De vakreste stedene i Europa

Europa er et kontinent som huser mange land. Hvert av disse landene har sine egne turistattraksjoner. Denne artikkelen fremhever og kort beskriver listen over 10 vakreste steder i Europa som du bør besøke noen ganger i livet ditt.
Dubrovnik i Kroatia

Dubrovnik in Croatia

Dette nettstedet er også referert av noen andre fancy begreper som Kinesisk mur, men i Europa. Det er et must sted i Europa for å besøke og til gjengjeld måle opplevelsen selv.
Amsterdam hovedstaden i Nederland

Amsterdam the capital city of Netherlands
Mannen gjort land er kanskje noe verdt i Europa. Amsterdam står høyt som en av de vakreste byene i verden, og alt du søker er i sitt hjerte!
Berlin i Tyskland

Berlin in Germany

Berlinmuren ville vært noe å se, men det er ikke lenger der fordi det ble tatt ned. Men det er fortsatt mye å se og oppleve når du ferier i Tyskland, og det er mye historie også!
Det lille landet i Sveits

De small country of Switzerland
Ja, Sveits er i Europa for de som ikke hadde anelse. Det er fjellaktig og steinete, og hvis shopping i Genève ikke er nok så prøv å ta skritt langs strendene
Plitvice kommer tilbake i Kroatia

De plitvice lakes back in Croatia
Noen vil si at Gud kanskje har tatt tid til å forme dette området, det er en absolutt natur, derfor hvorfor Kroatia står over resten for de som ser etter ekte natur.
Roma i Italia og coliseum

Roma in Italy and the coliseum
Du hører bare fortellingen om gladiatorer, men står ansikt til ansikt med colosseumet, du kan allerede høre bladene clacking. Roma er et rart, og det er mye historie innenfor, derfor prøv det i dag!
Meteoren i Hellas

De meteora in Greece
Hvis du vil forstå mer om den greske mytologien, er det ingen bedre måte å fastslå at i stedet for å gjøre personlige utseende til området for å lære av herrene.
Frankrike og landets merker

Eiffel tower and the arc de triomphe

Eiffeltårnet og bue de triomphe er viktige europeiske attraksjonssoner som du ikke kan gi ut på listen over attraktive steder.
Russland er også et annet europeisk land som huser mye historie som berører verden. En reise til Russland kan også hjelpe deg med å forstå hvorfor det antas å være det største landet i verden.
Ikke glem om andre små land, som også bidrar til verdens vakre og verdenshistorie som Spania, som er ærverdig som kjærlighetslandet.

Leave A Comment

25 + = 30