtyy Keep Trim -vaiheeseen, jossa sinulle annetaan 1000-1200 kaloria päivässä.

Plussat:

- Jos ruokavaliota noudatetaan oikein, voit saavuttaa hämmästyttävän tuloksen vain kahdella viikolla.

 • Voit jatkaa ruokavaliota ja Keep Trim -sykliä, kunnes haluamasi tulokset saavutetaan.
 • Sinun ei tarvitse laskea kaloreita, punnita elintarvikkeita tai seurata erikokoisia.

Haittoja:

 • Et voi poiketa ruokavaliosta ollenkaan.
 • Sinun on vältettävä öljyn, majoneesin ja muiden rikkaiden sidosten käyttöä salaatissa, joita ruokavalio vaatii.
 • Alkoholi on ehdottomasti kielletty Scarsdale-ruokavalion aikana.

9fc8ea89e5182561084e97839384f49e

3. Kolmen päivän ruokavalio

Kolmen vuorokauden kuumaa on myös usein suositeltu sydämenruokavalioksi, ja se on tarkoitettu nopean laihtumisen saavuttamiseen. Sitä käytetään usein sairaaloissa sydämen potilaiden keskuudessa, jotka menettää suuria painonsa ennen sydänleikkausta. Syynä siihen, että ruokavalio on vain kolmen päivän ajan, on se, että se sallii hyvin vähän kaloreita, jotka voivat olla hyvin epäterveellisiä, jos niitä seurataan pitempään aikaan. Kolmen päivän jälkeen sinun tulee aloittaa normaali ruokavalio uudelleen (tai terveellisempi versio) ennen kuin toistat Kolmen päivän ruokavalion.

Ruokavalio koostuu osista vähärasvaista lihaa, greippiä, tonnikalaa, munia, paahtoleipää ja vihanneksia. Ainoat mausteet ovat suolaa, pippuria ja ketsuppia. Mitään sokeria ei sallita ruokavaliossa. Kyllä, se kuulostaa siltä, ​​mutta se väittää, että voit pudottaa 10 kiloa kolmessa päivässä käyttäen Three Day Diet -tabletteja ja että jos ruokavalio toistetaan yli kuukauden, voit menettää jopa 40 kiloa. Tiukan ruokajärjestelmän lisäksi ruokavaliot kannustetaan juomaan 8 lasillista vettä päivässä.

Plussat:

 • Voit menettää jopa 10 puntaa 3 päivää tai 40 puntaa kuukaudessa.
 • Ruokavalio voidaan toistaa viiden päivän välein.
 • Se on erinomainen nopean laihtumisen varalta, jos se on tehty oikein.

Haittoja:

 • Ruokavalio voi jättää nälkäsi kolmen päivän aikana.
 • Kolmen päivän ruokavalio on erittäin tiukka ja vaatii paljon tahdonvoimaa.
 • Elintarvikkeita voidaan pitää sulavina, ja ne voivat jättää sinulle muita elintarvikkeita.
 • Mitään sokeria ei lainkaan sallita.

4. Kaalikeitto ruokavalio

Vaikka kaalikeittoa pidetään usein harvinainen ruokavalio, se varmasti toimii nopeasti ja on todistettu track record. Ruokavalio kestää vain yhden viikon, ja se on erittäin kuitua ja kaloreita alhainen, täydellinen sekoitus laihduttamiseen. Ruokavalion kannattajat väittävät, että he voivat menettää jopa 10 kiloa viikossa, kun seuraa kaalikeittoa ja että mitään harjoitusta ei vaadita - bonus!

Ruokavalio on yksinkertainen. Joka päivä syötet kaalikeittoa lounaalle ja teetä varten ja eri päivinä voit lisätä seuraavia elintarvikkeita:

Ensimmäinen päivä - Voit käyttää kaikkia hedelmiä, lukuun ottamatta banaaneja.

Päivä kaksi - Voit syödä haluamasi raaka- tai keitettyjä vihanneksia.

Kolmas päivä - Voit syödä niin paljon hedelmiä ja vihanneksia kuin haluat, lukuun ottamatta perunoita ja banaaneja.

Päivä neljä - Voit syödä jopa kahdeksan banaania.

Viidenpäivä - Voit syödä naudanlihaa ja tomaatteja.

Päivä Kuusi - Voit sisällyttää naudanlihaa ja vihanneksia ruokavaliossa lukuun ottamatta perunoita.

Päivä seitsemän - Sinun ruokavaliosi viimeisenä päivänä voi olla riisi, hedelmämehut ja vihannekset.

Plussat:

 • Voit laihtua nopeasti, jopa 10 kiloa viikossa.
 • Ruokavalio on helppo seurata.
 • Saat runsaasti ravinteita ruokavaliosta.
 • Kaali-keitto voitaisiin mahdollisesti korvata keitolla yhtä alhainen kaloreissa.
 • Ei tarvita harjoitusta.

Haittoja:

 • Ruokavalio ei ole kaikkien makuun.
 • Se on liian rajoittava joillekin ihmisille.

f1f7b4191e111028359e0dba53ddbe1f

5. Atkinsin ruokavalio

Epäilemättä olemme kaikki kuulleet Atkinsin ruokavaliosta - se on erittäin kuuluisa ja yksi suosituimmista ruokavalioista. Se on hyvin vähän proteiineja sisältävä proteiini, joka on suunniteltu auttamaan sinua menettämään jopa 15 kiloa kahteen viikkoon. Ruokavalio tulee vaiheissa, joista kumpikin kestää ennalta määrätyn ajanjakson, riippuen punnitustavoitteista.

Plussat:

 • Voit menettää jopa 15 kiloa kahdessa viikossa ensimmäisen vaiheen aikana. Tämä voi olla erittäin motivoiva.
 • Se kannustaa sinua leikkaamaan käsitellyt hiilihydraatit.
 • Sen avulla voit syödä elintarvikkeita, kuten punaista lihaa, voita, kermaa, majoneesia ja kermaa, joten se ei ole liian rajoittava.
 • Sen avulla voit syödä rasvoja.

Haittoja:

 • Hiilihydraattien ja kuitujen leikkaamisen seurauksena ensimmäiset haittavaikutukset voivat olla huono puhallus, väsymys, huimaus, pahoinvointi, ummetus ja suun kuivuminen.
 • Tyydyttyneiden rasvojen suuri saanti voi nostaa kuidun sairauden nousua.
 • Atkinsin ruokavalikossa ei ole hedelmiä, vihanneksia ja maitotuotteita.

3f06344d33450c1e78d98d7702d29e55

6. Paleo-ruokavalio

Olet ehkä kuullut Paleo-ruokavaliosta, koska se on yhä suositumpi - se oli Googlen haetuin laihdutusmenetelmä vuonna 2013. Se tunnetaan myös Caveman ruokavaliosta, koska se koostuu elintarvikkeista, joita voi metsästää tai kalastaa (esim. Liha ja äyriäiset) ja kerättävät elintarvikkeet (esim. hedelmät, vihannekset, pähkinät, siemenet, yrtit ja mausteet). Kuten olette arvottaneet, se perustuu 10 000 vuotta sitten esiintyvien metsästäjien kerääjien esi-isien ruokailutottumuksiin. Se sanoi, että maito, puhdistettu sokeri, peruna, suola, vehnä ja muut jalostetut elintarvikkeet ovat pois valikosta ilman poikkeuksia. Ei ole kuitenkaan olemassa virallista Paleo-ruokavaliota - se nähdään yleensä vain vähän proteiineja sisältävänä proteiinina. Suositellaan, että terveellistä ruokavaliota, jos sitä noudatetaan pitkällä aikavälillä, voi auttaa sinua laihtua, vähentää riskiä diabeteksen, sydänsairauksien, syövän muiden terveysongelmien.

Plussat:

 • Paleo-ruokavalio kannustaa sinua syömään vähemmän jalostettuja ruokia ja korvaamaan sen enemmän hedelmiä ja vihanneksia.
 • Ruokavalio on helppo seurata.
 • Ei ole kalorien laskemista.
 • Se on erittäin joustava ruokavalio, joka helpottaa tarttumista.

Haittoja:

 • Monia versioita ruokavalioista kieltää maitotuotteet ja täysjyvät, jotka ovat osa terveellistä, tasapainoista ruokavaliota.
 • Se on mahdotonta seurata, jos olet kasvissyöjä, koska se vaatii sinua syömään lihaa, äyriäisiä ja munia.
 • Se voi olla kallista riippuen käytettävistä lihan leikkauksista.

7. South Beach Diet

South Beach ruokavalio jakautuu kolmeen vaiheeseen, joista jokainen antaa sinulle mahdollisuuden syödä erilaista ruokavaliota. Asiantuntijat ja ammattilaiset väittävät, että voit menettää välillä 8 - 13 kiloa South Beachin ruokavalion kahden ensimmäisen viikon aikana ja sitten jatkaa pudottamista 1-2 kiloa viikossa sen jälkeen. Tietenkin, kuten missä tahansa ruokavaliossa, kuinka monta kiloa menetät, riippuu alkupainosta.

Ruokavalion avulla voit valita monenlaisista ruoka-aineista, ja niille, jotka ovat laihdutuksen matemaattisella puolella, se ei kata kaloreita, hiilihydraatteja, rasvamääriä tai mittauskokojen mittaamista. Sinua ruokitaan ruokavalion aikana ja saat kolme täyttä ateriaa päivässä, kaksi välipalaa ja kaikki tärkeät korkean proteiinipitoiset jälkiruoka. Perusajatus on, että vaihdat huonoja hiilihydraatteja, joissa on hyviä hiilihydraatteja ja huonoja rasvoja hyvällä rasvalla - kuulostaa järkevältä, eikö niin? Ruokien ruokavalio kohtuullisella ruokavaliolla ei ainoastaan ​​auttaa sinua menettämään painonsa, vaan auttaa estämään sen saamista takaisin.

Plussat:

 • Voit menettää 8 - 14 kiloa ensimmäisten kahden viikon aikana.
 • Ruokavalio auttaa sinua menettämään painon ja pitämään sen pois.
 • Sinulla on vielä runsaasti syödä joka päivä, joten sinun ei tule jäädä nälkäiseksi.

Haittoja:

 • Tulokset voivat vaihdella, eivätkä ne ole yhtä lupaavia riippuen aloituspainosta.
 • Sinun on oltava erittäin tiukka itsesi kanssa ja olla tyytyväinen välipaloihin, joita South Beach Diet sallii.

64b8212c4aa47fab669f1b44354b4c20

8. Flat Belly Diet

Toisin kuin monet näistä villityypistä, flat belly ruokavalio lupaa auttaa sinua menettää vatsa rasvaa pysyvästi. Se on oikein - ikuisesti! Se on keskittynyt vähentämään epäterveellisiä rasvoja, jotka sijaitsevat syvällä vatsan sisällä ja tekemällä näin myös lupauksia, joiden avulla voit pudottaa jopa 15 puntaa 32 vuorokaudessa.

Ruokavalio koostuu syövän monityydyttymättömiä rasvahappoja jokaisen aterian aikana, mikä puolestaan ​​poistaa vatsa kohtalon, edistää täyteyttä ja estää ylensyön. Näitä rasvahappoja löytyy elintarvikkeista kuten pähkinöistä, tummasta suklaasta, auringonkukansiemenistä, avokadoista ja oliiveista, joten syötä vielä runsaasti maukkaita ruokia. Ruokavalio tulee kahteen osaan: neljän päivän anti-bloam-ajan, joka käynnistää ruokavaliosi ja neljän viikon syömisen suunnitelman.

Neljän päivän hyppyajastinjakso on suunniteltu auttamaan sinua menettämään painoasi ja näin vain 1200 kaloria päivässä ja kieltämään suolaa, jalostettuja elintarvikkeita, korkeita hiilihydraattisia elintarvikkeita ja kaasua tuottavia elintarvikkeita, jotka aiheuttavat sinulle paisutuksen. Vaikka voit vielä syödä paljon, Flat Belly Diet ei salli sinun juoda teetä, kahvia, sokerialkoholeja tai sokerijuomia. Nämä juomat korvataan kahdella litralla "sassy water" (vesi, johon lisätään sitruuna, yrtit, mausteet ja kurkku) päivässä.

Seuraava neljän viikon suunnitelma koostuu neljästä 400 kaloriaterästä neljän tunnin välein. Tämän vaiheen aikana dieetit saavat luettelon 28 erilaisista aterioista, lounaista, illallisista ja välipaloista sekä ohjeita annoksen koosta ja kaloreista.

Plussat:

 • Voit menettää kiven yli kuukauden.
 • Neljän päivän vaihe todella käynnistää ruokavaliosi ja voit alkaa menettää painonsa lähes välittömästi.
 • On paljon vaihtoehtoja, mitä voit syödä.
 • Pysyvästi menettää vatsa rasvaa.
 • Se edistää täyteyttä ja estää ylensyön.

Haittoja:

 • Neljän päivän suunnitelmaa voi olla vaikea pitää kiinni.
 • Teetä, kahvia, sokeripitoista alkoholia ja hiilihappopitoisia juomia ei ole sallittua niin kuin koskaan.

  c20bc18e2becc0a2557c9b301e66709d

9. Greippi ruokavalio

Grapefruit-ruokavalio on loistava tapa laihtua nopeasti, koska se lupaa auttaa sinua menettämään 10 kiloa alle kaksi viikkoa. Ruokavalio on alhainen kaloreissa ja alhainen rasvassa ja vaatii hiilihydraattien leikkaamista. Saanen saada luettelon siitä, mitä et voi syödä siellä mahdollisimman nopeasti, sillä tavoin tiedät tarkalleen, mitä olet tekemässä, jos noudatat greippipitoista ruokavaliota. Et myöskään saa syödä makeita hedelmiä, valkoisia sipulia, selleriä, perunoita, viljaa, herneitä, maissia, pastaa, aprikoita, vähärasvaista salaattikastiketta, hilloa, maapähkinävoita tai pretzels. Se on melko paljon, vai mitä? Älä pani. Luettelo siitä, mitä voit syödä on vielä pidempi ja näkökulmastani vielä houkuttelevampi.

Ruokavalion tavoite on pelata elintarvikekombinaatioita taistelussa laihtua. Tämä voi auttaa sinua polttamaan liikaa rasvaa nopeasti ja vaivattomasti. Tämän saavuttamiseksi sinun ei kuitenkaan pitäisi koskaan syödä aterioiden välillä, mutta syödä, kunnes olet täynnä ja tyydyttämään estämään sinua nälästä myöhemmin päivän aikana. Kuten olette arvottaneet ruokavalion nimillä, greippi tai greippimehu kulutetaan joka aterian yhteydessä. Tämä johtuu siitä, että se sisältää rasvaa polttavaa entsyymiä, joka auttaa kääntämään rasvan energiaan.

Ruokavalion voi seurata jopa 12 vuorokautta, mutta jos haluat jatkaa pidempään, sinun on odotettava 2 päivää ennen kuin aloitat uudelleen.

Plussat:

 • Sinulla on oikeus syödä punasipulia, porkkanoita, pinaattia, salaattia, kurkkua, tomaatteja, kaalia, vihreitä papuja, kalaa, vähärasvaista lihaa, majoneesia, juustoa, coleslawia, squashia, munia, säännöllistä salaattikastiketta, kuivattuja pähkinöitä ja paljon muuta ruokavalio, joten se ei ole rajoittava.
 • Voit menettää jopa 10 kiloa kahdessa viikossa.
 • Voit toistaa ruokavalion kahden päivän tauon jälkeen.

Haittoja:

 • Ei ole hyvä, jos et pidä greippiä.
 • Se leikkaa paljon ruokaa ulos ruokavaliosta.

10. Volumetrics Diet

Ongelmana paljon ruokavaliota on se, että emme tunne täydellisiä tai tyytyväisiä, kun lopetamme niiden rajoittavien aterioiden syömisen. Tämä ruokavalio keskittyy kuitenkin tyydytykseen ja tavoitteisiisi. Ruokavalio perustuu vähärasvaisten elintarvikkeiden syömiseen, jotka ovat hyvin alhaisia ​​kaloreissa, mutta suuria määriä. Ne täyttävät vatsasi ja tekevät sinusta tuntemaan itsesi nopeammin ja myös pidemmäksi ajaksi.

Ruoka jaetaan neljään luokkaan Volumetrics-ruokavaliota varten, jotka ovat seuraavat:

 • Luokka 1 - Pääosin kuitu- ja vesipitoiset elintarvikkeet, kuten tuoreet hedelmät, tärkkelyspitoiset kasvikset, rasvattomattomat maitotuotteet ja liemipohjaiset keitot.
 • Toinen luokka - Starchy-hedelmät ja vihannekset, jyvät, pasta, pavut, aamiaismurot, riisi, kala, palkokasvit ja vähärasvainen liha.
 • Kolme luokkaa - Juusto, pizza, liha, salaatinkastikkeet, salaattikastikkeet, leipä, jäätelö, pitsat ja kakku.
 • Luokka Neljä - sirut, suklaa, evästeet, pähkinät, voi, keksejä ja öljyä.

Ruokavalio toimii valitsemalla elintarvikkeet jokaisesta luokasta. Parhaiden painonpudotusten tuloksiin tartu pääasiassa kahteen ensimmäiseen luokkaan. Voit syödä pienempää osaa kokoa kolmesta kategoriasta, mutta sinun on pidettävä vähintään neljän luokan ruokia.

e542fe31940288bd246a5f4674c9f9dd

Joten sinulla on se, 10 suurta ruokavaliota naisille, jotka todella tekevät työtä! Kuten sanon, että olen kokeillut muutamia heistä, suosittelen heitä ja niitä, joita en ole yrittänyt. Ne kaikki auttavat sinua menettämään painon nopeasti ja turvallisesti, täydellisen yhdistelmän. Jos tehdään oikein ja jos huolehdit itsestäsi jälkikäteen, sinun on myös voitava pitää paino pois (niin kauan kuin et suostu suklaaseen ja pastieseihin kuin minulla on tapana tehdä!). Toivotan teille kaikkea onnea ravitsemuksellasi. Tiedän, kuinka turhauttavaa se voi yrittää laihtua, mutta ole varma, ettet ole yksin taistelussa, eikä koskaan tule. Pidä vain ajatus lopputarkoituksesta ja miksi teet niin paljon ruokavalioon. Sain kerran sanon "Älä anna periksi mitä haluat eniten mitä haluat nyt" ja onko se tarkoitettu ruokavalion tai muun elämän näkökulmasta, se on täysin totta.

Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain informatiivisiin tarkoituksiin eikä se millään tavoin yritä korvata asiantuntijan tarjoamaa neuvontaa aiheesta.

(Kaikki kuvat ovat peräisin pinterest.com)

Leave A Comment

86 − 84 =